Şimdi Ara

Psu Tamirinden Anlayan Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Veya bu isi kendisi yapabilien birisi varsa bana PMden ulasirsa sevinirim.

Saygilar...

• Kaliteli bir psu varsa tamir ettir(FSB gibi).Ama 20-25 $ kasalardaki psu ise tamire vereceğin paraya yenisini alırsın.
  • ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Peesimist</i>
    <br />ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kesinlikle.
  • abi bendede 2 adet tamir olmayı bekleyen 400W ve 420W'lık power supply var. Pek kaliteli bişi değiller. Ankarada bu işten anlayan bi adres bilen varmı
  • hımmm demek tlk psu lar arıza yapıyor. ok bunu kafamda biyere yaziimde aklımda olsun. satın alırkan bunları o markanın aleyhine delilolarak kullanırım.))
  • Valla benim bi arkadaşım bu işte uzman ama izmirde tabii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K belgesinden anlayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mad</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Peesimist</i>
    <br />ThermalTake 420 Watt. Sanirim tamir ettirmeye deger?!

kesinlikle.

niye???
    psu o kadar önemli bi parça mı??biraz izah eder misiniz??
  • ben de izmirde bu işi yapanlar tanıyorum ve sanırım 5 milyona yapıyolardı...

Bence de kesinlikle tamir ettir.. Değer yanii....
  • izmir cankayada yaptırabilirsin sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.