Şimdi Ara

PSU YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Phenom™ II X3 720 Black Ed. AM3 2.8GHz 7.5MB Cache 45nm İşlemci

GIGABYTE MA790XT-UD4P, AMD 790X, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFireX

RAM

2 GB*2 DDR3 1333 MHZ KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G

VGA

1 GB ASUS EAH4870(256Bit)GDDR5 DX10 PCIEX DARK KNIGHT

WD
    3,5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk

KASA
    CASE FEEL HURRICANE ATX MIO935-BB FL650 SİYAH 500W e-SATA

LG 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH

Arkadaşlar yeni sistem topladım cuma günü elimde olacak. Eğer eksiği gediği varsa yardımcı olursanız sevinirim. bir de Ordu'da sadece metro bilgisayarın bayilikleri olduğundan kasa tercihini istemeden feel yönünde kullandım acaba bu sistemi kaldırır mı? powerına 50 dolar fark verip cooler masterin 700Watt powerından alabiliriz dedi bilgisayarcım fakat iyice yük biniyo cebe ne dersiniz.. Şimdiden teşekkür ediyorum

• powerı değiştirmen gerekiyor acilen.feel huricane içinden çıkan powerı unut sen mutlaka o coolermasterın power ı almaya bak.
  • kardeşim cooler master psular çok sesli psulardır
    sana tavsiyem
    OCZ StealthXstream 600W Güç Kaynağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: x6xd2

kardeşim cooler master psular çok sesli psulardır
    sana tavsiyem
    OCZ StealthXstream 600W Güç Kaynağı

Nerden biliyorsun çok sesli olduğunu?

@NadalElwa

Aslında yakınınızda bulunan bir yerden almak zorunda değilsiniz. İnternetten de sipariş verebilirsiniz. Türkiyenin hemen hemen her yerine ürün teslimatı söz konusu.

Eğer ileride parça değişimi yapılma ihtimali varsa ki bu güç tüketimi olarak daha çok ekran kartına dayanır, 50$ daha verip 700W olanı alın derim. Ancak böyle bir ihtimal yoksa Feel kasanın içindeki PSU'ya pek güvenmeyin derim. Varsa ellerindeki alternatif seçenklere yönelin ve buraya yazın ona göre değerlendirelim.

Şimdilik bir öneride bulunmuyorum alıcağınınız yerde olmama ihtimaline dayanarak.Fakat internetten sipariş söz konusu olursa çok güzel ve güvenilir ürünler bulmanız mümkün.
    Kolay gelsin

• Çok teşekkür ediyorum yorumlar için. aldığım yerde en iyi kasa bu diğerleri tamamen dandik Orduda metro bilgisayar kapatmış her yeri tüm bilgisayarcılar burdan alıyor ve orda watt değeri en yüksek ve en duyulmuş!! olan fell :) netten alışveriş imkanım yok babamın kartından çekiyorum oda istemiyor.. şimdi sorum şu overlock yapmasam tamamen stabil kullansam zaten tek hdd tek rw kaldırmaz mı fell 500? birde ikinci el bir 300 watt alıp sadece ekran kartına onu bağlsam sistemi feelin psuya olur mu. acil yardım pls
  • aslında arkadaşların sana anlatmak istediği watt değil amper değerleri
    fell ın 500 wat diye sattığı ürünle cooler master ın 390 lığını karşılaştırdığında reel olarak cooler master ın değerleri ve verimliliği daha önde
    sana tavsiyem bi bilgilgisayarcı ile konuş cooler master ın 690 modeli olup içinden 460 watt lık orta seviye kullanıcıya rahatlıkla yetecek bi kasa alman feel dan uzak durman
    2 gün sonra sistemine zarar geldiğinde hdd den bozulduğunda reset atmaya başladığında ağlayıp sızlamanın mantığı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.