Şimdi Ara

Psu'yu Değiştirmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Değerli Arkadaşlar. 2 adet PC'im var. Çoğu parçasını değiştirdim (yükselttim). Yalnız Psu'lar zayıf kaldı. Aşağıya bilgisayarların özelliklerini yazıyorum. Sizce Psu'ları da yükseltmeliyim? Böyle Kalsa herhangi bir soruna neden olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

1. PC

PSU: 200 Watt Everest

Amd phenom ii x4 955 Processor Quad-Core 3.2GHz

8 gb ddr3 Ram

ASUS GTX 650 1GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı

120 gb Kingston SSD harddisk

3 adet 80 mm fan

Standart klavye ve mouse

Dvd Writer

17 ekran LCD monitör

Ortalama 12 saat çalışıyor. 3-4 Saat CS GO oynanıyor.

2. PC

PSU: 250 Watt Everest

Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz

4 gb ddr ram

Powercolor HD4830 GDDR3 1GB 256Bit ATI Radeon

120 gb Western Digital SSD

120 gb Samsung Sata Harddisk

3 adet 80 mm fan

Standart klavye ve mouse

Dvd Writer

19 Ekran Samsung LCD Monitör

Ortalama 12 saat çalışıyor. 3-4 Saat CS GO oynanıyor ve Photoshop CC 2018 kullanılıyor.

• Dostum o suları en az 500 80 plus alsan daha iyi olur 400w 80 de olsa olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın Everest alma sakın benim ev yanıyordu o PSU yüzünden aklın var ise alma ucuz diye almıştım fakat yangın çıkaracağını tahmin etmemiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar. 2 adet Aerocool VX Plus 500W almaya karar verdim. Bu fiyatlarda daha iyi bir önerisi olan varsa sevinirim.
  • İlk olarak şunu söyliyeyim yukarıdaki arkadaşında dediği gibi EVEREST sakın bulaşma. 420 TL'ye Corsair RM750X aldım GET ilanı ile GOLD sertifikalı bunun gibi PSU'lar bakabilirsin ömürlük oluyorlar. 2.Ele yönelmen biraz daha iyi olur sana tavsiyem GET satışı bul onu satın al veya GET ilanı açmalarını iste hem doya doya test edersin içine siner hemde uygun fiyata ömürlük PSU sahibi olursun :) Son olarakta garantili bulabilirsen senin açından on numara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONSTER` -- 3 Nisan 2019; 0:1:36 >
  • sevketmcengiz S kullanıcısına yanıt
    Benzer fiyatta fsp beya high power alinabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan fsp al 500watt 210tl gibi birşeydi,işini fazlasıyla görür bu sistemlere 400tl'lik power takmak saçmalık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MONSTER`

İlk olarak şunu söyliyeyim yukarıdaki arkadaşında dediği gibi EVEREST sakın bulaşma. 420 TL'ye Corsair RM750X aldım GET ilanı ile GOLD sertifikalı bunun gibi PSU'lar bakabilirsin ömürlük oluyorlar. 2.Ele yönelmen biraz daha iyi olur sana tavsiyem GET satışı bul onu satın al veya GET ilanı açmalarını iste hem doya doya test edersin içine siner hemde uygun fiyata ömürlük PSU sahibi olursun :) Son olarakta garantili bulabilirsen senin açından on numara olur.
    Dediniz çok saçma 4 yıldır everest Power kullanıyorum 28282 kez elektrik şimşek çaktı hala taş gibi sistem 300w bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ihtimal şanslısınız. Genel olarak herkeste sorunlu bu everest. Evereste güven olmaz heleki psuda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar. 2 adet Aerocool VX Plus 500W aldım şu an için memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.