Şimdi Ara

PSU'dan gelen gıyc sesi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xilience xp750 game edition psum elektrik gitmesi sonucu çalışmaz oldu. Elektrik verdiğimde gıyc gıyc diye ses geliyor. Anakartın güç ışığıda sinyal verir gibi yanıp sönüyor. Video cektim. Yardımcı olursanız sevinirim. video

• quote:

Orijinalden alıntı: adgunay

Xilience xp750 game edition psum elektrik gitmesi sonucu çalışmaz oldu. Elektrik verdiğimde gıyc gıyc diye ses geliyor. Anakartın güç ışığıda sinyal verir gibi yanıp sönüyor. Video cektim. Yardımcı olursanız sevinirim. video

PSU patlamış yenisini almak zorundasınız..

Videoda ses duyulmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Xilience xp750 game edition psum elektrik gitmesi sonucu çalışmaz oldu. Elektrik verdiğimde gıyc gıyc diye ses geliyor. Anakartın güç ışığıda sinyal verir gibi yanıp sönüyor. Video cektim. Yardımcı olursanız sevinirim. video

Videoda ses duyulmuyor.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bu güç kaynağına denk, kaliteli ne tavsiye edersiniz? ayrıca powercom'un 650 watlık UPS'unu kullanacağım.teşekkürler. Videodaki sesi ben duyabiliyorum tekrar denermisniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Videoda ses duyulmuyor.

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bu güç kaynağına denk, kaliteli ne tavsiye edersiniz? ayrıca powercom'un 650 watlık UPS'unu kullanacağım.teşekkürler. Videodaki sesi ben duyabiliyorum tekrar denermisniz?

PSU'dan pek anlamam ama aynısından alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45985951/tm.htm

• Ürünün garantisi yokmu?
    Garanti yoksa tamirciye götürüp baktırın, tamir olmazsa kullandığınız sisteme göre PSU alırsınız. SLI veya Crossfire kullanmayanlar için 750 W gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.