Şimdi Ara

PSU GEREKLİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var sistem yeniliyorum 300 W PSU yeterlimidir ?

INTEL Pentium G2020

NVİDİA 9400 GT

4GB DDR3 1333MHz

MSI H61M-P31

MAUSE/KLAVYE/HOPARLÖR/WEBCAM

Şimdiden Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasiTaLL -- 8 Mart 2013; 0:00:25 >

• yeter arkadaşım sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwxcs

yeter arkadaşım sıkıntı yok

Teşekkürler peki sistem uyumlumu ben uyumlu bir şekilde dikkat ederek topladım zaten ekran kartı falan vardı anakart ve işlemciyi ve ram i 0 alıyorum pfs mhz leri falan diyolar onlar uyuyormu :)
  • sistem uyumunda sıkıntı yok ama sana bi tavsiye vereyim g645 yerine g2020 al derim sadece 6tl fark var. g2020 22 nm yeni bir işlemci ve daha verimli . g645 ise 32 nm diyeceğim bukadar hayırlı olsun.
  • PSU Gereklimi diyince birden bilgisayarı açmak için psu şartmı biçminden anladım
  • orjinal psu ise yeter. sahte ise ne yaparsa yapsin yetmez. En azindan bilgisayarina deger veren adam sahte guc kaynagi kullanmaz...
  • quote:

sistem uyumunda sıkıntı yok ama sana bi tavsiye vereyim g645 yerine g2020 al derim sadece 6tl fark var. g2020 22 nm yeni bir işlemci ve daha verimli . g645 ise 32 nm diyeceğim bukadar hayırlı olsun.

g2020 ne konuda daha üstün hocam örnek verebilirmisiniz ? Bide komik gelebilir ama bu yeni sistemle Battlefield 3 low da oynamam mümkünmüdür gerçi ekran kartı yenileyeceğim ama 9400 GT youtube den baktım adamlar gayet oynuyor BF3 yeni sistem akıcı oynatırmı g2020 ile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasiTaLL -- 7 Mart 2013; 23:20:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850w psu yeterli mi?
    14 yıl önce açıldı
    psu tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g2020 daha az güç harçayarak g645 in yaptıgını yapar ve daha az ısınır zaten ikiside 2.9 ghz 6 tl fark var g2020 yeni mimari ısı ve güç tüketimi avantajı var 6 tl fark varken g645 alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwxcs -- 7 Mart 2013; 23:26:37 >
  • ekran kartın bf3 için eski kalır . hiç yoktan ucuz yollu 6670 ddr5 - 7750 ddr5 veya 7770 ekran kartı alabilirsen medium hatta hing ayarda bile oynaya bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphopcu0625

quote:

yeter arkadaşım sıkıntı yok

Teşekkürler peki sistem uyumlumu ben uyumlu bir şekilde dikkat ederek topladım zaten ekran kartı falan vardı anakart ve işlemciyi ve ram i 0 alıyorum pfs mhz leri falan diyolar onlar uyuyormu :)

Merhaba. 300 watt bir güç kaynağı kesinlikle bu sisteme yetmeyecektir. Çünkü etiketinde 300 watt yazan bir güç kaynağının verebileceği en verimli değer 230-240 watt civarıdır. Gerçek 300 watt olma ihtimali bana göre sıfır çünkü siz tahminimce piyasada 70-80 lira arasında satılan kasaların içinden çıkan güç kaynağını soruyorsunuz. Bu yüzden kesinlikle ne kadar düşük güç tüketen bir sisteminiz de olsa bu tarz güç kaynaklarını kullanmayınız. En ufak bir voltaj dalgalanması yada elektrik düşüşünde güç kaynağınız hemen su koyuverecektir. Saygılar...

• quote:

ekran kartın bf3 için eski kalır . hiç yoktan ucuz yollu 6670 ddr5 - 7750 ddr5 veya 7770 ekran kartı alabilirsen medium hatta hing ayarda bile oynaya bilirsin.

çok teşekürler hocam çok yardımcı oluyorsunuz o zaman g2020 alıyorum ama gerçekten 9400 gt sorununa takıldım low da bile akıcılığı etkilermi ? g2020 4 gb ram 1333mhz ram sonuçta :D ekran kartı zaten alıcağım ama şu anda bütçem el vermiyor :/
  • ekran kartını değiştirmenden yanayım bu değişikliklerden sonra bende sana 450w gerçek bir power önerirm. güle güle kullan.
  • quote:

ekran kartını değiştirmenden yanayım bu değişikliklerden sonra bende sana 450w gerçek bir power önerirm. güle güle kullan.

Teşekkürler hocam bir dahaki ay GTX630 alabilirim son 1 sorum var anakart açısından

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p8h61-m-lx-r20-p8h61-m-lx-r20-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62344

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-h61m-p31w8-h61m-p31w8-intel-h61%28b3%29-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63251

Hangisini önerirsiniz ASUS mu MSI mı ?

• gönlüm asus diyor . aslında ikisi arasında fiyat dışında fark yok ama sağlam anakart üretiyor asus . asus al
  • quote:

gönlüm asus diyor . aslında ikisi arasında fiyat dışında fark yok ama sağlam anakart üretiyor asus . asus al

Banada öyle geliyor teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

PSU Gereklimi diyince birden bilgisayarı açmak için psu şartmı biçminden anladım

ne yazıkki bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.