Şimdi Ara

PSP'yi TV'ye bağlama kablosu YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben psp mi televizyona bağlamak istiyorum.Ama sadece oyun ve film için değil psp nin menüsünde televizyonda gezmek içinde istiyorum.Televizyonum lcd 106 ekran. tv nin yanında kırmızı,beyaz ve sarı olmak üzere üç çıkış var.Sizce ben hangi kabloyu almalıyım,kablonun resminide koyarsanız sevinirim...

• psp component kablo diye arat google da çıkan kabloyu al :D
  • yorumun için saol hemen googleye yazıyorumm
  • ilker burak senin dediğin beş çıkışlı bana lcd için üç çıkışlı lazım
  • kafan karışmasın component kablo 6 çıkışlıdır ama sarı kırmızı beyaz da var sen dediğim kabloyu al component olanı ilerde component çıkışlı olan tv ye bağlarsın daha iyi görüntü alırsın.. component kabloyu bağlarken taktığın renklerin dışındakiler boşta kalıcak önemli değil o
  • çok saol ilker burak peki psp nin menüsüde(setting,photos,videos,games fln) ekranda gözüküomu
  • gözükecek tabi gözükmese bi anlamı yok ki zaten tv ye bağlamanın :D ayrıca o diğer çıkışlar olmasın istersen composite kablo alacaksın ama öyle bi kablo var mı bilmiyorum ya zaten bu component kabloda da var istediğin çıkışlar dediğim gibi ilerde de işine yaramış olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saoll ilker burak bana çok yardım ettin yarın bulup alcam ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smile61 -- 26 Ocak 2011; 22:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smile61

saoll ilker burak bana çok yardım ettin yarın bulup alcam ondan.

hayırlı olsun şimdiden
  • Boşuna paranı harcama.Alanlar pişman oluyor.Kalite berbat ve iyi çalışmıyor.Yani dvd player gibi kullanıp film izlemek veya oyun oynamak hayal.
  • ben videosunu izledim gayet kaliteli menüsü ps3 gibi gözüküo
  • bende sahıbınden.com dan 15tl ye aldım bakalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bende sahıbınden.com dan 15tl ye aldım bakalım....

nasıl güzel çalışıor mu oyunlarda falan kablosu uzunmu mesela
    bende alıcam da parayı çöpe atmak istemiorum

ss falan atarsan çok yardımcı olursun bu arada
  • component kabloyla güzel oluyor gayet de tüplü tv de tabi iyi görünmez aletin çıkışı wide :D
  • dün electroworld'e gittim ve psp'yi tv'ye bağlamak için kablo istedim. Görevli personel psp için kablo aldığımda oyun için kullanamayacağımı ve tavsiye etmediğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

kafan karışmasın component kablo 6 çıkışlıdır ama sarı kırmızı beyaz da var sen dediğim kabloyu al component olanı ilerde component çıkışlı olan tv ye bağlarsın daha iyi görüntü alırsın.. component kabloyu bağlarken taktığın renklerin dışındakiler boşta kalıcak önemli değil o

Kusura bakma ama çooooooooook pis sallamışsın! Öncelikle komponent kablo 5 uçludur, üç tanesi görüntü diğer ikisi ses için. Ayrıca komponent kabloyu kompozit girişe tak bakalım nasıl görüntü alıyosun.

Lütfen bilip bilmeden sallamayalım, insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Konuyu açan arkadaş sen de bak bakalım tv'inde komponent giriş var mı. Lcd olduğundan büyük ihtimalle vardır. Kırmızı-Mavi-Yeşil olmak üzere üçlü bir görüntü girişi, yanında da Kırmızı-Beyazdan oluşan stereo ses girişi olması lazım. Bu 5'i bir arada bulunur ve bi taraflarında component diye yazar. Eğer yoksa hiç boşuna para harcayıp o kabloyu alma.

Hadi kolay gele..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.