Şimdi Ara

Psp Oyunları Aşırı Kasıyor (Fat PSP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle şu son zamanlarda çıkan Resistance oyunu "oynanamayacak derecede" kaıyor. Hatta bu yüzden yarıda bıraktım. CW Cheat programını yükledim bilmiyorum o mu yavaşlatıyor ama öyle böyle değil fps 3'lere 5'lere vuruyor.
    İşlemci hızlarının 222 olanını ve 366 olanını denedim sorun sanki işlemci değil resmen cinnet geçiriyor insan

Aynı sorun Gow'dada vardı Metal Slug'ta da vardı ve genel olarak 3D oyunlarda var.

Özellikleri sayarsam:5.00m33-6
    333/166 saat hızı ayarladım
    Oyunu MS'den okuyor (7mb kopyalama hızı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 31 Temmuz 2009; 12:52:38 >

• Normalde böyle bi sorun olmaması lazım, yazdıklarından suçlu cwcheat miş gibi gözüküyo yani.
    Cwcheat i kaldırıp tekrar oynamayı dene istersen.
  • Kartta bir sorun olmasın.Karta bi format atıver,bide öyle dene.
  • CW Cheatten olabilir.

Bide FLAT Değil FAT PSP Deniyor. Şişman Kalın Ağır Anlamında
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

CW Cheatten olabilir.

Bide FLAT Değil FAT PSP Deniyor. Şişman Kalın Ağır Anlamında

Tamam sağolasın da...
    Fat kelimesinin Türkçe'sini yazmana gerek yoktu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Özellikle şu son zamanlarda çıkan Resistance oyunu "oynanamayacak derecede" kaıyor. Hatta bu yüzden yarıda bıraktım. CW Cheat programını yükledim bilmiyorum o mu yavaşlatıyor ama öyle böyle değil fps 3'lere 5'lere vuruyor.
    İşlemci hızlarının 222 olanını ve 366 olanını denedim sorun sanki işlemci değil resmen cinnet geçiriyor insan

Aynı sorun Gow'dada vardı Metal Slug'ta da vardı ve genel olarak 3D oyunlarda var.

Özellikleri sayarsam:5.00m33-6
    333/166 saat hızı ayarladım
    Oyunu MS'den okuyor (7mb kopyalama hızı)

Sahte Memory Stick kullanmandan oluyordur eminim.. Daha kaliteli veya orijinal Card almalısın.. Bütün oyunlarda böle sorun çıkaracaktır ve 1 yıl sonra ömrünü dolduracaktır..İnternette sahte kartları düzeltmek için bir dizi programlar var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.