Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

psp sorun yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Elimde 2004 slim kırık var.Sorunum su.Dengesiz bir arkadaşıma psp mi verdim geldiğinde menüde kasma benzeri birşey gördüm ne yaptıysam gideremedim.En son system restore ettirmeyi denedim bu seferde ekran şimdi açılmıyor power ışığı sönmüyor uzun süre power tuşunu tuttuğumda anca öyle kapanıyor.Bir fikriniz varmı sorun ile ilgili?

• Donanımsal birşey olmasın ? Arkadaşınız düşürmüş mü cihazı ? Düşürsede söylemeyebilir dengesiz diyorsunuz ya o bakımdan
  • yok daha azar kayacak vaktim olmadı donanımsal bir problem yoktur sanırsam çünkü açılıyordu. Menü geçişlerinde yavaşlama ve birazda titreme vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 23 Mayıs 2011; 20:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

yok daha azar kayacak vaktim olmadı donanımsal bir problem yoktur sanırsam çünkü açılıyordu. Menü geçişlerinde yavaşlama ve birazda titreme vardı

Hocam sanırım bu işlemci hızını 333 mhz ye falan çıkarmak gerekiyorhttp://pspicin.blogspot.com/ bu blog da rehber falan vardır . arkadaşınız kurcalamış olmasın oraları ?
  • Valla daha ne yaptığını soramadım bile olay bugün oldu.En kötü düşürmüş falansa yapacak birşey yok kitlerim artık psp yi Ama ilginiz için teşekkürler verdiğiniz siteyi bi kontrol edeceğim
  • hocam 1.sorun halledildi pilsiz işlemle işlemci hızını ayarladım.Kasma fln yapmıyor.Şimdi ise başka sorun pil takınca power lambası yanıyor ekran gelmiyor takmamla birlikte power yanıyor.
  • Hocam ne yazıkki psp sahibi değilim araştırmalarım la bu kadar yardımcı olabildim Umarım hallolur probleminiz. Verdiğim blog sitesinin facebook sayfasının duvarına yazarsanız yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 Görüntü Yok Yardım!
    16 yıl önce açıldı
    PS3 SES SORUNU ACIL YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Face kullanmıyorum fakat bu iş için mecburen açacam artık :D Tekrar teşekkürler hocam yardımların için.Sen söyledin abim olayı çaktı ben anlamıyom sadece oynuyorum .Bu arada pilde halloldu.normal modda imiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 24 Mayıs 2011; 3:40:48 >
  • kardeş blog sayfasını inçelerken senin sorunu buldum cevap veriçektim admin çevap vermiş galiba soruyu sen sormuşsun sen sormadıysan cpu hızıdan dolayıdır.

quote:

menu acılınca selecte basın vsh menu gelecek iso mod'yi m33 driver ve aşağıdaki ayarları yapın muhtemelen düzelecektir..
    -----------------------
    CPU Clock XMB: Default
    CPU Clock Game: Default

-------------------------
    daha hızlı cevap alabilmek için facebook sayfamızdan sorunuz

http://www.facebook.com/pages/PspicinBlogspotcom-Yardım-Soru-İstek-Sayfası/160781077307163

• quote:

Orijinalden alıntı: oksuruk

çözüm olmayısa şunları dene

http://pspicin.blogspot.com/2011/04/pspniz-de-sorun-mu-var-cozum.html

T.ederim hocam ilginiz için sorunları hallettim.Biri cpu hızıyla ilgiliymiş diğeride makina pil ile çalışırken uzun süre kapatma tuşuna bastım sonra tekrar açmayı denedim açtı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.