Şimdi Ara

psvr alıcakmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSVR alıcakmısınız ve hangi oyunlar çıkar

• yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

yok.
    almayacapım için çıkacak oyunun da önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

almayacapım için çıkacak oyunun da önemi yok.

Alıntıları Göster
    hiç ilgimi çekmiyor almayacağım. alanlarda bir iki defa kullanıp heveslerini aldıktan sonra kenara atacaklardır
  • Konsoldan pahalı fiyatıyla çoğu insan almayı düşünmez herhalde ben de almayacağım gereksiz bise zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Konsoldan pahalı fiyatıyla çoğu insan almayı düşünmez herhalde ben de almayacağım gereksiz bise zaten
    Ben büyük ihtimalle çıkış haftasında alacağım .
  • Psvr a verilecek paraya xbox one alinir, exc. ler oynanip satilir daha mantikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Psvr a verilecek paraya xbox one alinir, exc. ler oynanip satilir daha mantikli.
    çıktığı salise alacağım

büyük ihtimalle satışa çıkmadan bir önceki akşam bir sony bayisinin önünde beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

çıktığı salise alacağım

büyük ihtimalle satışa çıkmadan bir önceki akşam bir sony bayisinin önünde beklerim

Alıntıları Göster
    hareket sensörleri, VR, dokunmatik ekranlar, kinect vs hep aynı gimmick mantığının sonucu.

Oyun dediğin gamepad ile klave/fare ile oynanır. tuşa basılır ne bileyim sinirlenip gamepad kırılıp mouse masaya vurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

hareket sensörleri, VR, dokunmatik ekranlar, kinect vs hep aynı gimmick mantığının sonucu.

Oyun dediğin gamepad ile klave/fare ile oynanır. tuşa basılır ne bileyim sinirlenip gamepad kırılıp mouse masaya vurulur.

Alıntıları Göster
    bu teknolojide ps move kinect gibi bi heves 1 ay kullanırsın kenara atarsın kesinlikle almıcam zaten güzel oyunda yok
  • Şuan için almayı düşünmüyorum. Ama ilerde oyun çeşitliliği daha da artarsa bir de fiyat bakımından bir düşüş olursa almayı düşünebilirim çıkış fiyatıyla bence çok pahalı.
  • Hayatta almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Hayatta almam
    Ben oyunların çok da iyi olduğunu düşünmüyorum almak için bir bahane olmalı.
  • Sadece Battlefront için alınır diyorum ve alıyorum
  • Almayi dusunuyordum yalniz fiyati bayagi tuzlu belki 1 sene sonra alabilirim cikisindan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Almayi dusunuyordum yalniz fiyati bayagi tuzlu belki 1 sene sonra alabilirim cikisindan sonra.
    VR alacağıma, bir sürü oyun alırım ne gerek var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

VR alacağıma, bir sürü oyun alırım ne gerek var?

Alıntıları Göster
    almayı düşünüyorum keyifli olabilir. tabi önce çıksın bi bakalım nedir ne değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

almayı düşünüyorum keyifli olabilir. tabi önce çıksın bi bakalım nedir ne değildir.

Alıntıları Göster
    Türkiye fiyatı 1500 tl veya altı olursa almayı düşünüyorum
  • Gereksiz para tuzağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Gereksiz para tuzağı
    Parası olan alır, almayan için boş alet zaten çok da gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.