Şimdi Ara

PSU'dan Gelen Tıkırtı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasam Thermaltake Core V31 ve yanında gelen Thermaltake SP-650 80+ Bronze güç kaynağını kullanıyorum. Standart diyebileceğimiz bir güç kaynağı, şahsen sistemime çok daha iyi '' Tier 1 '' bir güç kaynağı almam lazım fakat bunu 2017'nin ikinci çeyreğine doğru düşünüyorum.

Neyse sorun şu beyler, Özellikle belirli bir süre kullanımdan sonra fan tarafından olduğunu düşündüğüm bir şekilde nasıl anlatsam böyle bir tıkırtı sesi geliyor güç kaynağından. Kasanın tabanından güç kaynağına doğru baskı yapınca kesiliyor ama elimi bırakınca bir süre sonra tekrar başlıyor.

Acaba bu sese ne sebebiyet verebilir? Sistemime zarar verecek daha büyük sorunlara yol açabilir mi yoksa basit bir sorun mudur? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Fan traktöre bağlamış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    bu fanlar zamanla dönmekten ve tozlanmaktan hizasından çıkıyor gibi bişey,yani hafif yan döndümü fan üste biyere sürtüyor yada sürtmese bile ses çıkartıyor yamuk döndügünden dolayı,toz felan varsa temizle ,içine açabilirsen yağ damlat bi daha yapmaz
    benım işlemci fan'ı da kasaya tam oturuyor sağ kapaga değiyor,fan döndükce olan titreşimden kasanın yan kapagından ses geliyor hafif gevşettimmi düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.