Şimdi Ara

PSU bağırıyor?! Yardım edebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir PSU aldım. Xigmatek 500W.. (vatan indirimiyle 82TL)...
    Her neyse bilgisayara taktım. Çalıştırdım 1 hafta kullandım. Yeni ledli fanlar takıyım dedim ve bilgisayarı çalıştıramadım... 1 hafta bekledim düzeltemeyip bilgisayarcıya gittim. Ram'in birini elime verdi bozuk dedi. Bilgisayar çalıştı, çok güzel. Ama... Şimdi bilgisayar bağırıyor. kasa 2-3 saat sonra sımsıcak ve dolap içinde duran kasa kalorifer görevi görüyor.
    Şimdi mantıken bu kadar çok ses çıkaran psu buz gibi olmalı?!! Bu hem sıcak hem bağırıyor.

Ayrıca kullandığım bilgisayar önceden 200W takılıydı bu kadar bağırmıyordu?! Nedendir bu? Ne yapmalıyım?

• Kardeş hala düzelmediyse sakın bilgisayarını kullanma aman yakarsın parçaları. PSU öyle her bilgisayara uyumlu değildir voltajı fazla geliyordur bu nedenle fanların fazla çalışmasını sağlıyordur buna rağmen ses çıkmasının nedeni ise fanların içinde aşırı toz olması dönerken hem ses çıkarması hemde tam dönememesidir. Tavsiyem tüm parçaların fanlarını tamamen göbeğine kadar sök elin değmişken işlemciye bi macun at sonrada fanın içindeki ince demire gress yağı veya koyu el kremi sür.
  • Olay çok basit Pc çalışırken pc nin yan kapağını aç fanların hepsini durdur sonra kulağını psu ya götür ses ondan mı? yoksa işlemcinin kendi stok fanından mı geliyor bunları tespit etki çaresine bakasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.