Arkadaşlar bende 1 yıldır psychic-doom oynuyorum.Oyunu çok seviyorum.Ancak oyunda Türkler arasında daha sıkı arkadaşlık olması için herkes adını yazarsa oyunda görürsem kasarım yada zaten yüksek res se konuşruz res res res oyun geçmiyor
ben de pshic oynuyom benim sm var 126 rset ama pk oldum lorede adam kesyom Brihct_SM
abi bunun adres ne bende baslicam da
www.psychic-doom.com
bende ilk kez oynucam oyunu nerden indiricam yardım pls
Bende bir ara oynadım ama hem stadium yok hemde kastırcsak kimse yok
bende oynuyom psychic-doom sm var ama resim yok:( nickim UnFeLiNG
agabeni kasarsan çok pis sevinirim bügün veya yarrın açık san ben noob pumda adım caldion mg bana birkatane birşey versen çok pis sevinnirim
baba bu server hakkında bıras bılgı versene exp feln kac server ID yı felen versenız baslayalım bızde
bu serverin artık suyu çıktı
evt hiç zevki kalmadı oyunun bi de pk olunca acayip sıkyo ben giryom adam kesyom baska bi bok yapamıyom
ben simdi indiriyorum biriniz yardım edersiniz dimi?
adım alper gercek adım, caldion mg
skill nasıl açılıo bilen yokmu
abi trojan mı war bunda yaw tarattıorum trojan war dio :S
quote:
Orjinalden alıntı: showt1me
abi trojan mı war bunda yaw tarattıorum trojan war dio :S
ewet 97D versiyonunu indirince trojan çıkıyor ama sil gitsin oyunda herhangi bi sorun yaratmıyor
ya bunda bol resli adamlardan para istiyom pk yım temizleyince veririim nasıl verirsin dersenz 126 res var
Benimde bi adam var 470 res ve yükseliyorEğer görürsem kasarım sizi
Arkadaslar ben Briw[BK] oyunun babalarinindanim oyunda en zenginler arasindayim ama kimseyi kasamam kusura bakmayin 4 charim Full stad BK,MG,SM,ME Kapisacak varsa hersaman hasirim