yok arkadaşlar bende şans yok... Tam firebal dan sipariş verecektim oda ne stokta yok. biraz araştırdım mavi de var ancak orayada tam güvenemiyorum. Gelde işin içinden çık...Acaba be quiet mi alsam yoksa ss den vazgçmesem mi? ne yapacağımı şaştım (tabii bununla beraber Sapphire x1950Pro ekran kartının siparişide yattı.) öööööööfffffffffffffffffff......
quote:
Orjinalden alıntı: serdaq
yok arkadaşlar bende şans yok... Tam firebal dan sipariş verecektim oda ne stokta yok. biraz araştırdım mavi de var ancak orayada tam güvenemiyorum. Gelde işin içinden çık...Acaba be quiet mi alsam yoksa ss den vazgçmesem mi? ne yapacağımı şaştım (tabii bununla beraber Sapphire x1950Pro ekran kartının siparişide yattı.) öööööööfffffffffffffffffff......
SS' i mavi' den alabilirsin
neden çekiniyorsun?
mavi sonuçta firebalın bayisi
forumdan okuduklarıma göre stokda olmadığı halde ürünleri stok var diye gösterip bekletmesi... Buna hiç dayanamam özellikle 1 ay önce yaptığım bir alışverişte bilgisayarcı bir ram için beni 1 ay beklettiğinden dolayı pek sıcak bakmıyorum...
yaaa acaba Be quiet! Straight Power BQT E5-500W V2.2 modelini mi alsam... SS kadar performanslımıdır. Yaw ne zaman bir şey almaya kalksam stok sorunuyla karşılaşıyorum. Şimdi SS nin stoklara girmesini beklerim bu seferde eminim X1950Pro piyasada kalmayacaktır...Kutup Ayısı----Deve misali....
silverstone kullanıyorum, fanı beni çıldırtıyor sanrm satıp be quieet alıcam
not: daha önce fsp bluestorm kullanıyordm, daha snra güncellemek için ss e geçtm yine sessiz ama fsp bs kadar değil, yoksa performansına filan bir şey demicem, sadece pasif soğutuculu ekran kartı ve anakart ile zalmanla sessiz işlmci den snra ss sesi geliyor bir tek
bu be quieet kullananlar söylesnler sesi nasıl, bir fikir versnler en azından
kesinlikle 500watt silverstone al
Genel olarak Seasonic veya Zippy en çok beğendiğim markalar bu iki seçenek içinden silverstone derim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme