Bildirim
psvr alıcakmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok. -
almayacapım için çıkacak oyunun da önemi yok.quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
yok. -
hiç ilgimi çekmiyor almayacağım. alanlarda bir iki defa kullanıp heveslerini aldıktan sonra kenara atacaklardırquote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
almayacapım için çıkacak oyunun da önemi yok.
Alıntıları Göster -
Konsoldan pahalı fiyatıyla çoğu insan almayı düşünmez herhalde ben de almayacağım gereksiz bise zaten -
Ben büyük ihtimalle çıkış haftasında alacağım .quote:
Orijinalden alıntı: ayhankaldırım
Konsoldan pahalı fiyatıyla çoğu insan almayı düşünmez herhalde ben de almayacağım gereksiz bise zaten -
Psvr a verilecek paraya xbox one alinir, exc. ler oynanip satilir daha mantikli. -
çıktığı salise alacağımquote:
Orijinalden alıntı: what_tha
Psvr a verilecek paraya xbox one alinir, exc. ler oynanip satilir daha mantikli.
büyük ihtimalle satışa çıkmadan bir önceki akşam bir sony bayisinin önünde beklerim -
hareket sensörleri, VR, dokunmatik ekranlar, kinect vs hep aynı gimmick mantığının sonucu.quote:
Orijinalden alıntı: defected
çıktığı salise alacağım
büyük ihtimalle satışa çıkmadan bir önceki akşam bir sony bayisinin önünde beklerim
Alıntıları Göster
Oyun dediğin gamepad ile klave/fare ile oynanır. tuşa basılır ne bileyim sinirlenip gamepad kırılıp mouse masaya vurulur. -
bu teknolojide ps move kinect gibi bi heves 1 ay kullanırsın kenara atarsın kesinlikle almıcam zaten güzel oyunda yokquote:
Orijinalden alıntı: wildlove
hareket sensörleri, VR, dokunmatik ekranlar, kinect vs hep aynı gimmick mantığının sonucu.
Oyun dediğin gamepad ile klave/fare ile oynanır. tuşa basılır ne bileyim sinirlenip gamepad kırılıp mouse masaya vurulur.
Alıntıları Göster -
Şuan için almayı düşünmüyorum. Ama ilerde oyun çeşitliliği daha da artarsa bir de fiyat bakımından bir düşüş olursa almayı düşünebilirim çıkış fiyatıyla bence çok pahalı. -
Hayatta almam -
Ben oyunların çok da iyi olduğunu düşünmüyorum almak için bir bahane olmalı.quote:
Orijinalden alıntı: Cityzens
Hayatta almam -
Sadece Battlefront için alınır diyorum ve alıyorum -
Almayi dusunuyordum yalniz fiyati bayagi tuzlu belki 1 sene sonra alabilirim cikisindan sonra. -
VR alacağıma, bir sürü oyun alırım ne gerek var?quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Almayi dusunuyordum yalniz fiyati bayagi tuzlu belki 1 sene sonra alabilirim cikisindan sonra. -
almayı düşünüyorum keyifli olabilir. tabi önce çıksın bi bakalım nedir ne değildir.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E
VR alacağıma, bir sürü oyun alırım ne gerek var?
Alıntıları Göster -
Türkiye fiyatı 1500 tl veya altı olursa almayı düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Patient93
almayı düşünüyorum keyifli olabilir. tabi önce çıksın bi bakalım nedir ne değildir.
Alıntıları Göster -
Gereksiz para tuzağı -
Parası olan alır, almayan için boş alet zaten çok da gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Bartınoğlu
Gereksiz para tuzağı
Benzer içerikler
- dualsense drift sorunu
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- yurtdışı ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 lan kablosu bağlandı hatası
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- the last of us part 3
- the last of us 3
- it takes two 2 çıkacak mı
- ps5 kırıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X