Şimdi Ara

PSP'ye hangi versiyon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende PSP-1000 FAT var
    Beyaz.Versiyonu 5.02

Şimdi netten indirdiğim oyunları oynayabilmek için hangi versiyona indirmem gerekiyor ya da ne yapmam gerekiyor genel olarak?
    Teşekkürler

Arkadaşlar PM'den de ulaşabilirsiniz ayrıca.Lütfen gerçekten çok ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamer -- 28 Ocak 2009; 4:47:14 >

• Sabaha kadar üstte kalsın bari
  • cihaz offical firmware ise muhtemelen pandora yapmaniz gerekiyo.
  • psp fatin official fw'sinin 5.02 olacağını sanmıyorum o psp de muhtemelen cfw yüklü. arkadaşım eğer cfw ise 5.02 cfwsi çıkan en son fw. güncelsin yani şuan. bütün oyunları hafıza kartından oynayabilirsin.
  • Valla dostlar dediklerinizden tek birşey anlamıyorum ama official veya cfw olduğunu nereden anlayacağım?
    Cahilliğmi mazur görün

Bunu anlamanın yolu nedir?
  • anlamanın yolu psp den sistem ayarlarına gir ordan system informationa gir ordan da firmware karşısında ne yazıyosa buraya yaz hepsini.ok?
  • System Software:5.02

Nickname:Yok

Mac Adress:Buna gerek yok sanırım

Bu 5.02'ye yükseltmeyi wireless kullanmak istediğimde istedi ve yaptım.Bu da işine yarayacaksa bir bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu official firmware Pandora şart dostum.Iyı forumlar.
  • Zie et
    Vazgeçtim valla.Tabi pandorasız sadece programla olacak bir yolu varsa her zaman beklerim
  • pandora işlemi için uğraşmaya değmez istanbuldaysan taslak elektroniğe götür derim birde önemli olan psp nin kırılabilen versiyon olup olmadığı bazı modellerde revizyon farkı olduğundan dolayı kırılamıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

psp fatin official fw'sinin 5.02 olacağını sanmıyorum o psp de muhtemelen cfw yüklü. arkadaşım eğer cfw ise 5.02 cfwsi çıkan en son fw. güncelsin yani şuan. bütün oyunları hafıza kartından oynayabilirsin.

psp network update yapildiysa zamaninda 5.02 olmus olabilir.zaten fat olup offical 5.02 fabrika cikisi alet yok piyasada.ankarda isen pm at yapalim :) istanbulda ise mustafacoban nickine pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 29 Ocak 2009; 9:19:31 >
  • ANKARADA İSEN KULE TEKNOLOJİ VAR 20.00 TL KARŞILIĞI YAPIYORLAR GARANTİLİ.HİÇ UĞRAŞMA GÖTÜR YAPSINLAR,İZMİR 1.CADDE IHLAMUR SOKAK NO.12/C KIZILAY ANKARA 0312 417 39 58 BU ADRESDEN VEYA TELAFONDAN BİLGİ AL İSTERSEN..............
  • Fat'de 5.02 offical cok tezat ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 24 Temmuz 2009; 17:43:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.