Şimdi Ara

PSU m almayı düşündüğüm ekran kartlarını çalıştırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar everest 707b kasa ile 300w lik bir psu var .Sizce bu pzu ve kasaya amd radeon hd 7750 veya 6670 veya 6570 uyarmı yorumlarınızı bekliyorum lütfen bu 3 kart hakkındaki değerlendirmenizide yapın.Yani soru bunlar benim kasama uyarmı ve bunları pcu çalıştırırmı.Çalıştırıyorsa bunlarla battlefield 3 ünasıl oynarım.Cevaplarınızı bekliyorum

NOT:PSU önerisi yapmayın çünkü psu alacak bütçem yok
    NOT 2:Oyunlar için özellikle battlefield 3 için soruyorum.Buna göre değerlendirme yapın.Öyle ultra high falan düşkünü deilim sadece gerkli ayarlarda kasmadan çalıştırsın.

Zaten sistemim iyi o konuda bir sorunuz olmasın.

• 7750yi çalıştırır. diğerleri de muhemelen 7750 kadar bir enerji tüketiyordur. gerçi eski seri kartlar yeni serilere göre daha çok enerji çekiyor ama yazdığın 3 kartte öyle abartı bir enerji farkı yok. 7750 benim de şu anda sistemlerimin birinde takılı. sistemin geri kalanını da yaz da performans hakkında tam bilgi verebilelim. ama o da muhtemelen medium-high karışımı çalıştırır eğer sistemin söylediğin gibi iyi diye tabir edebileceğimiz bir sistemse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsky37

Arkadaşlar everest 707b kasa ile 300w lik bir psu var .Sizce bu pzu ve kasaya amd radeon hd 7750 veya 6670 veya 6570 uyarmı yorumlarınızı bekliyorum lütfen bu 3 kart hakkındaki değerlendirmenizide yapın.Yani soru bunlar benim kasama uyarmı ve bunları pcu çalıştırırmı.Çalıştırıyorsa bunlarla battlefield 3 ünasıl oynarım.Cevaplarınızı bekliyorum

NOT 2:Oyunlar için özellikle battlefield 3 için soruyorum.Buna göre değerlendirme yapın.Öyle ultra high falan düşkünü deilim sadece gerkli ayarlarda kasmadan çalıştırsın.

300 wattlık everest bir psu ile nasıl sistemim iyi diyebiliyosun ? o psu ne kadar sistem kaldırırki. yazar mısın sistemini ?

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Arkadaşlar everest 707b kasa ile 300w lik bir psu var .Sizce bu pzu ve kasaya amd radeon hd 7750 veya 6670 veya 6570 uyarmı yorumlarınızı bekliyorum lütfen bu 3 kart hakkındaki değerlendirmenizide yapın.Yani soru bunlar benim kasama uyarmı ve bunları pcu çalıştırırmı.Çalıştırıyorsa bunlarla battlefield 3 ünasıl oynarım.Cevaplarınızı bekliyorum

300 wattlık everest bir psu ile nasıl sistemim iyi diyebiliyosun ? o psu ne kadar sistem kaldırırki. yazar mısın sistemini ?

Yanlış anladınız sistemim iyi derken psu dan söz etmiyorum gerçektende onu ilerleyen zamanlarda değiştirmeliyim sistemin iyiliğinden kastım battlefield 3 önerilen ayarlarda oynayabilecek sistem.Orada yanlış bir ifade kullandığımı bende fark ettim sistemim i3 3.40 GHz ve 4 gb ram(Elimde 8 gb lik ram var ekran kartıyla birlikte onuda takıcam).

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

7750yi çalıştırır. diğerleri de muhemelen 7750 kadar bir enerji tüketiyordur. gerçi eski seri kartlar yeni serilere göre daha çok enerji çekiyor ama yazdığın 3 kartte öyle abartı bir enerji farkı yok. 7750 benim de şu anda sistemlerimin birinde takılı. sistemin geri kalanını da yaz da performans hakkında tam bilgi verebilelim. ama o da muhtemelen medium-high karışımı çalıştırır eğer sistemin söylediğin gibi iyi diye tabir edebileceğimiz bir sistemse

Evet yeni nesil ekran kartları daha az enerji tüketmeye eğilimli.Yorumunuz için teşekkür ederim 7750 yada 6570 almayı düşünüyorum çünkü 6670 e psu yetmeyebilir . Yinede 6670 hakkındaki düşüncenizide öğrenebilirmiyim psu onu çalıştırırmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

7750yi çalıştırır. diğerleri de muhemelen 7750 kadar bir enerji tüketiyordur. gerçi eski seri kartlar yeni serilere göre daha çok enerji çekiyor ama yazdığın 3 kartte öyle abartı bir enerji farkı yok. 7750 benim de şu anda sistemlerimin birinde takılı. sistemin geri kalanını da yaz da performans hakkında tam bilgi verebilelim. ama o da muhtemelen medium-high karışımı çalıştırır eğer sistemin söylediğin gibi iyi diye tabir edebileceğimiz bir sistemse

Evet yeni nesil ekran kartları daha az enerji tüketmeye eğilimli.Yorumunuz için teşekkür ederim 7750 yada 6570 almayı düşünüyorum çünkü 6670 e psu yetmeyebilir . Yinede 6670 hakkındaki düşüncenizide öğrenebilirmiyim psu onu çalıştırırmı ?

6670 ya da 6570 para vermeye değmez. 7750 zaten giriş-orta seviye bir kart. bundan daha düşük seviyedeki kartlar sizin işinize yaramayacaktır. 7750 hem psu yormaz hem de diğerlerine göre daha performanslıdır. fiyatı da öyle abartı değil.

• quote:

Bakıyorumda kimse amper değerlerini sormadan yorum yapmış.

Psunuzun kaç watt olduğunun önemi yok.12v çıkışlarından kaç amper akım veriyor.

15 16 amper HD7770 ve 7750 için yeterli.Altı ise işi garantiye almak için.HD6670 falan alabilirsiniz.

• arkadaşlar hazır konu açılmışken imzadaki power a 7950 veya gtx 760 uygun gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

arkadaşlar hazır konu açılmışken imzadaki power a 7950 veya gtx 760 uygun gelir mi?

Büyük ihtimalle kaldırır.

Vatan bilgisayar gibi bilindik yerlerden alırsanız kaldırmadığı durumlarda 7 gün içinde koşulsuz geri yollayabilirsiniz.

Ancak kaldıracağına neredeyse eminim.

Kısaca ben olsam alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Bakıyorumda kimse amper değerlerini sormadan yorum yapmış.

Psunuzun kaç watt olduğunun önemi yok.12v çıkışlarından kaç amper akım veriyor.

15 16 amper HD7770 ve 7750 için yeterli.Altı ise işi garantiye almak için.HD6670 falan alabilirsiniz.

Yorumun için saol bi kasanın içini açıp bakayım kaç amper veriyor.Bu arada bir sorum olacak şimdi ben şu linkteki ekran kartına baktım iyi fena değilde bi kaç sorunum var.Ekran kartı bu:http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

Şimdi bu bunda pcı 3.0 yazıyo bu benim anakarta uyumlumudur.Anakart : Intel DH55TC
    Ve birde bu directx 11.1 benim bilgisayarım windows 7 32 bit ultimate dolayısıyla directx 11 var bende bu konuda bir uyumluluk veya başka sorun çıkarırmı.Bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü cidden bu ekran kartı hoşuma gitti.

• Haaa birde nvidia gt640 nasıl? Ve psu ma uyarmı önerilen 350 w diyordu
  • quote:

Haaa birde nvidia gt640 nasıl? Ve psu ma uyarmı önerilen 350 w diyordu

HD7750 alın.Anakartın sorun çıkarması gibi bir durum yok.Tabi tarihi eser değilse.
  • quote:

quote:

HD7750 alın.Anakartın sorun çıkarması gibi bir durum yok.Tabi tarihi eser değilse.

Peki bu mesajın 2 mesaj üzerindeki soruları cevaplayabilirmisiniz.Bu araqda ankartım x16 2.0 a destek veriyor yani sanırım onada bir bakarmısınız emin olmak için.
  • quote:

quote:

quote:

Peki bu mesajın 2 mesaj üzerindeki soruları cevaplayabilirmisiniz.Bu araqda ankartım x16 2.0 a destek veriyor yani sanırım onada bir bakarmısınız emin olmak için.

uyumluluk konusunda sorun çıkarmaz pcie srümü fark etmez 3.0 ekran kartını 2.0 olan anakarta takarsanız ekran kartı 2.0 modunda çalışır yani sorun olmaz he 3.0 ın 2.0 a düşmesinde her hangi bir sakınca varmı derseniz %1 - % 2 performans kaybı yaşarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fariz35

quote:

quote:

quote:

uyumluluk konusunda sorun çıkarmaz pcie srümü fark etmez 3.0 ekran kartını 2.0 olan anakarta takarsanız ekran kartı 2.0 modunda çalışır yani sorun olmaz he 3.0 ın 2.0 a düşmesinde her hangi bir sakınca varmı derseniz %1 - % 2 performans kaybı yaşarsınız.

%1-2 Saolun peki bişe daha sorucam yukarıda dediğim gibi ben win 7 32 bit ultimate kullnıyorum ven directx sürümü 11.Buna 11.1 elran kartı taksasm bir problem çıkarmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsky37 -- 29 Haziran 2013; 21:13:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fariz35

quote:

quote:

quote:

Windows sürümü filan sorun çıkarmaz.Merak etmeyin.Bu arada imkan varsa HD7770 alın gerçekten aradaki 20 30 lira farka değer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.