Şimdi Ara

Psp yi bırakıp ds almayı düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsi türkiyeye gelince almayı düşünüyorum.Sizce yanlış mı düşünüyorum.Ds nin oyunları psp den daha eğlenceli geliyo bana.Belki grafikleri çok iyi değil ama olsun.Psp de grafikler güzel ama çoğu oyun sıkıcı.Sizinde fikrinizi sormak istedim.

• DS çok güzel alet ve kesinlikle almanı öneriririm yalnız PSP'ni bırakmana grekte yok çünkü ikisinin tarzları farklı...
  • Her ikisininde özellikleri farklı kimine göre psp kimine göre DS yada ikisi birden ama tabi gerçek eğlence bakımından herzaman nintendo DSi 2009 yazına doğru Türkiye'de olur.Eğer bekliyemem okadar dersen DS lite alabilrsn.
  • Ben olsam PSP gibi bir makinayı satmazdım
  • Belki satmam aletide psp ile bir oyunu uzun süre oynayamıyosun yani birçoğnu arada istisnalar olabilir ve oyun serileri hep aynı hiçbir gelişme olmadan tekrar piyasaya sürülüyor ama ds ye çok daha fazla ve farklı tarzda oyunlar çıkıyor.
  • Eğer durumun varsa PSP yi satmadan DS alabilirsen arasındaki farkı daha iyi anlarsın. Hem alternatif açısından iyi olabilir sıkılınca öbürüne geçersin. Temiz kullanılmış ds/dsl bulabilirsin illa sıfır almam gerekmez dersen yinede tercih senin ;)
  • Evet bunun sen de farkındasın demek. :)
    O zaman hemen al ve merakını gider , cidden çok hoşuna gidecek.
    Üzerinde sürekli oyun oynayan imajı varsa yakınlarına Brain Age , Sudoku , Satranç , Mario gibi oyunları oynatarak olumlu görüşler alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle herkes beni oyun manyağı olarak biliyor.
  • bende çok yakında alıcam bakalım :) satmak isteyen varsa lütfen pm lesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.