Şimdi Ara

PSP'ye Tema atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
23.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bir süredir PSP den uzak kalmıştım geçenlerde tekrar aldım bu mereti, fazla uzak kalamıyoruz müthiş bir alet biliyorsunuz

Bu 3.71 m33 Slim PSP lere tema yükleme işlemini nasıl yapıyoruz diye soracaktım. Bazı temalar brick ediyormuş PSP yi sanırım? Hangileri zararlı, hangilerini yükleyebiliriz, önerebileceğiniz sağlam görünümlü temalar ve bunları barındıran site adresleri verirseniz çok yardımcı olacak bana. Sağolun şimdiden.

• Hazır tema paketlerini indirip , PSP/THEME klasörüne atıyorsun. Daha sonra Theme Setting'ten temanı seçiyorsun , bu kadar basit. Hazır temalardan bulamadıysan PM atabilirsin.
  • Sony nin kendi verdiği temaları kullan. Hiç bulaşma bence diğer temalara. Nerden indiririm diyorsan playstation.com a git orada bulursun psp bölümünde. Psp ye atmaya gelince ptf uzantılı indirdiğin dosyayı ms de ana dizindeki themes klasörüne at. Psp yi çalıştır theme settings den hallet
  • playstation.com a bakıyorum şimdi.

Triple H, PM attım :)
  • bence temaya dokunma. Kalsın sana ne zararı var. Misgibi teması var. Milelt uraşmış yapmış bidaha deiştiripte reske girme.
  • Peki bu ptf uzantılı temalarda arka plan hareketli oluyor mu?

Arka planı hareketli olan temalar, psp yi brick etme riski olan temalar ise hiç girmiyim bu tema işine hakikaten. Orijinal arka plan güzel zaten, arada istediğim wallpaperları arka plan yaparım yeter bana.

Ama eğer arka planları hareketli yapan temaların brick etme riski yoksa denemek isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Peki bu ptf uzantılı temalarda arka plan hareketli oluyor mu?

Arka planı hareketli olan temalar, psp yi brick etme riski olan temalar ise hiç girmiyim bu tema işine hakikaten. Orijinal arka plan güzel zaten, arada istediğim wallpaperları arka plan yaparım yeter bana.

Ama eğer arka planları hareketli yapan temaların brick etme riski yoksa denemek isterim.

Şu an için yok. Ama sadece temadaki simgeleri kullanıp arkaplanda normal temadaki dalgaları kullanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb ile Xbox a oyun atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim versiyonum 3.40oe-a dediginiz herşeyi yapıyorum fakat tema gözükmüyor theme settingste...
  • quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Peki bu ptf uzantılı temalarda arka plan hareketli oluyor mu?

Şu an için yok. Ama sadece temadaki simgeleri kullanıp arkaplanda normal temadaki dalgaları kullanabilirsin

O temaların riskli olduğunu söylüyorlardı ama?

Ben ikonları kullanayım en iyisi.

www.myxmb.com

Güzel şeyler var.

• Demek istediğim ptf uzantılı temayı at karta psp den de seç o temayı. Sonra gir theme settings e . wallpaper ı original seç. Yüklediğin temanın ikonlarıyla seçtiğin renkteki orijinal xmb dalgaları olacak temada
  • Tamam onu biliyorum hocam bugün keşfettim.

Çok güzel temalar buldumwww.consolespot.net vewww.myxmb.com da..

Memory Card'ımın gelmesini bekliyorum yarın denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ocak 2008; 22:18:32 >

• arkadaşlar ben myxmb den indirdim bi tema. ama benim memory de psp klasöründe veya başka herangi bi klasörde theme klasörü yok :D
    not: psp versiyonum 3.60 m33
  • quote:

Orjinalden alıntı: highriser

arkadaşlar ben myxmb den indirdim bi tema. ama benim memory de psp klasöründe veya başka herangi bi klasörde theme klasörü yok :D
    not: psp versiyonum 3.60 m33

PSP klasörünün altında THEMES klasörü yarat gitsin.

@Raistlin
    Site süpermiş. Teşekkürler.
  • dediğin şeyi yaptım themes klasörü yarattım içine ptf dosyasını da koydum ama theme settings de hiçbir değişiklik göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: highriser

dediğin şeyi yaptım themes klasörü yarattım içine ptf dosyasını da koydum ama theme settings de hiçbir değişiklik göremiyorum

aynı problemi bende yaşıyorum benim versiyonumda 3.40oe-a
  • En az 3.71 M33 olacak versiyon arkadaşlar.
  • site adresleri için saol güzel temalar var
  • Müthiş temalar gerçekten. Doldurdum temayla PSP yi.

Asıl XMB temaları istiyorum da işte riskli onlarda. Ama tak edecek bir gün deneyeceğim herhalde :)
  • arkadaşlar bnm versiyon 3.71 M33

adamlar http://www.myxmb.com/category/xmb-37x-m33/ sırf bu versiyon için xmb temaları yapmış. şimdi yüklesem riskli olur mu diyorsunz?? yorumlara göre tırstım biraz...
  • ben şu verdiğiniz myxmb sitesinden ptf/vista temasını yükledim hiçbir riski yok brick falan olmadı ayrıca tema da çok hoş versiyonum 3.71 m33-4 bilgilendirmek istedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.