ya hiç yapmadım daha önce bilen varsa anlatırsa sevinirim... elimde arkadasın adı ve hangi şehrin merkez şubesine gideceği var...baska bisey gerekirmi????
quote:
Orjinalden alıntı: quadropol
ya hiç yapmadım daha önce bilen varsa anlatırsa sevinirim... elimde arkadasın adı ve hangi şehrin merkez şubesine gideceği var...baska bisey gerekirmi????
Hayır orada zaten form veriyorlar onu dolduruyorsun arkadaşın açık adresi gerekir onu da orada yazabilirsin Hadi Kolay Gele
sagol mgveli de bana sadece adı soyadı yeter dediler. onun hesabı varmış galiba pttde acık adrese x şehri merkez ptt yazsam olmazmı???... kusura bakmayın, bu konuda acemiyimde biraz
quote:
sagol mgveli de bana sadece adı soyadı yeter dediler. onun hesabı varmış galiba pttde acık adrese x şehri merkez ptt yazsam olmazmı???... kusura bakmayın, bu konuda acemiyimde biraz
onun ptt'de hesabı var ise 5853699 gibi bir hesap numarası vardır.sadece hesap numarası ve kişinin isim soyadı ile yaptırabilirsin adrese filanda gerek yok kolay gelsin
quote:
Hesap numarası var desene kardeşim ben sadece isme havale yapacaksın sandım...
POSTA ÇEKİ HESABI VARSA isimden bulunur bişi doldurmana gerek kalmaz
---------------------------------------------------------- Eğer Arkadaşın Hesabını bulamazsan benim POSTA ÇEKİ HESAP NUMARAM : 1420147 BURDUR Buraya Gönderebilirsin....
teşekkürler...
Ben de bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme