Şimdi Ara

pspmin versiyonu 1,50..we9 nasıl oynayabilirim??yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa benim psp versiyonu 1.50 yaptım.ama wining eleven 9 2,00 istiyoo.nasıl olucak.galiba bii programı varmış.umd yi çalıştırdığında versiyonu sadece oyunda 2,00 yapıyomuş.bilen varsa lütfen yardım etsin.buradan veya msnden..
    msn:aragorn_1907x@hotmail.com
    acil yardım bekliyorum!!!!!

• arkadaşım ben psp ye ne zaman yeni oyun alsam o disk in içinde 2.0 sürümü çıkıyor.
    sende aldığın umd diskinin içine bir bak.
  • tamam onu biliyorum ben versiyon 1.50 iken oynamayı istiyodum.yani versiyonu sadece o oyun için 2,00 yapan bii program arıyodum ve buldum da.genede saol.....
  • demo dısk veya orj umd al 2.0 vardır ıcınde mutlaka valla arkadasın dedıgınme katılıyorum her umd nın ıcınde 2.0 upg var
  • onu sadece hafıza kartına atıp ordan oynaya bilirsin 1 50 sadece ordan oynatır
  • Versiyon 1,50'de kalsın makinaya DevHook ya da UMD Loader 8,0 C yükle açar takır takır oynarsın yapamayan PM atsın anlatayım.
  • makinayı 2 yapmana gerek yok. wab version changer adlı programla makinanı 2.00 gibi gösterip oynayabilirsin oyununu ama tabiki bu king kong,gta ve sims gibi oyunlar için geçerli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sxt version changer indir
    psp game alt klasörüne at
    memory karta gir. çalıştır. kare tuşuna bas. adaptör takma derdi yok, bişi yok.

we9, burnout, midnight gibi 1.51 ve 1.52 isteyen oyunlar çalışsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.