Şimdi Ara

PSU Cpu Çoklama Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yurtdışından bilgisayar parçaları almıştım. Powersuply'i türkiyeden önceden almıştım. "High Power 600W 80+ GOLD Performance " aldım fakat psu'da 1 adet cpu beslemesi varken anakartımda iki adet cpu beslemesi var.

Ben bu powersuply için cpu çoklayıcı kablo bulabilir miyim? Tüm sitelerde cpu to pci-e kabloları var. oldu da kabloyu buldum sağlıklı çalışır mı? sonuç olarak arakablo niyetinde :)

Anakartım x99 hunanzhi. Cpu beslemesi 8 pinli olup 4+4 olan psudan gelen kabloyu çoklamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgoX -- 25 Haziran 2022; 19:57:34 >

• Güç kaynağı 12v kanalı yeterli bakır kabloda bulursan sorun çıkarmaz.

Ayrıca boşta pcie slotun varsa bundan çevirmen daha sağlıklı olur molex,sata yerine.
    www.n11.com
    Alfais 4695 Eps 12V Cpu Dişi To Atx 8+4 Pin Power Supply Çevirici Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/alfais-4695-eps-12v-cpu-disi-to-atx-84-pin-power-supply-cevirici-3310437?magaza=evaletim

Anakart bilgisi vermemissin ama aradigin sey bu sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 25 Haziran 2022; 19:52:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sawgiray S kullanıcısına yanıt

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

https://www.detaykablo.com/pci-e-to-cpu-power-kablosu--pci-e-8-pin-to-anakart-cpu-8-pin--bindetay-10448

şuan ki psu'da 2adet pci-e var bunlardan biri ekran kartına gidecek diğer boşta. ilgili linkteki çeviriciyi alıp anakart işlemciyi besleyebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgoX -- 25 Haziran 2022; 19:56:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.