Şimdi Ara

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
2
Favori
17.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Gereği şu aslında; her şey kendi serverlardan geçsin, her şeyden haberleri olsun. Gözleri kullananların üstünde olacak yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Bunu Bip'le de yapabilirlerdi diyorum. Zaten ülke içindeki tüm verilere ulaşabilecek durumları var, sisteme bağlı bir fiber kablo ile istediklerini takip ederler.
  • Kaynak kodları incelendiğinde altından Signal Messenger çıktığına dair dedikodular var. Doğru mu sizce?
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    BİP Turkcell'in yani bir anlamda aslında ona bağımlısın ama kendi uygulaman da musluğun başında sen varsın, suyu istediğin gibi yönlendirebilirsin. Dediğin gibi öyle bir güçleri var ama onu o kadar göze sokarak yapamazlar her ne kadar kimse sesini çıkaramasa da.
  • yabancıların yaptığı açık kaynak kodlu signal messenger'ı al, iki simgeyi değiştir, adını değiştir al sana ptt messenger. %100 yerli ve milli(YERSEN)
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Başbakan konuşurken benim de aklıma ilk gelen şeydi. Hem yerli olsun derler hem milli olsun derler ama yabancı malı kullanırlar. Buna ne derler bilemedim şimdi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

Kaynak kodları incelendiğinde altından Signal Messenger çıktığına dair dedikodular var. Doğru mu sizce?

Bak ben buna inanırım
    Kim uğraşacak "0"dan kod yazmaya hazırı var

• asdgfgfdasds bu ne nedir ya

yorumları 'en yeni' olarak seçin ve kahkahaya boğulun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtomato.talkbox&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler.

İlk hükümetimizin yaptığı işleri hiç araştırdın mı da "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler." cümlesini kuruyorsun ?

Sana 10 tane örnek veririm, söylediğin lafın altında kalırsın...

Bu kadar düşmansan bu ülkenin kurucu değerlere,ANANI DA AL GİT !

Kurucu değerlerin "değerli" olsaydı dünya saygı duyardı...
    5816'ya ihtiyacın olmaz, herkes o değerlere sarılırdı...

Zihniyetinizin seviyesini gösterdiğiniz için teşekkürler. Bloklandınız...

Nasıl yani, herhangi bir milli değerimize bizimle birlikte dünyada saygı duymazsa, o zaman o değerimizi değer olarak saymamalıyız demek mi istiyorsun?

Orada bahsettiğim konu "değer" olsaydı zaten "değerli" olurdu.
    5816'dan bahsettiğim gözünüzden kaçmış herhalde. Ne demek istediğim gayet ortada.

Eğer hala anlamamış olursanız daha da açarım konuyu. Mesajlarımı uzatmayı severim :)

Söylemek istediğinizi sanırım anladım, 5816 sayılı kanunun varlığına gerek olmazdı demek istemişsiniz sanırım. Ama siz yinede açıklayın yanlış anlaşılma olmasın, tartışmalarda net olmak gerekir, kısa, özet gibi cümleler kurup, kalanını karşıdaki insanın anlamasını beklemek bence yanlış.

Şimdi söyleyeceklerim milli herhangi bir değerle ilgili değil sadece kendi düşüncelerimi söyleyeceğim.

Herhangi bir insan, herhangi bir şeyin, başka insanlar için değerli olup olmadığına karar veremez. Değer denen olgu insan ile var olabilir zaten. Bu yaşadığımız hayattan insanı çıkarırsak, hiçbir şey değerli yada değersiz olmaz.

Yani şöyle, eğer ben cam bardakları çok değerli olarak görüyorsam, onlar benim için çok değerlidirler. Barka birisinin cam bardakları değersiz görmesi, onların genel olarak değersiz bir varlıklar olduğunu göstermez. Benim için değerli ise değerlidir başkalarını ikna etmek zorunda değilim, başkalarıda beni ikna etmek zorunda değil. Ben başka insanların değerlerine karışıp onları ikna etmeye çalışamam, başkalarıda benim değerlerime karışıp beni ikna etmeye çalışamaz.

5816 sayılı kanunun gerekliliğinin burada devreye girdiği düşünüyorum. Ülkemizin büyük bir çoğunluğu için Atatürk ve yaptıkları değerli. Ülkedeki herkes bunu değerli görmek zorunda değil tabiki buna kimse karışamaz. Aynı şekilde değerli olarak gören insanlara da kimse karışamaz.
    5816 sayılı kanunu, Atatürk'ü ve yaptıklarını değerli görmeyen insanların, değerli gören insanları ikna etmeye çalışmasını, hatta bunu agresifçe, hakaret ederek yapmaya çalışmalarını engellemek amacıyla var olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum,
    "İlk hükümetimizin yaptığı işleri hiç araştırdın mı da "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler." cümlesini kuruyorsun ?

Sana 10 tane örnek veririm, söylediğin lafın altında kalırsın..." demişsiniz.

Bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim, belkide gerçekten ilk hükumetimiz, tarihimizdeki en yalancı hükumettir. Öyle olduğunu kabul etsek bile, ilk hükumetin daha fazla yalan söylüyor olması, eğer şimdiki hükumetimiz yalanlar söylüyorlarsa, bu yalanları görmezden gelmemize, kabul etmemize, affetmemize bir sebep midir? Yani bu savunmayla ne tür bir sonuç bekliyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

quote:

Orijinalden alıntı: wakari_mayo

Kaynak kodları incelendiğinde altından Signal Messenger çıktığına dair dedikodular var. Doğru mu sizce?

Bak ben buna inanırım
    Kim uğraşacak "0"dan kod yazmaya hazırı var

Zebrachat :)

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Ben almayım, yarın birgün gozaltina alirlar, hesap sorarlar neden indirin neden kullandin diye.

ince mesaj
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler.

İlk hükümetimizin yaptığı işleri hiç araştırdın mı da "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler." cümlesini kuruyorsun ?

Sana 10 tane örnek veririm, söylediğin lafın altında kalırsın...

Bu kadar düşmansan bu ülkenin kurucu değerlere,ANANI DA AL GİT !

Kurucu değerlerin "değerli" olsaydı dünya saygı duyardı...
    5816'ya ihtiyacın olmaz, herkes o değerlere sarılırdı...

Zihniyetinizin seviyesini gösterdiğiniz için teşekkürler. Bloklandınız...

Nasıl yani, herhangi bir milli değerimize bizimle birlikte dünyada saygı duymazsa, o zaman o değerimizi değer olarak saymamalıyız demek mi istiyorsun?

Orada bahsettiğim konu "değer" olsaydı zaten "değerli" olurdu.
    5816'dan bahsettiğim gözünüzden kaçmış herhalde. Ne demek istediğim gayet ortada.

Eğer hala anlamamış olursanız daha da açarım konuyu. Mesajlarımı uzatmayı severim :)

Söylemek istediğinizi sanırım anladım, 5816 sayılı kanunun varlığına gerek olmazdı demek istemişsiniz sanırım. Ama siz yinede açıklayın yanlış anlaşılma olmasın, tartışmalarda net olmak gerekir, kısa, özet gibi cümleler kurup, kalanını karşıdaki insanın anlamasını beklemek bence yanlış.

Şimdi söyleyeceklerim milli herhangi bir değerle ilgili değil sadece kendi düşüncelerimi söyleyeceğim.

Herhangi bir insan, herhangi bir şeyin, başka insanlar için değerli olup olmadığına karar veremez. Değer denen olgu insan ile var olabilir zaten. Bu yaşadığımız hayattan insanı çıkarırsak, hiçbir şey değerli yada değersiz olmaz.

Yani şöyle, eğer ben cam bardakları çok değerli olarak görüyorsam, onlar benim için çok değerlidirler. Barka birisinin cam bardakları değersiz görmesi, onların genel olarak değersiz bir varlıklar olduğunu göstermez. Benim için değerli ise değerlidir başkalarını ikna etmek zorunda değilim, başkalarıda beni ikna etmek zorunda değil. Ben başka insanların değerlerine karışıp onları ikna etmeye çalışamam, başkalarıda benim değerlerime karışıp beni ikna etmeye çalışamaz.

5816 sayılı kanunun gerekliliğinin burada devreye girdiği düşünüyorum. Ülkemizin büyük bir çoğunluğu için Atatürk ve yaptıkları değerli. Ülkedeki herkes bunu değerli görmek zorunda değil tabiki buna kimse karışamaz. Aynı şekilde değerli olarak gören insanlara da kimse karışamaz.
    5816 sayılı kanunu, Atatürk'ü ve yaptıklarını değerli görmeyen insanların, değerli gören insanları ikna etmeye çalışmasını, hatta bunu agresifçe, hakaret ederek yapmaya çalışmalarını engellemek amacıyla var olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum,
    "İlk hükümetimizin yaptığı işleri hiç araştırdın mı da "dünya tarihinin gelmiş geçmiş en utanmaz, en yüzsüz hükumeti. yalan söylemeyi normalleştirdi herifler." cümlesini kuruyorsun ?

Sana 10 tane örnek veririm, söylediğin lafın altında kalırsın..." demişsiniz.

Bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim, belkide gerçekten ilk hükumetimiz, tarihimizdeki en yalancı hükumettir. Öyle olduğunu kabul etsek bile, ilk hükumetin daha fazla yalan söylüyor olması, eğer şimdiki hükumetimiz yalanlar söylüyorlarsa, bu yalanları görmezden gelmemize, kabul etmemize, affetmemize bir sebep midir? Yani bu savunmayla ne tür bir sonuç bekliyordunuz?

Öncelikle seviyeli cevabınız için teşekkür ederim. Emin olun fikir ayrılığı taşıdığım insanların çoğu (bu konuda da görebileceğiniz gibi) bilgisiz. Sizinle sohbet etmek keyifli olacağını düşünüyorum.

Evet söylediğiniz gibi kanunun gereksizliğine dikkat çekmiştim. Madem "değerli", kanuna gerek yoktur. Herkes hak ettiği değeri verir. Değer vermeyenler de olsa bile değerini kaybetmez. Tabi eğer "değerli" ise... Altını (veya tenekeyi) örnek gösterebiliriz.

İnsanın varlığı ile söylediğinize tamamen katılıyorum. Bir şey, insan varsa değerlidir.

Cam bardaklarla ilgili örneğinize de katılıyorum. Burada anlaşamadığımız konu siz cam bardağına değer verebilirsiniz, bu beni ilgilendirmez. Sizden başkalarının da cam bardakları değerli görmesi için "aleyhine konuşanları hapse atarım" diyerek kanun çıkartırsanız, orada bozuşuruz. Kaldı ki kanunun varlığı "diğer insanları da ikna etme" çabasından başka bir şey değildir. Ki "ikna etmeye çalışmam" demiştiniz.

"Ülkemizin büyük çoğunluğu onu ve yaptıklarını "değerli" buluyor" demişsiniz. Ben tam tersini düşünüyorum.

O kanunun varlığı "diğer insanları da agresifçe, hapis tehdidi ile onu "değerli kılma" çabasıdır.

Biraz beyin jimnastiği yapalım. Herhangi bir konuda "suç" teşkil eden bir şey düşünün, cezası da hapis olsun. Adam öldürme mesela, kanun belli, cezası belli. Hapis tehdidi olmasa herkes adam öldürür. Aynı fikirde miyiz ?

Diğer örnek : Banka soymak olsun (kendiniz de başka örnekler verebilirsiniz). Suç da belli, kanun da. Hapis tehdidi olmasa herkes banka soyar. Anlaştık mı ?

5816'yı bu açıdan değerlendirdiğinizde ortaya ne çıkıyor ?

Ülkemiz inanlarının büyük çoğunluğu için "değer" taşımaz ama hapis ile sopa gösterdiğinizde "öyleymiş gibi" yapılır. Olur biter... Cam bardağı örneğinizdeki gibi...

Düşünsenize benim "değerli" görmediğim cam bardaklarının her yerde heykelleri var, her resmi dairede cam bardağı resmi var. Çocuğumun katlanması gereken her okulda (üniversiteler dahil) cam bardağı heykeli, her sınıfta cam bardağı resimleri dolu. Sence bu davranış şekli cam bardaklarına değer vermemi sağlar mı ? Yoksa tam tersi senin değer verdiğin cam bardaklarına benim de değer vermem için yaptığınız bir baskı değil mi ? Cam bardağı aleyhine bir şey (mesela kaldırın şunları) desem hapis cezası alacağım. Bu nasıl bir özgürlük ?

-----

Bahsettiğiniz cümleyi başkası kurmuştu. Aynı cümleyi ona karşı kullandım.
    "Kıyaslama yanlış", "doğru olsa bile" demişsiniz. İzin verin hemen düşüncemi savunayım. İlk hükümetimizin yaptıklarından dolayı her resmi daireye onun heykelleri yapılıyor, resimleri asılıyorsa... Son Hükümetimizin liderinin de (hatta 90 yıllık tüm liderlerimizin) daha fazla heykellerinin yapılması, resimlerinin asılması gerekmez mi ? Eğer şimdi bu tür davranışa girsek siz "bize baskı yapılıyor", "ideolojiyi okullara soktunuz" vs vs der misiniz ? Yaptığınızın başkasının yapmasına izin vermemeniz nasıl bir zihin yapısı olabilir ???

NOT : Okullar açıldığında 15 Temmuz'un çocuklara anlatılmasına karşı sol zihniyetteki insanların "okullara ideoloji soktunuz" şeklinde karşı çıkmalarına; ama o "değerli" şahsın heykelinin önünde bunu yapıyor olmaları sadece bana mı tezat görünüyor ?

• Devletten saklayacak bişeyim olmadığına göre ne konuştuğumu kayit bile edebilirler. Bilmem ne ettiğimin Amerikalilarin Cia dinleyecegine Ptt dinlesin.

• çin whatsapp kullanmayınca vizyonlu biz alternatif çıkarınca auvvv bu solun çomarı cidden sağınkilerden daha iğrenç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşide yerli bir uygulama olmadığına dair başlık açıldı.https://eksisozluk.com/entry/74037068

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu da %70milli denmesi gibi bir şey. Biz montajını yapıyoruz tamam ama parçaları üretebiliyor muyuz yok. Aynı şey uygulama bizimde içindeki kodlar kimin? İki ucı moklu değnek anlıcağın hüsran+hüsran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT'de bunu yapacak adam var mı ki?

• Messenger bizi kandırdı

• ccecy kullanıcısına yanıt
    Cia dinlese ne yapacak, evine operasyon mu düzenleyecek?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.