Şimdi Ara

Psp'yi Sevdirecek Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer fırsat bulabilirsem 1-2 güne kadar PSP alıcam hayırlısıyla. Fakat oyunları hakkında ne yazıkki o kadar bilgili değilim.
    Şöyle ilk oynadığımda PSP'den nefret ettirmeyecek , aksine PSP'yi sevmemi sağlayacak oyunlar arıyorum. Çünkü birazcık ön yargılıyım nedense PSP konusunda. Yaklaşık 2 yıldır ara ara almakla almamak arasında gidip geliyorum.
    Öneri verirseniz sevinirim.
    Psp'nin en iyi oyunları başlığı değildir

• virtual tennis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

virtual tennis.

Teşekkürler.
    Acaba tek bir tane mi var Virtual Tennisten.
    Kusura bakmayın , pek bilgisayar başında duramıyorum ev topladığımız için pek araştırma yapamıyorum
  • Tenchu Shadow Assasins
    gölgelerde saklanıp adam öldürüyon. epey güzel yeni oyunlardan grafikleride iyi.
  • Rock Band çıktıı!!! Süper oyun. Bugün 6 saat oynadım. Virtua Tennis 3 te sağlam oyun. F1 2006 yıda oyna. Wolverine var onuda oyna süper. GOW chains of olympus manyak... Nba live 2009 süper. Fifa 09 - pes 2009 dene... Başka sorun varsa sor
  • ne tur oyun seviyosun ona gore soylesek daha iyi olur cunki pspde bissuru guzel oyun var.

benim tavsiyem god of war, silent hill origins, juiced 2, rockband, test drive unlimited, tekken dark, vsvsvsvs

oyun incelemeleri kisminada bakabilirsin.
  • silent hill tarzı oyun onerebilir misin? adventure da olabilir monkey island tarzı vs de, varsa tabii?!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek geçerim :
    GOW: Chains of Olympus bu oyunu daha beğenmeyeni görmedim! o kadar yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ne tur oyun seviyosun ona gore soylesek daha iyi olur cunki pspde bissuru guzel oyun var.

benim tavsiyem god of war, silent hill origins, juiced 2, rockband, test drive unlimited, tekken dark, vsvsvsvs

oyun incelemeleri kisminada bakabilirsin.

Her türlü oyunu oynarım.
    Önerileriniz için teşekkürler. Dediğim gibi taşınma yoğunluğundan dolayı falan nete giremiyorum adamakıllı. Ama listedeki oyunları indirmeye çalışacağım en kısa sürede.

Bakarsınız aleti seversem yeni oyunların incelemelerini BSC'ye de ekliyebilirim

• God of War: Chains of Olympus
  • Arkadaşların yazdıklarına ek olarak:
    -LocoRoco 1 ve 2
    -Echochrome
    -Fl0w
    -Prince of Persia Revelations ve Rival Swords
    -Ridge Racer 1 ve 2
    -Tekken: DR
    -N+
    -Driver'76
    -RockBand: Unplugged
    -Burnout: Dominator
    -Silent Hill: Origins
    -Bomberman
    -Metal Slug Anthology
    vee tabi ki
    -Crisis Core: Final Fantasy VII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 29 Mayıs 2009; 21:49:35 >
  • Bugün aldım bir tane PSP Slim fakat fişi yanlış gelmiş. Sanırım İngiltereye göre yapılmış fiş. Şarj edemedim bir türlü. Yarın sabahtan gidip değiştirecem fişini

Oyunlar için teşekkürler
  • Metal Slug Anthology UMD var mı piyasada ?
  • Sıfır mı aldın kaça? Kırılabiliyor mu?
  • Metal Slug Anthology
    Marvel Nemesis
    Virtual tennis 3
    NFS Underground rivals
  • Beyler adventure tarzı yok mu hic?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Sıfır mı aldın kaça? Kırılabiliyor mu?

Evet garantili aldım. Ne olur ne olmaz diye. Ama senetle aldığım için biraz pahalı geldi 470 liraya aldım. Slim. 4 GB hafıza kartı verdiler.

İnternetten baktım biraz kırılıyor sanırım

Öneriler için teşekkürler
  • Eğer evde pc felan varsa ve oyunları kaldırıyorsa psp tavsiye etmem.Psp'nin en zevkli zamanları seyehatler veya pcden erişme imkanın olmadığı yerlerdedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrMAST3R

Eğer evde pc felan varsa ve oyunları kaldırıyorsa psp tavsiye etmem.Psp'nin en zevkli zamanları seyehatler veya pcden erişme imkanın olmadığı yerlerdedir.

Bilgisayarım yeterli düzeyde. Panelden bakabilirsiniz.
    Fakat taşındığımız için yolum uzadı baya. Yolda hem oyun oynarım , hem müzik dinlerim vs. diye aldım.

God of War'u attım. Bırakmak istemedim valla dehşet bir oyun olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.