bende vista yükledim. sorunsuz çalışıyor versiyon : 3.71 M33
Ptf temalarda sorun yok zaten. Riskli olanlar prx uzantılı olan temalar.
ölemi peki ne farkları var? ilk tema deneyimim daha..
ptf ve prx ne abiler bu vista sıkıştırılmış klasör sorun olur muu
tema değişikliği yapmasam da sadece wallpaper değiştirsem onun da bir tehlikesi var mı? (bildiğimiz 480*270 jpeg resmi wallpaper yap dicem, ayrıca psp, 3.71 m33-3)
ptf uzantılı temaların ya da duvar kağıtlarının en ufak zararı yok.
ben yaptım teşekkürler ama hala bilmiyorm ptf ve prx in ne olduğunu
MERHABALAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM PROBLEMİM PSP ME TEMA YÜKLEYEMİYORUM FORUMDA BELİRTİLEN HER ŞEYİ DENEDİM AMA OLMADI VERSİYONUM 4.01 YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
4.01 mi orjinal versiyonmu orjinal frimware'e tema yükleniyormu ben yüklenmiyor diye biliyorum ama
arkadaşlar bende theme klasoru yok psp versiyonu : 5.00 M33-3 .! Ben psp temalarını nereye yüklüyecem ?
Arkadaşlar güzel bir naruto teması olan var mı acaba??Daha yeni aldık bizde cihazı naruto teması yüklemek istiyorum bleach de olabilir eğer güzelse
quote:
Orijinalden alıntı: herdem09
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Peki bu ptf uzantılı temalarda arka plan hareketli oluyor mu?
Arka planı hareketli olan temalar, psp yi brick etme riski olan temalar ise hiç girmiyim bu tema işine hakikaten. Orijinal arka plan güzel zaten, arada istediğim wallpaperları arka plan yaparım yeter bana.
Ama eğer arka planları hareketli yapan temaların brick etme riski yoksa denemek isterim.
Şu an için yok. Ama sadece temadaki simgeleri kullanıp arkaplanda normal temadaki dalgaları kullanabilirsin
Abi ben ctf uzantılı tema indirdim benim psp 3006 6.60 cfw bunu nasıl yapabilirim ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme