Şimdi Ara

psp slim ve 3000 arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• cevap verebilecek yokmu bu hafta sonu psp alıcam o yüzden soruyorum eğer arada ağım şağım fark yoksa psp slim alıcam ama öbürünün elle tutulur bir yönü varsa paraya kıyıp ondan alıcam lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOMOCO3230

cevap verebilecek yokmu bu hafta sonu psp alıcam o yüzden soruyorum eğer arada ağım şağım fark yoksa psp slim alıcam ama öbürünün elle tutulur bir yönü varsa paraya kıyıp ondan alıcam lütfen yardım edin

Hocam ben yardimci oliyim psp slim ile arada ahim sahim fark yoktur psp 3000 de ekran biraz daha canlidir ama inan farketmezsin birde psp 3000 de slimde olmayan dahili mikrofon vardir ama pekte ise yaramaz eger psp ile skype filan girmiceksen tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinin arasında hiç bi fark yok bunlar 3000 model, fark 3000 ve 2000 arasında olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 5 Ocak 2012; 2:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

quote:

cevap verebilecek yokmu bu hafta sonu psp alıcam o yüzden soruyorum eğer arada ağım şağım fark yoksa psp slim alıcam ama öbürünün elle tutulur bir yönü varsa paraya kıyıp ondan alıcam lütfen yardım edin

Hocam ben yardimci oliyim psp slim ile arada ahim sahim fark yoktur psp 3000 de ekran biraz daha canlidir ama inan farketmezsin birde psp 3000 de slimde olmayan dahili mikrofon vardir ama pekte ise yaramaz eger psp ile skype filan girmiceksen tabi

arkadaş doğru söylemiş fakat psp almanı hele şu devirde hiç önermem zaten vita çıkıcak üstüne üstlük satmak istesen (vitadan sonra) satamazsın da!!

• quote:

Orijinalden alıntı: alpyldz

quote:

Orijinalden alıntı: mazlum62

quote:

arkadaş doğru söylemiş fakat psp almanı hele şu devirde hiç önermem zaten vita çıkıcak üstüne üstlük satmak istesen (vitadan sonra) satamazsın da!!

Bencede . Vitayı bekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.