Bildirim
Psu Tamirinden Anlayan Var mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaliteli bir psu varsa tamir ettir(FSB gibi).Ama 20-25 $ kasalardaki psu ise tamire vereceğin paraya yenisini alırsın. -
ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?! -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Peesimist</i>
<br />ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?!
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kesinlikle. -
abi bendede 2 adet tamir olmayı bekleyen 400W ve 420W'lık power supply var. Pek kaliteli bişi değiller. Ankarada bu işten anlayan bi adres bilen varmı -
hımmm demek tlk psu lar arıza yapıyor. ok bunu kafamda biyere yaziimde aklımda olsun. satın alırkan bunları o markanın aleyhine delilolarak kullanırım.)) -
Valla benim bi arkadaşım bu işte uzman ama izmirde tabii.. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mad</i>
<br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Peesimist</i>
<br />ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?!
kesinlikle.
niye???
psu o kadar önemli bi parça mı??biraz izah eder misiniz?? -
ben de izmirde bu işi yapanlar tanıyorum ve sanırım 5 milyona yapıyolardı...
Bence de kesinlikle tamir ettir.. Değer yanii.... -
izmir cankayada yaptırabilirsin sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X