Şimdi Ara

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
2
Favori
17.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone X virali olmasida ayri sacmalik.

Reis sonra cikiyor cakmadan Apple'a laf atiyor isleri gucleri yalan dolan millet kendi ile dalga gecittiriyor bir nevide tabi.

Ummet Iphone10 icin siraya girer simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanacak miyiz

Tabi ki hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında çıkar PTT messengrr sayesinde şukadar suçlu yakalandı, şukadar eylemin önüne geçildi gibi haberler.

• yerli milli ama ''Messenger'' :) YERSEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

şu anda kullandığınız uygulamaların verileri nerede acaba mesajlarınız verileriniz herşey başka bir devletin serverindeyken endişe etmiyorsunuz da Türkiye serverlarında olduğu zaman mı rahatsız oluyorsunuz biraz devletinize güvenin bence yerli olana destek olalım ve geliştirelim derim

Endişe edecek, oradan sana bana "esnafa, memura, öğrenciye" gelecek bir zarar tehdit yok.

(örnek veriyorum, milli bir proje üzerinde çalışan mühendis olur, üst rütbeli asker olur, siyasetsiler olur, onlar yurt dışına çıkan verilerin güvenliğinden endişe duyar. Akıllı cihaz bile kullanırken dikkat eder)

Veriler dışarıdayken vatandaşın bilgilerine ulaşıp, sen X görüşlüsün, sen Y görüşlüsün diye seni kategorize etmeleri çok daha zor. Instagram'ın yerli olanını düşün, öyle bir uygulamada muhalif içeriği olan, farklı düşüncesi olan toplulukları bir araya getiren paylaşımlar, canlı yayınlar yapılabilir mi? Geleneksel medyanın yer vermediği vekiller, siyasiler, kanaat önderleri, gazeteciler bugün bu internet araçlarıyla vatandaşa ulaşabiliyor.

• indirme link çalışmıyor
  • 15 temmuz demokrasi messenger

• Buyrun arkadaşlar link

https://apkfree.com/download/pttmessenger-4.14.12

• Hayırlı olsun

• Sakın indirmeyin arkadaşlar. sonra devlet her yazdığınızı okur. he whatsapp ıda başka ülke okuyor ama olsun. ben abd ve israil e güveniyorum. onlardan zarar gelmez.
  • PTT'nin Messenger uygulaması da kendisi gibi ağır çalışacaksa sıkıntı
  • Pttnin yaptığı uygulama ile bilgilerimiz konuştuklarımız devlete gider diye endişelenen adamlar Amerikaya verdikleri bilgilerden rahatsız değil. Whatsapp gibi programları uyuşturucu satmak gibi yasa dışı işlerde kullanmıyorsanız sıkıntı yapmayın kapınızdan almazlar sizi. Bende whatsapp kullanıyorum. Amerika ulaşıyor tüm bilgilerime varsın ülkemde ulaşsın sıkıntı yok.

Güzel gelişme. Bu tarz alanlarda üretmeye başladık. Bip uygulamasının alternatifi olması güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben mühendislerimize güveniyorum ellerine sağlık ama hükümete güvenmiyorum , o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

Pttnin yaptığı uygulama ile bilgilerimiz konuştuklarımız devlete gider diye endişelenen adamlar Amerikaya verdikleri bilgilerden rahatsız değil. Whatsapp gibi programları uyuşturucu satmak gibi yasa dışı işlerde kullanmıyorsanız sıkıntı yapmayın kapınızdan almazlar sizi. Bende whatsapp kullanıyorum. Amerika ulaşıyor tüm bilgilerime varsın ülkemde ulaşsın sıkıntı yok.

Güzel gelişme. Bu tarz alanlarda üretmeye başladık. Bip uygulamasının alternatifi olması güzel.

Amerika'da düşünce özgürlüğü var. Uç bir örnek olacak ama mesela Trump'a ana avrat sövsen bile seni kimse gelip evinden almıyor. Bizde ise düşünce ve ifade özgürlüğü kısıtlı.

• BJK kullanıcısına yanıt
    mesela bende senin anana avradına kızına coğuguna küfür edebilirmiyim.? düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirirsek hiç bişey olmaz dimi. normali bu yani. düşünce özgürlü var deyip geçersin dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerzhul80

mesela bende senin anana avradına kızına coğuguna küfür edebilirmiyim.? düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirirsek hiç bişey olmaz dimi. normali bu yani. düşünce özgürlü var deyip geçersin dimi.

Ben zaten yazdım, uç bir örnek diye. Ama demek istediğim en ufak şeyden " sen ocusun, yok bucusun " diye yakıştırmaların yapıldığı bu dönemde kullanmanın pek de iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum. En azından ilk etapta kullanıcı sayısı sınırlı olacaktır.
  • Internet sitesine bile girilemeyen uygulamadir kendisir.

https://messenger.ptt.gov.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. öncelikle ptt kendi app sini düzeltsin. 3 defa şifre girerek 4 tane güvenlik aşamasından geçerek 5 kişiden şifre alarak vs vs vs giremiyorsunuz uygulamaya. arıyor şifre istiyorsunuz olmaz şubeye gidecek sıraya girecek öyle alacaksınız ölme eşşeğim ölme. önce onu düzeltsinler.
    2. yerli adı altında herkes mesajlaşma uygulaması çıkartıyor ama hiç biride adam akıllı çalışmıyor çünkü önemli olan sende olması değil herkeste olması. ekliyorsun eş dostta kimsede yok ne yapayım onu? ama android bir telefon al içinde mecburi geliyor uygulamalar silemiyorsun bile.
    3. tutması için internet yada kotür yemeyen bir uygulama çıkmalı tamamen ücretsiz.
  • Devlet baba izliyiiiii

• Nedense ptt ismi bende iyi bir izlenim birakmadigi icin. Ptt isminin gectigi her yerde ucube vasat yetersiz halk agiziyla dandik cop olarak aklima geliyor hemen.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.