Şimdi Ara

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
2
Favori
17.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişisel bilgilerinizi elin gavurları tutuyor , gelin bizde aynısını yaptık biz tutalım . Ülke içinde kalsın niyetiyle yapılmış uygulama . Çok geç kalındı , kimse kullanmaz bunu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

Türkler yapmasa, şöyle uygulamamız yok derler, yapsa altında bişeyler ararlar :)

Görende tek ihtiyacımız mesajlaşma uygulamasıydı sanacak. Yakında millet yiyecek ekmek bulamayınca 3. köprüden 3. havalimanındaki diğer fakirlere mesaj atarız bizde ne yapalım.
  • Herkes yükleyip tanıdığı numaralara RTE'yi, AKP'yi ve getirdikleri vergileri filan öven şeyler yazıp silsin. Bare fişleniyorsanızda öyle fişlenin belki ileride mülakata vs girerseniz işinize yarar.
  • Davalarda delil olarak kullanılabilir belki de. En azından hakaret, kfür, tehdit olduğunda ptt’ye yqzılır bi yazı ortaya çıkar. Whatsapp gibi kaçak oynamaz.

Belki tabi.

• Bu yazilim ozel bir firmadan ciksa ok anlarim da devletin mesajlama programi yazdirmasi da neyin nesi? Amaci?

"Yerli haberleşme platformu yaptık. yerli whatsapp gibi düşünülebilir. bu platform gözetleme-dinleme yapmamaktadır." :D

• ati alan úskúdari gecti , söyle bi 15 yil gec kaldiniz yuh

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1Teknik kullanıcısına yanıt
    Dedi asıl tek tipçi ırkıçı kesim, ve uyutulduğunu yandaş medyadan takip ettiği için anlayamayacak kadar dar görüşlüydü. çünkü bir devlet ürettiği teknolojinin kontrolünü sağlayamadığında bunu diğer partinin üzerine yığacak kadar aciz olmamalıydı, çünkü kontrol merkezi hükümetin elinde olan bir teknolojiyi uç birimden bir kişi gblarca verinin sızdırılmasına ön ayak oluyorsa ve ancak iş işten geçince hükümet ve o teknolojiden sorumlu kişiler bunu fark ediyorsa sorumluluk almıyorsa ve bunu o kişi sorgulamıyorsa sadece kendince vatan haini arıyorsa bu sadece kendisini tatmin etmekti cahilliği ile mutlu olmaktı.
  • SpectreMain S kullanıcısına yanıt
    siyasete dönüştürme olayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran görüntsü alan yok mu çok merak ettim uygulamayı. Siteye halen erişim sağlanamıyor. Yoğunluktan bant genişliğini aştılar muhtemelen. Sunucuyu değiştirirler bugün.
  • İsme bak hizaya gel

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    şu anda kullandığınız uygulamaların verileri nerede acaba mesajlarınız verileriniz herşey başka bir devletin serverindeyken endişe etmiyorsunuz da Türkiye serverlarında olduğu zaman mı rahatsız oluyorsunuz biraz devletinize güvenin bence yerli olana destek olalım ve geliştirelim derim

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

quote:

quote:

PTT diyor ki;
    "A aaa, gizli saklı ne konuşuyorsunuz siz Whatsapp'ta, gelin şurada konuşun da bizde bilelim"

Eskiden SMS atardınız, istediğimizde biz her şeyi okurduk, şimdi Whatsapp falan kullanıyorsunuz olmuyor böyle.

Beyin fukarası Whatsappı göremiyorlar mı sanıyorsun. Bi kere de olumlu yapıcı yorum yapın. Milli yerli ne varsa karşısınız. Marstan geldiniz herhalde

Aynı şekilde cevaplıyorum, sevgili beyin fukarası arkadaşım.

Whatsapp'ı göremiyorlar mı demişsin ya! Eee o zaman diğer devletler yerli yazılım PTT'yi göremeyecekler mi sanıyorsun? (Devletimiz Whatsapp yazışmalarına erişemiyor, eğer devletimiz whatsapp'a erişebiliyorsa PTT'nin de milli ve güvenli olması mümkün olamaz değil mi)

Beyin fukarası arkadaşım, keşke yediğimiz içtiğimiz baklagiller, etler yerli kalmaya devam edebilseydi.
    **2019'da yerli yolcu uçağının sözünü verdiler 3 yıl önce(2015de), hatta 7 yıl önce göklerde olan şu uçak(2011'de göklerdeymiş). Seneye birlikte uçalım, nereye gidelim, biletler benden.

Durduk yere beyin fukarası dedirtmeye ne gerek vardı şimdi kendine, niye böyle başladın ki yazacağın bir mesaja, beni de kendi seviyene çekiyorsun.

Beyin fukarası diyorum çünkü öylesin. Başka projeleri anlatma bana. Burda bi algı farkı var. Devlet talep edip , suç işlediysen whatsapptan verileri alabiliyor. Whatsapp istemezse vermez. Burdaki amaç farklı. Cia'in google'ın diğer firmaların Türk kullancıların verilerinin izlenmesi istemiyor. Reklamları bile buna göre yapıyorlar. Amaç bizi korumak konuyu başka yerlere çekme. Milli projelere köstek değil destek ol.

Hmm, demek ki karşılıklı inatlaşıyorsun beyin fukarası konusunda, öyle olsun beyin fukarası arkadaşım. Bence hiç gereği yok ama sen seviyorsan istemeyerek de olsa devam ederim.

Hadii geçelim diğer projeleri, konuşmayalım şimdi, 10 yıl sonra kaldığımız yerden devam ederiz konuşmaya. Cia izliyorrr, seni Cia'den koruyor, vay be. Helal olsun, ah öyle olsa, Ümit edelim. Cia benim peşimde mi?

Devlet, bizi Google, Facebook vb gibi reklam gösterimi yapan mecraların insanlara özel kişiselleştirilmiş reklam gösterimi yapmasından koruyacak öyle mi, tüm amaç bu. Kişiselleştirilmiş reklamlara maruz kalmayalım diye, Whatsapp yerine PTTmessenger.. Whatsapp'ın Facebook'un şu ana kadar ki zararlarından bahsedersen (gerçekten) bilgi sahibi oluruz. Zararlar derken, yozlaştırma, kültürel deformasyon, vakit kaybı gibi genel geçer zararlardan değil Whatsapp'ın bizim yazışmalarımıza erişebiliyor oluşunun vereceği zararlardan bahsetmeni istiyorum. Haa benim aklıma geldi bir tane, şimdi Whatsapp'ta gruplarda ABD hakkında kötü konuşmuşluğumuz var ufaktan, memur olamayız sanırım artık ABD'de.

Amaç bizi korumak değil, bizi kontrol altında tutmak! Masumca değil bu.

Cia senin gibi boş adamları izlemiyor elbette. Bu ülkenin tamamı senin gibi boş sanma.

• ASELSAN da silah geliştirmelerine böyle başladı. O zamanda ne gerek var dışardan ucuza alırız yok biz bilemeyiz vs vs laflar söyleyenler şimdiki üretilen silah teknolojisine ağızları açık bakıyor . Bu uygulamada böyle . Ayrıca wats up yazismalarimiz rehberimiz ve fotolarini erişebiliyor gizli değil yani

• Ülkemizde böyle şeylerin olması güzel biryerden başlamak lazım zamanla gelişecektir
  • RTE her grupta admin olacakmış

• PTT Messenger deyip de global bir yaklaşım gösteriyor ve yurt dışına hitap ederiz diyorlarsa pek anlam veremiyorum ama olabilir.

iPhone X kullanması gerçekten komik bir durum. Vestel o kadar yerli olayına kasıyorsa özel ve güvenli bir telefon yapıverseydi!

El titremesi rahatsız etti yakın çekimde. Özellikle ilk kısımdaki. Keşke düşünüp bir ayaklık ayarlasalardı telefona sesi de iletecek şekilde.

Gerçekten kafama takılıp da üstüne kontrol ettiğim ise Atatürk tablosunun yamukluğu. Kimse mi böyle bir şeye dikkat etmez. O kamera karşı tarafta kayıt için ayarlandığında hiç mi uyarmaz?! Bu kadar mı kopuk olunur?! Ben şahsen orada oturanların yüzüne bakmaktan önce Atatürk'e bakıyorum ve buna cidden takıldım.

Burada herkes farklı konulara takılmış ama özensizlik bu noktadan çıkıyor. Sonrasında üstteki diğer maddeler ve en son isimlendirmeye gidiyor.

PTT Mühendisleri kısmı da birazcık şaşırttı ama drone taşımacılığına gireceklerine göre zaten gerekiyor artık teknoloji. TT altyapısı kiralayıp da düz operatörcülük oyununa katılmaktan öte olsunlar biraz.

Son olarak bugün halkın kendilerinden çıkan ürünlere laf etmesinin sebebi yine baştakiler. Ötekileştirme ve yaptık ettik diyerek gerim gerim gerilmelerinden ortaya uzun süre doğru düzgün bir şey sunmamaları insanları soğuttu.

*Yazmayı unuttuğum bir kısım ise niye anlık görüntülü görüşme ve mesajlaşma? Acaba sadece sesli görüşme imkanı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 6 Şubat 2018; 10:12:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesiaga

ASELSAN da silah geliştirmelerine böyle başladı. O zamanda ne gerek var dışardan ucuza alırız yok biz bilemeyiz vs vs laflar söyleyenler şimdiki üretilen silah teknolojisine ağızları açık bakıyor . Bu uygulamada böyle . Ayrıca wats up yazismalarimiz rehberimiz ve fotolarini erişebiliyor gizli değil yani

Neyin kafasini yasiyorsun hocam ?

Whatsapp fotolara erisebiliyor diyorsun erismeden karsi tarafa nasil foto ses dokuman gondereceksin ?

Whatsapp sunuculari senin telefonuna erismiyor senin telefonun senin resimlerine vs erisiyor.

Gec kalinmis birsey keske whatsapp bu kadar yayginlasmaya basladigi zaman ciksaydi.Bununda sonu malesef BIP gibi hicbir ise yaramayan kimsenin kullanmadigi bir programa donusucek.Ve gizlilik nasil saglanacak 2 3 gun sonra yazismalar sonunda insanlarin basina neler gelecek devlet mesajlari okuyup isine gelmeyenlere yaptirim uygulayabilir mi gibi onemli sorunlar var.Sonucta ulkede hukuk yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PTT diyor ki;
    "A aaa, gizli saklı ne konuşuyorsunuz siz Whatsapp'ta, gelin şurada konuşun da bizde bilelim"

Eskiden SMS atardınız, istediğimizde biz her şeyi okurduk, şimdi Whatsapp falan kullanıyorsunuz olmuyor böyle.

Beyin fukarası Whatsappı göremiyorlar mı sanıyorsun. Bi kere de olumlu yapıcı yorum yapın. Milli yerli ne varsa karşısınız. Marstan geldiniz herhalde

Aynı şekilde cevaplıyorum, sevgili beyin fukarası arkadaşım.

Whatsapp'ı göremiyorlar mı demişsin ya! Eee o zaman diğer devletler yerli yazılım PTT'yi göremeyecekler mi sanıyorsun? (Devletimiz Whatsapp yazışmalarına erişemiyor, eğer devletimiz whatsapp'a erişebiliyorsa PTT'nin de milli ve güvenli olması mümkün olamaz değil mi)

Beyin fukarası arkadaşım, keşke yediğimiz içtiğimiz baklagiller, etler yerli kalmaya devam edebilseydi.
    **2019'da yerli yolcu uçağının sözünü verdiler 3 yıl önce(2015de), hatta 7 yıl önce göklerde olan şu uçak(2011'de göklerdeymiş). Seneye birlikte uçalım, nereye gidelim, biletler benden.

Durduk yere beyin fukarası dedirtmeye ne gerek vardı şimdi kendine, niye böyle başladın ki yazacağın bir mesaja, beni de kendi seviyene çekiyorsun.

Beyin fukarası diyorum çünkü öylesin. Başka projeleri anlatma bana. Burda bi algı farkı var. Devlet talep edip , suç işlediysen whatsapptan verileri alabiliyor. Whatsapp istemezse vermez. Burdaki amaç farklı. Cia'in google'ın diğer firmaların Türk kullancıların verilerinin izlenmesi istemiyor. Reklamları bile buna göre yapıyorlar. Amaç bizi korumak konuyu başka yerlere çekme. Milli projelere köstek değil destek ol.

Hmm, demek ki karşılıklı inatlaşıyorsun beyin fukarası konusunda, öyle olsun beyin fukarası arkadaşım. Bence hiç gereği yok ama sen seviyorsan istemeyerek de olsa devam ederim.

Hadii geçelim diğer projeleri, konuşmayalım şimdi, 10 yıl sonra kaldığımız yerden devam ederiz konuşmaya. Cia izliyorrr, seni Cia'den koruyor, vay be. Helal olsun, ah öyle olsa, Ümit edelim. Cia benim peşimde mi?

Devlet, bizi Google, Facebook vb gibi reklam gösterimi yapan mecraların insanlara özel kişiselleştirilmiş reklam gösterimi yapmasından koruyacak öyle mi, tüm amaç bu. Kişiselleştirilmiş reklamlara maruz kalmayalım diye, Whatsapp yerine PTTmessenger.. Whatsapp'ın Facebook'un şu ana kadar ki zararlarından bahsedersen (gerçekten) bilgi sahibi oluruz. Zararlar derken, yozlaştırma, kültürel deformasyon, vakit kaybı gibi genel geçer zararlardan değil Whatsapp'ın bizim yazışmalarımıza erişebiliyor oluşunun vereceği zararlardan bahsetmeni istiyorum. Haa benim aklıma geldi bir tane, şimdi Whatsapp'ta gruplarda ABD hakkında kötü konuşmuşluğumuz var ufaktan, memur olamayız sanırım artık ABD'de.

Amaç bizi korumak değil, bizi kontrol altında tutmak! Masumca değil bu.

Cia senin gibi boş adamları izlemiyor elbette. Bu ülkenin tamamı senin gibi boş sanma.

Bende diyorum izlemiyor diye. Önce konuştuğun insana cevap veremediğin zaman "senin gibi boş insan" gibi yaftalarmalarda bulunmaktan vazgeç, fikrini içeren bir mesaj yaz. Fikir sun karşıdakine! Yukarıda kaç tane cümle, düşünce var, seninde olsun, cevabın olsun!

Seni beni izlemiyorlarsa, WhatsApp'tan vazgeçmeye gerek yok, sen dedin izlemiyorlar diye.

• AirSupport kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.