Bildirim
psp ye ilerlemeli oyun tawsiyesi ??plss !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Syphon Filter: Logan's Shadow tam olarak %100 hatta %1000 istediğin oyun :) -
sabredin 5 6 gun sonra god of war geliyo -
Killzone -
quote:
Orjinalden alıntı: herdem09
Killzone
Evet kesinlikle KILLZONE Liberation -
dead to rights var, gerçi 1-1,5 saatte bitiyo ama çok güzel bir 1-1,5 saat geçiriyorsun çok zevkli oyun
birde socom: tactical strike çok güzel oyun, socom serisini de deniyebilirsin, syphon filter serisiede güzel arkadaşın dediği gibi
driver76,gta serisi gibi oyunlarıda(özellikle vice city stories) onayabilirsin. -
gta serileri bitti -
"syphon filter logans shadow" arkadaşın dedigi gibi kesinlikle... pspde görebilecegin en iyi grafge sahip oyunlardan biridir ve gerçekten çok gerçekçi bir oyun psp için.. -
jeanne d'arc -
Dead to Rights yada Kill Zone liberation -
arkadaşlar god of war beni çok etkiledi hikayesi warmış sanırım ve ben onu bilmiyorum bilen biri warsa .... -
quote:
Orjinalden alıntı: jağner
arkadaşlar god of war beni çok etkiledi hikayesi warmış sanırım ve ben onu bilmiyorum bilen biri warsa ....
ben chains of olympus da god of war 1 in öncesinin anlatıldığını okumuştum bi yerde eğer doğruysa hikayeyi öğrenme psp de başla sonra ps2 versiyonlarını dene daha çok zevk alacağını söyleyebilirim -
quote:
Orjinalden alıntı: illker84
quote:
Orjinalden alıntı: jağner
arkadaşlar god of war beni çok etkiledi hikayesi warmış sanırım ve ben onu bilmiyorum bilen biri warsa ....
ben chains of olympus da god of war 1 in öncesinin anlatıldığını okumuştum bi yerde eğer doğruysa hikayeyi öğrenme psp de başla sonra ps2 versiyonlarını dene daha çok zevk alacağını söyleyebilirim
teşekkürler
-
Tomb Raıderlar'ı da deneyebılırsın kontroller muazzam degıl ama alısıyosun, grafıkler guzel.
Legend ve Annıversary var sanırım PSP ıcın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 3 Mart 2008; 23:33:00 > -
quote:
Orjinalden alıntı: fallen_angel17
Tomb Raıder'ları da deneyebılırsın kontroller muazzam degıl ama alısıyosun grafıkler, guzel.
Legend ve Annıversary var sanırım PSP ıcın.
psp için güzel iki oyun daha... -
killzone fena deildi prens of persialarda fena deil ama biraz kasio bazen ben bitiremedim -
call of duty : roads to victory
süper bi oyun kesinlikle indirin ve oynayın -
syphon filter logan's shadow ve sypho filter dark mirror. ikisinide mutlaka oynamalısın. gerçekten mükemmel oyunlar. -
beowulf war ama pek beğenmedim ben -
Dungeon Siege
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X