konu bu konu ne hortlamak ne alakası server 3 senedir acık herkez server kapandıgı ıcın yorum yapalır.....Sen oynumuyorsun dıyo hortlamıs olabılır ben oynuyorum 3.5 senedir halada oynuyom
Benim 350 res felan vardı girmeye girmeye unutmusum
valla bendede 9 resli SM var şimdi tekrar basladım Nick=MAHKUM
bende o serverda 500 kusur resli bi char olması lasım sifreyi hatırlarsam birinize pm le atarım
bu server hala acikmi benim kastigim zamanlarda 5-6 yıl önce 1.ci 3 resliydi
beyler ben +200 resetim benle konuşmak istiyenler msn adresim=www.woundec-cowboy.kurtahmet.com@hotmail.com. LUCİFER ARKADAŞ senin guildinde toroglan2 diye biri warmı ben oyum :D mesaj atarsın
benimde daha 1 resli sm var NİCK=evelati yarın 12.30-15.30 arası tarkan atlans da olurum lvl 280 bi el atıverin arkadaşlar 2. res. atalım
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz benimki çincee yaaaaa
Psychic Doom Bence Oyunda Arkdaşlık denilen Bişey Yok... Cok Zor Kendin Kasmaya calışsan
Eskiler Beni Ben Dj_Enigm@ FuLL MG Ama Şimdi Char B@N Ve O NAKATA[SM] İLE HiTMeBaBy Calinti Herkes Oynuyo OrusPu Olmuş Ele Ayağa Düşmüş
Şimdiki Charin=babayalcin BK 150 + Res
Herkese Sevgiler Saygılar!!
We De Artık OynanMİyO Her Yer Trade Hack Olmuş Yeni Yeni Programlar Çıkmış ADAM TRADE ATIP SEN İTEMİ GÖSTERİORSUN SONRA SEN TRADE ÇIKINCA GÖSTERDİĞİN BÜTÜN İMTELERİN GİDİOO benimde 2 +15 Mok+ +15 Dewil Wings Gitti:(
TUM SORULARINIZ ICIN >>> cem_pentagram hotmail.com <<< msn adresim ekleyin sorun
psychic en kolay pach bulunan server. 97d+99items diye biliyorum. Yani bıraktığımda öyleydi Benim adam süperdi psychic de. Bi ara server patlamıştı. Sonra yeniden açılmıştı. İlk açılır açılmaz hacki daha kapatmamışlardı. Biz bi daldık hacke Bir sürü fıstık gibi adam vardı. Ve de patladığında stadium u da kapatmamışlardı. 1 tane adamımız hala stadium da Ama artık mu oynamıyorum...