Şimdi Ara

Empire Total War Tranier (Hile)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
45.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan tranierda F1 tuşuna bastıkça 10000 altın alıyorsunuz iyi oyunlar.

http://rapid share.com/files/206464759/EmpireTotalWarMoneyTrainer.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 8 Mart 2009; 9:07:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Empire Total War Hileleri: Komple Bir Kılavuz

Giriş

Empire Total War'da oyun deneyimini geliştirmek için çeşitli hileler kullanabilirsin. Bu hileler, kaynaklarınızı artırmanıza, teknolojileri anında araştırmana ve düşmanlarınızı kolayca yenmene olanak tanır.

Hile Paneli

Oyun içi hile panelini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip et:

• Oyundayken ESC tuşuna bas.
    • "Hileleri Etkinleştir" seçeneğini işaretle.
    • empire total war hile paneli açılacak.

Konsol Komutları

Konsol komutlarını kullanarak da hileleri etkinleştirebilirsin. Konsolu açmak için "`" tuşuna bas. Ardından aşağıdaki komutları girebilirsin:

• give_money : empire total war para hilesi için paranı artırır.
    • research_technology : Anında bir teknolojiyi araştırır.
    • add_technology : Bir teknolojiyi anında ağacına ekler.
    • make_unit immortal : Seçili birimi ölümsüz yapar.

Diğer Hileler

• Hile Görünümü: SHIFT + TAB tuşlarına basarak hile görünümünü etkinleştirebilir, birimleri ve kaynakları görselleştirebilirsin.
    • Diplomacy Hilesi: ALT + D tuşlarına basarak diğer fraksiyonlarla diplomatik ilişkilerini anında iyileştirebilirsin.
    • Savaş Hilesi: CTRL + SHIFT + ALT + F tuşlarına basarak otomatik savaşları anında bitirebilirsin.

Uyarılar

Hileleri kullanmak oyun deneyimini bozabilir. Aşırı kullanmaktan kaçın ve yalnızca eğlenceli oyunlar için kullanmayı unutma. Ayrıca hilelerin çok oyunculu modda kullanılamayacağını unutma.

Sonuç

Empire Total War hileleri, oyunu daha eğlenceli ve keyifli hale getirebilir. Farklı hileleri dene ve oyun deneyimini kendi ihtiyaçlarına göre ayarla.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lan daha oyunu alamadık hilesi bile çktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

lan daha oyunu alamadık hilesi bile çktı :D
    boyle yapınca oyun oynamanın mantığı yada zevki var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

boyle yapınca oyun oynamanın mantığı yada zevki var mı ?

Alıntıları Göster
    bir keresinde mediavelde para kullanmıştım oyundan soğudum.. bir daha da oyunu oynamadım.. ilk ve son hile kullanışım oldu.. ne zevk kalıyor nede birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duboisi

bir keresinde mediavelde para kullanmıştım oyundan soğudum.. bir daha da oyunu oynamadım.. ilk ve son hile kullanışım oldu.. ne zevk kalıyor nede birşey..

Alıntıları Göster
    Oyunun zevkini ve kalitesini öldüren birşey ama bu ne hız böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameThrower

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

Katılıyorum kullanan arkadaslar da kendileri bilir ama böyle nasıl zevk alıyorlar hiç anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

Katılıyorum kullanan arkadaslar da kendileri bilir ama böyle nasıl zevk alıyorlar hiç anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Bence de trainer kullanmamak lazım. Sonra oyunun tadı bir kaçıyor bir daha ellemiyorsun. Fakat yine de özellikle diğer Total War oyunlarında İSYAN'lar baya canımı sıkıyordu. Belki bu isyanları engellemek için trainer kullanılabilir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanda39

Bence de trainer kullanmamak lazım. Sonra oyunun tadı bir kaçıyor bir daha ellemiyorsun. Fakat yine de özellikle diğer Total War oyunlarında İSYAN'lar baya canımı sıkıyordu. Belki bu isyanları engellemek için trainer kullanılabilir :)

Alıntıları Göster
    Trainer oyunda kendimizi geliştirmemizi baltalar..Strateji oynarken kendinizi oyunun bir parçası gibi düşünün.Gerçek yaşamda olsa nasıl davranırdım nasıl engellerdim nasıl iyileştirirdim.Bu tarz hileler olaylara çözüm bulma yeteneğinizi öldürür.

Bence hile kullanmak yerine kendinizi geliştirmeye çalışın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophren

Trainer oyunda kendimizi geliştirmemizi baltalar..Strateji oynarken kendinizi oyunun bir parçası gibi düşünün.Gerçek yaşamda olsa nasıl davranırdım nasıl engellerdim nasıl iyileştirirdim.Bu tarz hileler olaylara çözüm bulma yeteneğinizi öldürür.

Bence hile kullanmak yerine kendinizi geliştirmeye çalışın..

Alıntıları Göster
    Lan bi gidin ilk önce trade agreement yapın , port yapın , slotlara trade ship yerleştirin.Yine olmadı yaparsınız tranier'ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2741

Lan bi gidin ilk önce trade agreement yapın , port yapın , slotlara trade ship yerleştirin.Yine olmadı yaparsınız tranier'ı.

Alıntıları Göster
    yok yok çok sıkışınca lazım oluyor..:D
    herşey para değilki.. asıl iş stratejide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

yok yok çok sıkışınca lazım oluyor..:D
    herşey para değilki.. asıl iş stratejide..

Alıntıları Göster
    Baktın Batıyon Hafif Paçayı Kurtarmak İçin Kredi al.Ama Abartınca Bi Zevki Kalmıyor.Şahsen Batmadan Önce Hafif Kullandım.Sonra PC den Sildim.Düşündüm Önüme Harita Aldım İşaretledim Önemli Portları.İlk Deniz Seferlerine Çıktım.Sonra En Büyük Düşmanım Rusları Nation Destroy Yaparak.Anadoluda Hiç Asker Bırakmadım Ve Tüm Orduları Avrupaya Yönellim.Şuan Prestijim 2500.Bana En Yakın İngiltere 1800 Lerde.Oyun Acayip Zevkli Kafayı Yorunca Kendini Kral Gibi Hissediyorsun:D Mesela Önemli Bir Port veya Toprak mı Gitti Öyle İçime Batıyorki:D

• quote:

Orijinalden alıntı: afarensis

Baktın Batıyon Hafif Paçayı Kurtarmak İçin Kredi al.Ama Abartınca Bi Zevki Kalmıyor.Şahsen Batmadan Önce Hafif Kullandım.Sonra PC den Sildim.Düşündüm Önüme Harita Aldım İşaretledim Önemli Portları.İlk Deniz Seferlerine Çıktım.Sonra En Büyük Düşmanım Rusları Nation Destroy Yaparak.Anadoluda Hiç Asker Bırakmadım Ve Tüm Orduları Avrupaya Yönellim.Şuan Prestijim 2500.Bana En Yakın İngiltere 1800 Lerde.Oyun Acayip Zevkli Kafayı Yorunca Kendini Kral Gibi Hissediyorsun:D Mesela Önemli Bir Port veya Toprak mı Gitti Öyle İçime Batıyorki:D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu güzelim oyunu harcamayın derim. Tadını çıkartmaya çalışın. Bu oyun bana hayatımın en manyak 200 turn'ünü geçirtti diyebilirim.
    Osmanlı ile cihanı ağlattık, Moskova'yı Ukrayna'yı Müslüman yaptık.
    Bir de İngilizlerle deneyeceğim şimdi şansımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Arkadaşlar bu güzelim oyunu harcamayın derim. Tadını çıkartmaya çalışın. Bu oyun bana hayatımın en manyak 200 turn'ünü geçirtti diyebilirim.
    Osmanlı ile cihanı ağlattık, Moskova'yı Ukrayna'yı Müslüman yaptık.
    Bir de İngilizlerle deneyeceğim şimdi şansımı.

Alıntıları Göster
    Böyle zevki mi çıkarmış bunun ..

• Ohhh vergileri 0'a indirdim herkes mutlu bir turn'da 6764573 asker ve 253466 bina yapıyorum ama zevk desen 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Ohhh vergileri 0'a indirdim herkes mutlu bir turn'da 6764573 asker ve 253466 bina yapıyorum ama zevk desen 0
    Daha yeni çıktı hile mi olur şimdi!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starkiller

Daha yeni çıktı hile mi olur şimdi!!!

Alıntıları Göster
    öbür hilesi elinde olan varmı 1 turn bina yapımı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitbjk

öbür hilesi elinde olan varmı 1 turn bina yapımı falan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar link kırık daha dün bi siteden indirmiştim. Ama trojen var demişti. Silindi şimdide bulamıyorum...
  • Arkadaşlar buldum Empire Total War Money Trainer Yardımcı olduysam ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_person

Arkadaşlar buldum Empire Total War Money Trainer Yardımcı olduysam ne mutlu
    ya arkadaslar benim generalim 87 yasina girdi ( ETW ) ama olmesini istemiyorum nasil engelleyebilrim hilesi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: crysisemre

ya arkadaslar benim generalim 87 yasina girdi ( ETW ) ama olmesini istemiyorum nasil engelleyebilrim hilesi varmi

Alıntıları Göster
    Yuh yönetici hile paylaşıyor cemaat napsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.