Şimdi Ara

PSYCHİC-DOOM OYNAYANLAR GELİNN !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
10.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben şimdi indiriorm beni kasar misinz ? Zen , Set , Silah yardimi falamn
  • konuyu hotlarmısın tarihe bak
  • artık pshic devri kapandı
  • arkadaslar bende bir mucuyum msn mi kaydederseniz sevinirim sohbet ederiz

II-_By-AsK_-II@hotmail.com
  • Helal Ossun hortlamış
  • ben indiriom ismim __barakuda
  • ben ekleyin be bişi bilmiom serhat_ayman@hotmail.com
  • konu bu konu ne hortlamak ne alakası
    server 3 senedir acık herkez server kapandıgı ıcın
    yorum yapalır.....Sen oynumuyorsun dıyo hortlamıs
    olabılır ben oynuyorum 3.5 senedir halada oynuyom
  • Benim 350 res felan vardı girmeye girmeye unutmusum
  • valla bendede 9 resli SM var şimdi tekrar basladım Nick=MAHKUM
  • bende o serverda 500 kusur resli bi char olması lasım sifreyi hatırlarsam birinize pm le atarım
  • bu server hala acikmi benim kastigim zamanlarda 5-6 yıl önce 1.ci 3 resliydi
  • beyler ben +200 resetim benle konuşmak istiyenler msn adresim=www.woundec-cowboy.kurtahmet.com@hotmail.com. LUCİFER ARKADAŞ senin guildinde toroglan2 diye biri warmı ben oyum :D mesaj atarsın
  • benimde daha 1 resli sm var NİCK=evelati yarın 12.30-15.30 arası tarkan atlans da olurum lvl 280 bi el atıverin arkadaşlar 2. res. atalım
  • arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz benimki çincee yaaaaa
  • Psychic Doom Bence Oyunda Arkdaşlık denilen Bişey Yok...
    Cok Zor Kendin Kasmaya calışsan
  • Eskiler Beni Ben Dj_Enigm@ FuLL MG Ama Şimdi Char B@N Ve O NAKATA[SM] İLE HiTMeBaBy Calinti Herkes Oynuyo OrusPu Olmuş Ele Ayağa Düşmüş

Şimdiki Charin=babayalcin BK 150 + Res

Herkese Sevgiler Saygılar!!
  • We De Artık OynanMİyO Her Yer Trade Hack Olmuş Yeni Yeni Programlar Çıkmış ADAM TRADE ATIP SEN İTEMİ GÖSTERİORSUN SONRA SEN TRADE ÇIKINCA GÖSTERDİĞİN BÜTÜN İMTELERİN GİDİOO benimde 2 +15 Mok+ +15 Dewil Wings Gitti:(
  • TUM SORULARINIZ ICIN >>> cem_pentagram hotmail.com <<< msn adresim ekleyin sorun
  • psychic en kolay pach bulunan server. 97d+99items diye biliyorum. Yani bıraktığımda öyleydi Benim adam süperdi psychic de. Bi ara server patlamıştı. Sonra yeniden açılmıştı. İlk açılır açılmaz hacki daha kapatmamışlardı. Biz bi daldık hacke Bir sürü fıstık gibi adam vardı. Ve de patladığında stadium u da kapatmamışlardı. 1 tane adamımız hala stadium da Ama artık mu oynamıyorum...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.