Şimdi Ara

PTT KARGO HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
43.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende sevgilime gönderdim sevgililer günü için. Geç gider diye bir kaç gün önce yollamıştım ama öyle olmadı. 2 günde sevgilime ulaştı. PTT
  • PTT Kargo'dan nefret ediyorum, bir aydır malımı gasp ettiler tutuyorlar. Oysa ki yasa dışı bir malzeme yok.

Millet dünyayı kaçırır kimse bir şey yapamaz, bizim 50 euroluk malımızı söğüşlenir.

Allah belasını versin diyorum
  • Malesef ki memur zihniyeti ile çalıştığı için PTT kargo işlemleri çok sıkıntılı yapılıyor. Aynı zamanda personel eksikliği de cabası.

Çalıştığım kargo şirketi artık Cumartesi günleri kapalıyız dedi. Sebebiyse PTT bunları dava etmiş, haksız rekabet ortamı oluşuyor, cumartesi çalışarak müşterimizi çalıyorlar diye. Paylaşmak istedim.

PTT ile gönderim yapmadan önce yurtdışı için 1 aya yurtiçi için 1 haftaya razı olacaksınız. Ve yahut özelleştirilmesini bekleyeceksiniz.
  • kargodan bende çok çektim bir sefer daha yurtiçi kargolamada kullanırsam allh belamı versin yurtdışından gelen kargolarda başka çarem yok en azından. Geçtiğimiz gün ininal kartıma para yüklemeye gittim pttmatik'e atm nin para yatırma ünitesi bozuk diyor acaba başka ne işe yarıyor o atm çözemedim.ardından bari şubeden yükleme yaptırayım diye girdim içeri 65 yaşında klavye kullanmayı dahi bilmeyen yaşlı bir teyze vardı kasaada kartı uzattım para yükletmek istiyorum atm çalışmıyor dedim teyzenin sülalesi rahat bu ne kartı bizde böyle bişe yok vs... laflar etti dedim girin bakın sisteminize sizden aldım bu kartı dedim. yalanım yok 20 dakika bekletti bir sürü yeri aradı sonunda halletti hala laf yapıyo ama ne kartıymış bu eline aldı kartı bakıyo filan dedim acelem var öyle aldım elinden kartı çıktım.çok rezil çalışıyorlar ve heryerde böyle bunlar yani anlamıyorum özellikle işe eleman alırken bu tarz sülalesi rahat tiptekileri mi seçiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok özellikle seçmiyorlar. Memur oldukları için işe alındıktan sonra sülaleleri rahat oluyor
  • internetten alışveriş yaptım yanlışlıkla ptt yi seçtim adamlar cumartesi çalışmıyorlar birde mesai bitmiş sanırım sakaryada paket gözüküyor ve orada bekliyor Yani pazartesi de kargo elime ulaşmayacak
  • Almanya'dan model araç alıyorum internetten 3 günde İstanbul'a gönderiyorlar. 2 hafta'da izmire gelemiyor.
  • Allah karhretsin ki bende ptt kargo magduruyum .
    26 sinda siparisim kargoya verildi sakarya ya geldi sonra bursaya sonra ne oluyorsa tekrar sakarya ya gidiyor ondan sonra afyona . bi izmire gelemedi anasini satayim . cok pismanim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harungnc

Allah karhretsin ki bende ptt kargo magduruyum .
    26 sinda siparisim kargoya verildi sakarya ya geldi sonra bursaya sonra ne oluyorsa tekrar sakarya ya gidiyor ondan sonra afyona . bi izmire gelemedi anasini satayim . cok pismanim ya

benimde kargom izmere gelecek takip sayfasından bakıyorum kocaeli-sakarya hattında gelip gidiyor devlet zihniyetiyle çalışan kargodan ne beklenir ki bir daha tövbe...
  • Yine aynı nane, ben de bugün Ankara'dan bir ürün aldım, gönderici paketi saat 4 gibi kargoya vermiş, takip numarasından sayfaya girip baktığımda bir de ne ile karşılaşayım, 17:39'da iptal edilmiş, ne bi açıklama yazıyor, ne de geri dönüş yapıyorlar. Aradığımda da haliyle açan yok mesai bitimi diye. Ne saçma bi hizmet anlayışıdır bu ya.
    Sisteme mi yanlış giriyorlar ne nane yiyorlar bunlar, lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 4 Haziran 2014; 18:54:24 >
  • Yeni mağdur benim heralde

1.Kabul Edildi - İSTANBUL(AND)(KURTKÖY/S.GÖKÇEN HAV. DIŞ HAT. T.) 09/07/2014 20:15:07

2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(KURTKÖY/S.GÖKÇEN HAV. DIŞ HAT. T.) 09/07/2014 20:15:54

3.Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AND)(ANADOLU YAK.KİM./ANADOLU YAK.KİM.) 10/07/2014 14:11:58

İzmir'e gelecek inşallah...
  • Yaa 3 yil once acmisim konuyu demiyim demiyim diyorumda insan yine dayanamiyor...
    Yurtdisindan 2 ayri urun siparis ettim her ikisi icinde 2 aydan fazla zaman gecti.Gondericilerle tekrar baglanti kurdum urunleri sorgusuz tekrar gonderdiler.Yine elime ulasan bisey yok.Eger bu aksaklik yurticinde kaynakli degilse hicbisey bilmiyorum...
    Nasil aksak ve birbirinden habersiz deorganize bir kargo sistemimiz var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgentE -- 23 Kasım 2014; 12:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentE

Yaa 3 yil once acmisim konuyu demiyim demiyim diyorumda insan yine dayanamiyor...
    Yurtdisindan 2 ayri urun siparis ettim her ikisi icinde 2 aydan fazla zaman gecti.Gondericilerle tekrar baglanti kurdum urunleri sorgusuz tekrar gonderdiler.Yine elime ulasan bisey yok.Eger bu aksaklik yurticinde kaynakli degilse hicbisey bilmiyorum...

Oyun cd si geldi mi bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Yaa 3 yil once acmisim konuyu demiyim demiyim diyorumda insan yine dayanamiyor...

Oyun cd si geldi mi bari

O kadar gectiki hatirliyamadim ama sanirim gelmisti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Oyun cd si geldi mi bari

O kadar gectiki hatirliyamadim ama sanirim gelmisti

İyi iyi geç olsun da güç olmasın

• quote:

o yeniden gönderilenler geldimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.