Şimdi Ara

Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni raijintek Ampere 1000W PSU aldım ama içinden çıkan CPU kabloları farklı geldi sanırım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Fotoğrafları paylaşıyorum. 2 parça yani 4+4 olan kablo hiçbir yere uyum sağlamıyor. Tek parça olan tarafı doğru ama diğer 4+4 olan farklı bir uç.
    Psu ya takılacak olan 8 pin li uç oluyor onda sıkıntı yok ama anakarta takılacak olan cpu 4+4 pinlerin uçları farklı

Sistem;
    MSI RTX 5080
    MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi
    Raijintek Ampere 1000W
    AMD Ryzen 7 9800X3D Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı? Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı? Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı? Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arifxxw -- 17 Mart 2025; 15:57:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çözüldü.

• Arifxxw A kullanıcısına yanıt

Çözüm nedir?

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Cpu'nun 4+4 pinlerindeki yanlış takılmayı önlemek için yapılan kare ve u şeklindeki girişleri yanlış üretim yapılmış. 2 tane kare olması gereken giriş u şeklinde üretilmiş. Biraz zorlayarak yaptım ama şuan sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.

• Arifxxw A kullanıcısına yanıt

Soketin farklı olduğunu gördüm ama merak ettim. İade yerine klasik yoldan çözmüşsünüz Psu nun kablo uyumsuzluğu hakkında bilgisi olan var mı? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt
    1 ay önce pcyi topladım. İlk aldığım psu msi mpg a850g idi ve 10 gün kullandıktan sonra arıza verdi iade ettim. İade süreci de 14 gün sürdü. Şimdi bunu aldım bundada sıkıntı çıktı iade ile uğraşmamak için kara düzen yaptım bişeyler 😂 1 ayda toplam 10 gün kullanabildim. O yüzden yine bilgisayarsız kalmayı gözüme kestiremedim 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR ÖNERİSİ OLAN VAR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.