Şimdi Ara

Psudan cızırtı sesi gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar elimde 2 tane bilgisayar var bi tanesi güncel işlemci ve ekipmanlarla donanmış oyun bilgisayarı diğeri ise çok eski bir işlemci.eski işlemci ile excel de notlar hesaplar yapmak için kullandığım bir sistem windows 7 zaten ara sıra bana lazım oluyor iş hayatında falan. şimdi sorunuma gelecek olursak eski bilgisayarımda pc kapalıyken son günlerde psudan cızırtı tarzında bi sesler geliyor ve o sesler gitmeden de pc açılmıyor.donanımsal olarak bilgisayardan azıcık anlarım içini açtım güç kaynağını bilgisayara bağlı olmadan kısa devre vs yaparak denedim sorunsuz sekilde çalışıyor ancak ne zaman güç kablosunu o uzun olan sanırım 24pinli deniyor onu anakart bağlayınca cızırtı sesi gelmeye baslıyor ve pc açılmıyor. Ve dedğim gibi ses gidene kadar da pc açılmamaya yemin ediyor.bazen bu 2 saati buluyor bazen 4 saati sorun tam olarak nerde duruyor? bide kasanın arkasında elektirik kaçağı varmış hissi veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6666 -- 8 Şubat 2025; 22:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.