Şimdi Ara

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
2
Favori
17.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ki Whatsapp'ı engellemesinler de isteyen bunu alternatif olarak kullansın, biz Whatsapp kullanmaya devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

Yazdıklarımı neden birilerinin okumasına izin vereyim ki?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 4:50:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: Kerim5100

Hediye GB verseler gene indirip sileni olurdu ama resmen
    ÇÖP

Ç Ö P

Ç
    Ö
    P

Sonra vay efendim niye birşey uretmiyoruz. Araba yaparlar oouuuuu eğitim uçağı yaparlar oouuuuu roket yaparlar oouuuuu telefonun açma kapama tuşu nerede desem bilmeyecek anlamayacak adamlar hemen nasıl çamur atılır modunda. İlk çıkan ios yada Android sürümünu hatırlıyor musun ?? Yada ilk çıkan WhatsApp sürümünü bir kullan dene bak zamanla gelişmiyorsa eğer gerekeni söyle.

Daha burada programı kullanmadan yazıp çizenler oluyor niye niyetleri belli çünkü yapmazsın bböbööbbö yaparsın ccöcöcöccöc yav he he deyip geçeceğiz bunlara..

Ben programı daha test edemedim çünkü sadece kurumlara açılacakmış şuan elbet memur tanıdıklarımızdan test ederiz nasıl bir şey diye yalnız bu video da şunu gördüm ben Whatsapp ile Kıbrıs 'tan komutanlarımla görüştüm orada askerlik yaptığım için çok kötü idi biz de internet iyi ama Kıbrıs 'ta operatörler kötü yani gsm operatörleri zayıf ve mesafe da çok uzak o yüzden karşımdakine lafımı söylüyorum sonra o dinliyor 10 15 saniye sonra komutan ne diyor dinliyorum çok kötü anlamsız konuşma yapmıştık neyse diyeceğim whatsapp iyi kötü bir şey diyemem ama bu program şuan çok az kişi kullanıyor haliyle sistem boş gayet hızlı ve akıcı ama 1 milyon kişi kullanmaya başlasa belki sistem bile çökecek ama olsun çöke möke bir şekilde bir yerlere geleceğiz wine line whatsapp var da niye bizden bir şey olmasın diyoruz olsun ama birileri de köstek olacak elbet neden onların amaçları buna hizmet ediyor da bundan dolayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih Reiz

Hocam bu da %70milli denmesi gibi bir şey. Biz montajını yapıyoruz tamam ama parçaları üretebiliyor muyuz yok. Aynı şey uygulama bizimde içindeki kodlar kimin? İki ucı moklu değnek anlıcağın hüsran+hüsran

Ne kadar programlama biliyorsun bilmiyorum ama programlama herkes birbirini kopyalaya kopyalaya bir şeyler ortaya çıkıyor artı üstüne bir şey koyanlar da değişik bir şeyler yapmış oluyorlar, yani udemy 'i bilirsin orada bile hocalar var programlama videoları satıp para kazanıyorlar ve bazı hocalar öyle dersler veriyor ki instagram 'ı bile anlatanlar var içerisinde bildiğin instagram yapan biri olup çıkabiliyorsun o yüzden biz de yazılımcılar var az çok bir şey bilenlerin bir araya gelip bu programı ortaya çıkarabilmeleri 1 3 ay da olur 1 3 yıl da olur ama olur çok zor değildir yeter ki bir yerlerden başlansın..

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Devlet yancısı hiçbir uygulamaya güvenmeyin.

Ondan sonra ortada sen de "mernis" ben diyeyim "fişleme" listeleri dolaşır durur.

O zaman siz daha AKP 'nin gitmesini çok bekleyeceksiniz.. Kafaya bak hele.. Devlet yapmasın muhalefet yapsın diyeceğim bu sefer de senin saçmaladığın kadar bende saçmalamış olacağım umarım anlamışsındır ne dediğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre

hükümete olan kininiz sizi devlet düşmanı yapmış.
    her yapılan şeyi sırf kininizden dolayı kendinizce boykot etmeye çalışıyorsunuz.
    keşke dısarıdan kendi acizliğinizi görebilseniz yazık...

Görmez bunlar niye görsünler ki işleri bu amaçları bu çünkü yaparsın olmaz yapmazsın yine olmaz.. Dert etmeye gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maczone

Hayırlı olsun. PTT Messenger'ın orijinali Signal Private Messenger isimli uygulamaymış. Aşağıdaki kaynak kodlar kullanılmış.

Hayırlı olsun, başka bir açık kaynaklı yazılımın kaynak kodları da kopyalansa yine de bir adım atılması iyi bir gelişme oldu. İnşallah yazılımı geliştirip orijinal yazılımdan daha iyi bir yazılım ortaya çıkartırlar.

https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-java
    https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-c
    https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-javascript

Böyleyse olsun zamanla gelişir yeter ki peşi bırakılmasın.. Yapmazsak olmaz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: eXaline

Haklının savunulmadığı, hukukun kalmadığı, anayasanın tuvalet kağıdına dönüşüp keyfe keder değiştirildiği ülkede bu kadarı az bile. Asıl senin gibiler sorgulamadan etmeden önüne gelen herşeyi sorgulayamadan kabullenmenin verdiği acizliği görebilse. Gerçi kime konuşuyorum, sen insanları devlet düşmanı, vatan haini vb. diye suçlamaya devam et zaten bu kafa yapısı anca buna basar.

Hadi oradan yaa yeme beni bizi devlet bir şey yapar böyle olsa idi şu da eklense bu da olsa daha iyi olur diye sorgularsın ama devlet niye yaptı devlet yapamaz devlet şu bu diye aşağılamalardan öte ne işe yarıyorsunuz bu ülkeye haa evet unuttum bir işe yarıyorsunuz bu ülke ne yaparsa iyi bir şey için ona karşı olarak işinizi iyi yapıyorsunuz ha dedik mi de bize vatan haini diyorsunuz kusura bakma da ABD whatsapp 'ı yapıyor sende kullanıyorsun diyor musun ABD sen niye bunu yaptın ne işe yarar bu niye diyesin ki ABD umrundamı senin umrunda olan tek şey devletin başında olan AKP niye var başta haaa işte sorunda burada o yüzden bu kafalar böyle daha çok devam ederler AKP ile kafaları bozmaya devam ettiği sürece..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Hayırlı olsun. PTT Messenger'ın orijinali Signal Private Messenger isimli uygulamaymış. Aşağıdaki kaynak kodlar kullanılmış.

Hayırlı olsun, başka bir açık kaynaklı yazılımın kaynak kodları da kopyalansa yine de bir adım atılması iyi bir gelişme oldu. İnşallah yazılımı geliştirip orijinal yazılımdan daha iyi bir yazılım ortaya çıkartırlar.

https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-java
    https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-c
    https://github.com/signalapp/libsignal-protocol-javascript

Böyleyse olsun zamanla gelişir yeter ki peşi bırakılmasın.. Yapmazsak olmaz zaten..

Başka bir yazılımın kaynak kodunu da kullansa yazılım iletişim kurmak için bir sunucu kullanıyor, PTT messenger sunucusu Türkiye'de olacağı için kurumlar arası iletişimde PTT Messenger kullanımı biraz olsun gizliliğe katkı sağlayabilir.

Hayırlısı olsun. Turkcell'de Bip isimli uygulamayı satın aldı ama yazılımın merkezini değiştirmedi, yazılımın merkezi Hollanda, geliştiricileri Hollandalı ve yazılımın kullanımında oluşabilecek her sorundan Amsterdam mahkemeleri sorumlu.

Turkcell gibi Hollandalı bir yazılımı alıp, Hollandalı yazılım ekibini ve yazılımın merkezini Hollanda'da tutmaya ve yazılım hakkındaki yasal haklardan Hollanda mahkemelerini sorumlu tutmaya devam etmeseler benim için yeterkidir.

Hani şimdi Bip öyle değil diyenler olabilir diye kendi resmi sayfasından kaynakta vereyim.

http://www.bip.ai/tr/gizlilik-ve-guvenlik/

quote:

Bu Uygulama, sizlere bir Turkcell grup şirketi olan Lifecell Ventures Cooperatief U.A. tarafından sunulmaktadır (aşağıda “Lifecell” ya da “biz” olarak anılacaktır). Lifecell, Hollanda’da 34298299 şirket numarasıyla tescilli olup, merkezi Hoogoorddreef 15, 1101 BA Amsterdam Hollanda adresinde bulunmaktadır ve vergi numarası 819243905B01’dir.

Kullanıcıların ikamet ettiğini yere göre değişmekle birlikte Uygulamanın kullanımından doğan ya da Uygulamaya ilişkin her türlü iddia hususunda Amsterdam mahkemeleri yetkilidir. Kullanıcıların olağan yerleşim yerlerinin nerede olduğuna bağlı olarak ve uygulanacak hukukun müsaade ettiği surette işbu Kullanım Koşulları Hollanda kanunları çerçevesinde yorumlanacak ve uygulanacaktır.

Bilgilendirme için teşekkürler, bende okudum ilk aşama kurumlarda kullanılacakmış çünkü devlet yönetenleri şüpheleniyor acaba bizim konuşmalar yazışmaları takip ediyor mu abd diye vallahi ne yalan söyleyeyim cia apple 'a bile baskı kuruyorsa bana istediğim bilgileri ver diye ya da facebook 'a baskı kuruyorsa devlet büyüklerimiz de bundan rahatsız artı ülke olarak yazılım da biz de ilerlemeliyiz bak adamlar yapıyorlar dünya kullanıyor biz de bu payda yer sahibi olalım isterim o yüzde ilk etap kurumlar kullanacakmış ve mesajlar kaydedilmeden silinecekmiş haberler bunu diyor ama sözlerinde dururlar durmazlar bu devletin kararı yalnız kaydedilmeyecek deyip kaydedip gizlersen de yalan söylemiş olur devlet o yüzden sözünün arkasında durur diye umuyorum..

• Milli mi? PTT Messenger yazıyor Bu ne garip Türkilizce

Bylock'dan bulamadılar daha aradıklarını demek kendilerine sistem icat ettiler ümmeti takip edecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Milli mi? PTT Messenger yazıyor Bu ne garip Türkilizce

Bylock'dan bulamadılar daha aradıklarını demek kendilerine sistem icat ettiler ümmeti takip edecekler

Ne olmasını bekliyorsun kaç yaşındasın bilmem ama şimdi gençlik ne biliyor musun " walla gelmem artık " " geliyom ok. " " kanqi kız perfect " gibi gibi yazan gençliğe mi Türkçe isim koyalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

asdgfgfdasds bu ne nedir ya

yorumları 'en yeni' olarak seçin ve kahkahaya boğulun

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtomato.talkbox&hl=tr

Şok oldum. Cahil olduklarını biliyordum da bu cahillikle de açıklanamaz bu bambaşka bişey.

• Eğer orjinalini denemek isteyen olursa diye resmi sitesi.
    https://signal.org
    Üç platformu da destekliyor (android, iphone, windows)
    Yıllardır yüklü durur rehberimde kimse kullanmadı zorla denemek için bir arkadaşıma kurdurtmuştum.
    Güzel ama bu kadar güvenlik günlük hayat konuşmaları için gereksiz sanırım.

Ha unutmadan söyleyim Whatsapp da Signal'in şifreleme sistemini kullanıyor (bir yıl oldu galiba) ama aralarındaki fark whatsapp konuşmaları serverlarında depoluyor. Signalde depolanmıyor.
  • Jovi kullanıcısına yanıt
    Bugun turk olmayanlar uzaya roket firlatti. Bu kadar ucmayi elbette beklemiyorum ama en azindan adini montajlayip yerli diye sunmayi birakmamiz lazim. Anlatabildim mi? Sanatindan tut bilimine kadar hep taklit eden bir milletiz. Sonra da begenmiyorlar diye agliyoruz. Arkadas sen ortaya yeni bir sey koyabiliyor musun? Yok. Kafa yormamissin argeye harcayacagin parayi diyanete harciyorsun ustune is yapacak insanlarin onune binbir engel koyuyorsun vs. Sonra da elestirenler vatan haini. Dunya besten buyuktur demek kolay kolay tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışkanlıkları kırmak zordur. Kimse yıllardır kullandığı bu güzide uygulama (WhatsApp) yerine bir başkasını tercih etmez. Çok az kişi değiştirir ve o tercihlerin arasında da Ptt Messenger olacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca WhatsApp gibi bir şey varken kim, n'apsın PTT Messenger'ı? Aynısını, alternatifini bırak, çok daha iyisini yapman lazım ki tercih edilebilesin. Yoksa senin çakma uygulamanı kim, neden kullansın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Şubat 2018; 5:40:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli denilen hersey fos boş cıktı..
    1)Imza yerli otomobil denildi renault motor 15 farkli marka modelden 1 parca ile "prototip uretildi fuara kadar gitti" jet fadil fabrika icin baya paralar toplayıp kacmıstı!!
    2)Saab-Cadillac ustunu bantlayip yerli dediler.Orjinalinin resimleri cikti o projede fos=boş cikti
    3)Yerli tank denildi guney kore black panther tanki 3 adet getirtilmis 100 lerce video var,testler gecti denildi.Sonra motor alman/avusturya vermedi simdi BMC son umut
    4)Yerli Helikopter italyanlar sayesinde var!!
    5)Yerli ucak 15 yıldır havada secim posterlerinde hala yere inmedi!!
    6)Fatih Yerli tablet projesi; sistem verimli sekilde islemedi.kimileri satmaya kalkti suan klavyeli laptop dagitacagiz diyorlar!!
    Aslinda her bir proje olay hikaye masal.
    Belli bir gurup AKP li millet vekili/bakan ortak oldugu kendi firmalarina veriliyor ihale formaliteden oluyor birileri zengin iken dada zengin oluyor hepsi bu..

Vestel-Casper-General mobile-Turkcell-Vodafone yerli turk telefon uretmiyor,uretemez
    ■Anakart
    ■islemci=Snapdragon veya Mediatek
    ■Ram/Hafiza=3gb/32gb veya 4gb/64gb
    ■Kamera:
    ■Pil =2500-3000-5000 mah
    ■Govde
    ■Sarj kablosu
    ■Sarj adaptoru
    Bunlar telefonun parcalari ve entegre bitisik geliyor vestel ise Anakart govdeye montaj yapiyordur en ileri gidebilecegi nokta
    ##Turkcell bir modelini T40 galiba..Turkiyenin gururu-Turk muhendislerin eseri diye reklamlarda tanitti telefon Çinli Zte nin bir modeli cikti.millet rezil etti turkcelli muhendisler ne yapti? Usb kablosu mu diye!!!
    Bu program mevvutta olan bir programin adi degismis halidir.
    Her Akp mitingi..Her gün Erdogan'dan bir söz paylaşılır sasirmam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 7 Şubat 2018; 7:41:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Dur! Vurma artık
  • Bu programın daha yaygın kullanılması için whatsapp uygulamasının sunucularına erişim engellenmesi şart.
    Normalde yükleyen sayısı % 50 civarı olması lazım ama % 1-5 arası olacağını tahmin ediyorum. Sunucular engellenirse % 15-20 olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.