Şimdi Ara

PSYCHİC-DOOM OYNAYANLAR GELİNN !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw para verin bana pk oldum lore de adam kesyom
  • Kapışcak arayan arkadaşım bi oyuna girdiğinde yaz bana kapışalım Benim mg de full oldu her zaman hazırım !!!

Name:HitMeBaBy
    Magic G.
    RES:FULL
  • selam ben bu serverda yeni basladim daha once heroia bide grudgede oynamisliim war
    adim sema
    elfle oynuorm nickm PendorKizi
    97 seysini indirdim ..
    guild ariorm kalici olcaqim icinde saglam bi guild ariorm
    suan qirck oln warsa s12 deyim
    D we M tuslari calismior ne is anlayamadim warp nasi yapicaz?move ilemi?
  • ya beyler ben ara vermiş bi oyuncuyum şimdi indiriyorum oyunu ben genellikle cafede oynardım simdi eve net aldım kasayım diyorum benim bk yi kasarsanız sevinirim res 1 lvl 200 civarı bi de sizin bu server olaylarını pek anlamadım ya kusura bakmayın ama farklı serverlarda farklı özellikler mi oluyo yani kimisi zeni kimisi chaosu mu cok düsürüyo böyle bişeymi oyunda nick amroth1138 genellikle server 16 yazan yerdeyim cevaplarınızı bekliyorum
  • bide beyler mu online ile psychic arasındane fark var mu oynamadım ama aynı gibi sanki
  • birde sizlerden baska oyun isimleri de duymak isterim online olursa sevinirim mesala ben bu aralar travian oynuyorum hosuma gitti fena degil klasmanı farklı ama güzel

•  PSYCHİC-DOOM OYNAYANLAR GELİNN !!

PSYCHİC-DOOM OYNAYANLAR GELİNN !!

• JnRPatloiT nick im oyunda görürsek konşuruz hep 12. serverdayim herkese hayirli akşamlar
  • arkdaşimiz server in en zengilerindenmiş am yardim server deilmiş cok y anlış arkdaşim bence burada ki türklere yardim etmelisin ben zengin deilim ama yeni bi set aldigimda eski set imi direk turklere veriom veya para sorun u olursa ama yettigi kadar
  • Arkadaşım sen onu boşver Ben 15. server da oynuyorum. Adamın adı NAKATA(SM). Bir ara sıralamaya girmiştim ancak kasmayınca geçtiler. Ama şimdi kasmaya devam ediyorum adam 700 res oldu her zaman yardım edebilirim eşya veya kasma konusunda ancak oyun kapandı heralde internet sitesine de giremiyorum oyuna da giremiyorum ne oldu acaba inşallah kalıcı değildir
  • biri patchi koysun
  • herhalde bakim yapiorlardir
  • arkadaslar ben 12-13 unde de oynadım belki belli saatlerde vardır biseyler bide bana set lazım ya hep ezik setlerle dolasıyorum bi silah verdi saolsun bi arkadas ama set yok bu konuda yardım edecek arkadas varmııdır?? istanbuldan oynuyorum oyunu istanbuldan baska kimse varsa sosyal hayatta da gorusmek isterim ismim ömer oyunda amroth1138 ve ancalime diye 2 tane char var res daha 1 oldu bide setler bk ve mg icin olursa isime yarıyo simdiden saolun

PSYCHİC-DOOM OYNAYANLAR GELİNN !!
  • arkadaslar ya bu isminizin altındaki resimleri nerden yüklediniz
  • Kendi ismine tıkla orda profil bölümünde resim seçebilirsin.
  • Arkadaşlar lütfen herkes oyundaki nick lerini yazssın.Oyunda genelde 15. server da takılıyorum.İsterseniz girince bana pm atın oyundan adamımın adı

Name:NAKATA(SM)

Res: 700(yükseliyor)

Guild:UnreaL

Job:Soul master

• Arkadaşlar bu oyunda çok scammer(Hacker) var. Sizde de hack programı varmı ? dc ettirme gibi...??
  • var kardesim ama kullanmayı pek bilmiyom
    bana msn ni ver girince atarım benim ki midnight11387@hotmail.com

amroth1138 ve ancalime benim char lar gorusuruz simdi giriyorum
  • haaaa bu arada travian diye bi oyun var hakkında bilgi isteyenlere yardımcı olunur
  • kardes bi de resim isi olmadı ismin altındaki resim yapamıyorum iyice tarif ederseniz sevinirim simdiden saolun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.