Şimdi Ara

psp sahte veya orjinal 4gb kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi arkadaşa alcazda daha kabı açılmamış kart olduğu için orjinal olup olmadığını nasıl anlarız sony 4gb pro duo ben perçinlenme sayısı 6ise sahte diye biliyordumda perçinlenmeyi nasıl anlıcaz işte o kutunun üstünde boşluklar var onlarmıki küçük dikdörtgenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 28 Ocak 2009; 21:09:40 >

• dostum percinle filan kartin sahteligi anlasilmaz.adamlar bire bir sahte uretiyo.ha tamam ambalaj buyuk onem tasir,gorsel ozellikler acisindan ama orjinali icin mutlaka garantili kart alin.
  • fiyat tabikide..
  • sahte kart işine sakın bulaşmayın . 2 tane sahte 8gb almıştım.kartlar 2 kere takıp çıkarmada parçalandı.
    orjinal istiyorsan büyük yerlerden al (teknosa,sony center)
  • en iyisi orjinal.hiç çakma kartlarla uraşılmaz.
  • orjınal almanı tavsiye derım okuma yazma hızları çok onemlli.
    okuma yazma hızları konusunda google arastırma yapıp hangiş marka modeli olman gerektığıne kara vermelısın
    çakma kartların plastiği çok dandik ve zamanla resmen kuruyup dökülüyor ama orjınalde bu sorunda yok
    1 yıldan daha uzun sure çakma kart kullanan olduğunu sanmıyorum.
    orjınalıde
    darty-teknosa-bimeks gibi büyük firmalardan almanı tavsiye ederım netden alma
    iyi forumlar
  • Bende 4gb ve 2gb spot kart var ve 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Ben kartları alırken belki 3-4 kez aldığım yere gidip süreki değiştirdim ve en iyi olanlarını tutturdum. Size de tavsiyem orjinal olmayan kart alırken bir laptopla dükkana gidip karta oyun atıp orda deneyin. Hiç olmazsa gidip gelmekten kurtulur, en iyi verimi veren kartı tutturmuş olursunuz. Tabi esnaf gibi esnaf olan birinden almak şartıyla :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psp yi pc ye bağlayınca format istiyo her formattan sonra kart düzeliyo fkat sonra tekrar bağlayınca kart yine format istiyo virus olabilirmi yoksa kart mı paket olmuş
  • Aldıgın yer ve fiyatı kendini belli eder
  • dedigin gibi kart paket olmus..biraz eybuk belki duzelir diyecegium ama
  • Çakma kartla bir yıldır oynuyorum. Ama orjinal al çakmalarda oyunu atıyorsun olmuyor silip bir daha falan atıyorsun uğraş babam uğraş.
  • gün geçmiyor ki yeni bir sorunla karşılaşmayayım
    psp yi kabloyla takıyorum pcye altta bir uyarı çıkıyo usb tanımlanamadı falan diyo acaba yine mi kablo bozldu.Yeni konu açmak zorund kalmıyayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.