Şimdi Ara

PSP SON SÜRÜM BOZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün kardeşim internet bölümünden versiyon yükseltmeye çalıştı ve sonra kapandı - artık psp hiç açılmıyor sadece yeşil ışığı yanıyor . ancak pspmin versiyonu 4.01 psp 3000 we altındaki barkodda son 4 rakamı 2004 ...... bana bu psp yapılamaz dediler pandora dedikleri şey de eski versiyonlara oluyomuş lütfen yardım edin ---- eğer istanbulda bildiğiniz bi yer varsa söylermisiniz ? yoksa yeni psp alıcam yardımmm lütfen :(

• psp brick büyük ihtimalle psp 3000 olduğu için şu an yapılması mümkün gibi gözükmüyor psp 2000 unbrick yapılabilir ama 3000 e şuan yapılamıyor diye biliyorum ama 3000 ide kırdıklarına göre yakında unbrick de yapılır ama tabi ne zaman bilemeyiz bir hafta sonra olur 1 ay sonra olur belli olmaz
  • Tahtakale'de Feza Elektronik veya Bakırköy'de Khalkedon'a bir uğrayıp şansını dene.

Bende 3000 serisinde pandora olmadığını duymuştum.
  • yer verdiğin için sağol -- ancak unbrick 2 ay fln içinde çıkarmı ben ondan şüpheliyim - yani böyle saçma birşeyi sony nin yapmaması lazım arkadaşım farklı bi yöntemle yapıyolar demişti :S
  • PSP 3000 sistemleri için henüz bir kirilma işlemi mümken değil bildigim kadari ile siz en iyisi Dogubank ve Khalkedon ugrayin orda yapabilirler belki..

Ama zannetmiyorum yapacaklarini cunku sisteminizi yeni oldugu için henüz kırılma gibi birşey cıkmadi.

Umarim yapabilirler
  • arkadaşlar lütfen yalvarırım banada yardım edin psp nin alt hopelörlerine su kçtı açınca hemen kapanıyo ve açınca alttaki dümelerin hepsine basar gibi renk değişiyo ses azalıp artıyo home ya gidilmiyo lütfen yardım edin +rep
  • geçmiş olsun geri dönüşümsüz bozuldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu cıhazların tamırını
    yazılım mudahalesı (şimdilik) mumkun olmadıgından
    board degıştırerek yapıyorlar
    100-125 tl arası fıyat cekılıyor.

eski cihazlarda pandora ile kurtulması mumkundu...

gecmıs olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 11 Ağustos 2010; 8:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trxozandeniz

arkadaşlar lütfen yalvarırım banada yardım edin psp nin alt hopelörlerine su kçtı açınca hemen kapanıyo ve açınca alttaki dümelerin hepsine basar gibi renk değişiyo ses azalıp artıyo home ya gidilmiyo lütfen yardım edin +rep

Su dokuldugu anda aletin ici acilip kurutulmasi lazimdi, cop oldu o alet buyuk ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trxozandeniz

arkadaşlar lütfen yalvarırım banada yardım edin psp nin alt hopelörlerine su kçtı açınca hemen kapanıyo ve açınca alttaki dümelerin hepsine basar gibi renk değişiyo ses azalıp artıyo home ya gidilmiyo lütfen yardım edin +rep

su kaçarsa oksitlenme yapar.. aletin içini açıp kolonya gibi solventlerle temizlemeyi dene pamuk kullanarak.. olmazsa maalesef yapacak bi şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

arkadaşlar geçen gün kardeşim internet bölümünden versiyon yükseltmeye çalıştı ve sonra kapandı - artık psp hiç açılmıyor sadece yeşil ışığı yanıyor . ancak pspmin versiyonu 4.01 psp 3000 we altındaki barkodda son 4 rakamı 2004....bana bu psp yapılamaz dediler pandora dedikleri şey de eski versiyonlara oluyomuş lütfen yardım edin ---- eğer istanbulda bildiğiniz bi yer varsa söylermisiniz ? yoksa yeni psp alıcam yardımmm lütfen :(

2004 demişsin.demekki psp 2000x model.pil yuvasında data code diye birşey yazması lazım söylermisin numarası kaç?

• . Psp'mde o kod 8.c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutellaspor -- 13 Ocak 2021; 17:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chogaw

Ben eneserhat. Psp'mde o kod 8.c

bnm de 8c ve psp model 2004 brick oldu napabilirim versionda (orjinal=5.01 veya 5.03 büyük ihtimal 01de) Cfw ile 5.00 m33 oluyordu napabilirim
  • Oguzhan tek çare khalkedona gdp anakart dgştrmk .d
  • Brick olmuş gibi, bence bir bilene göster khalkedon gibi.
  • geçmiş olsun
  • Cihaz gitmiş..
  • benimkisininde data kodu 7D arkadaşlar ben ısoya oyun yukledım soyle bır sorun verıyor acaba bu sorun ney oyun acılmıo karanlık bıse cıkıo sonra psp menusune donuo ve bu yazıo Cıkıyor:The game could not be started (80020148) böyle bi sorun diyor lütfen yardım edin arkadaşlarr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.