< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ptt fiyatlar uçmuş. (2. sayfa)
-
-
Ağa son 1 haftadır yolladığım İstanbul, Ankara arası kargolar 40 47 TL arası, 100 liraya yurtdisina gidiyorsa şükredin.20 lira kargo parası çıkınca ovvv diyorduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel anlatmışınız. Maalesef bu konuyu mektup nedir diyen kişiler var.
Islak imzalı belgeleri, devlet kurumlarından, konsolosluklardan alınan belgeleri kopyalayıp yollayamıyorsunuz. Mecbuen taahhütlü mektup içerisinde yollamanız gerekiyor. benim anlatmak istediğim neden yüzde 400 artmış. neden enflasyon miktarında artmamış. Bunu belirtmek için yazmıştım
-
Nedeni belli, ülke ekonomisinin bozulmuş olması, kasada delik olması. Bu mevzu sadece gıda yahut market fiyatları ile sınırlı değil. İğneden ipliğe her şey anormal bir oranda pahalaşmakta ve bu kafa hüküm ettiği sürece de pahalaşmaya devam etmekte olacak. Dij güçlerden önce dönüp bir iç güçler neler yapıyor ona bakmak lazım. Ekonomi özellikle bir ülkenin ekonomisi keyfi yönetilmez, deneme tahtası hâline getirilemez. Getirilirse ahanda böyle olur.
Artışın sebebi genel çerçeveyle lojistik maliyetlerin artması, en büyük kalemleri personel gideri+yakıt gideri. Maalesef bu iki kalem de enflasyon oranından fazla artış gösterdiğinden; örn: mazot bildiğim kadarıyla çok kısa bir periyotta 3 kat artmış durumda. bunları düşününce kargo fiyatlarına da bu artışlar yansıyor.
-
Size az bile daha beter olun insallah
Ben de Ankara'dan gelen bir kimlik icin 35 TL odedim 2 hafta once Yurtiçi Kargo'ya.
Gerçekten çok fazla. 😳😳😳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stokçular yüzündendir.
Dış güçler yüzündendir
Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçılar yüzündendir
Kılıçtaroğlu yüzündendir
Ülkeyi 20 sene yöneten dışında herkesin suçu olabilir senin suçun da olabilir.
Edit: Yabancı ülkeler belgeleri ıslak imzalı orijinal istiyor okullar da devlet daireleri de yabancı şirkette staj yada çalışma için de aynı o nedenle posta yollanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 9 Nisan 2022; 11:57:3 > -
Sanırım her yıl artmadığı için hocam. Bazı kamu kurumları 2020 den beri zam yapmamış oluyor, haliyle iki yıllık zam birden yapılıyor. Tabi yine o kadar yüksek olmaması lazım ama döviz kuru ile bakınca yurt dışında çok ucuz oluyor sanırım, onu da hesaba katmış olabilirler. Ya da İki yıl daha zam yapmamak için önümüzdeki bir yılın zammını da eklemişler. Her türlü saçmalık ama hesapları böyle sanırım.
İmamoğlu Newyork belediye başkanımı?
Hazineden destek yollamazsan CHP li diye, cebinden mi döndürsün belediyeyi?
Hayır sevmem imamoğlunu da akp yapınca dış güçler, CHP li belediye yapınca içgüçler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PTT 3 yıl geriden geliyor galiba. Döviz fırlayalı 3 yıl oldu çünkü
-
bundan 1.5 ay önce kırklarelinden istanbul çatalcaya 1 adet diploma gönderdim 32 tl para aldılar.
Geçen gün izmirden 2 adet kayg geldi mng 51.50 kuruş yurtiçi 53 tl tuttu ve iki üründe modem di
-
Arkadaşlar istese zam bile yapmaz ama şikayet ediliyor kurum malesef rekabet gücünü düşürüyor diye ptt de malesef zam yapmak zorunda kalıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
72tl iyiymiş özel kargo şirketlerinde minimum 300tl tutar oda min tutar yani.cunku euro kuru geçerli.Suan İstanbul Kocaeline bir adet kalem gönderseniz 50tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PTT işini en kötü yapan daha doğrusu yapamayan bir kurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X