Şimdi Ara

PTT Messenger tanıtıldı! PTT Messenger nedir? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
2
Favori
17.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PTT diyor ki;
    "A aaa, gizli saklı ne konuşuyorsunuz siz Whatsapp'ta, gelin şurada konuşun da bizde bilelim"

Eskiden SMS atardınız, istediğimizde biz her şeyi okurduk, şimdi Whatsapp falan kullanıyorsunuz olmuyor böyle.

Beyin fukarası Whatsappı göremiyorlar mı sanıyorsun. Bi kere de olumlu yapıcı yorum yapın. Milli yerli ne varsa karşısınız. Marstan geldiniz herhalde

Aynı şekilde cevaplıyorum, sevgili beyin fukarası arkadaşım.

Whatsapp'ı göremiyorlar mı demişsin ya! Eee o zaman diğer devletler yerli yazılım PTT'yi göremeyecekler mi sanıyorsun? (Devletimiz Whatsapp yazışmalarına erişemiyor, eğer devletimiz whatsapp'a erişebiliyorsa PTT'nin de milli ve güvenli olması mümkün olamaz değil mi)

Beyin fukarası arkadaşım, keşke yediğimiz içtiğimiz baklagiller, etler yerli kalmaya devam edebilseydi.
    **2019'da yerli yolcu uçağının sözünü verdiler 3 yıl önce(2015de), hatta 7 yıl önce göklerde olan şu uçak(2011'de göklerdeymiş). Seneye birlikte uçalım, nereye gidelim, biletler benden.

Durduk yere beyin fukarası dedirtmeye ne gerek vardı şimdi kendine, niye böyle başladın ki yazacağın bir mesaja, beni de kendi seviyene çekiyorsun.

Beyin fukarası diyorum çünkü öylesin. Başka projeleri anlatma bana. Burda bi algı farkı var. Devlet talep edip , suç işlediysen whatsapptan verileri alabiliyor. Whatsapp istemezse vermez. Burdaki amaç farklı. Cia'in google'ın diğer firmaların Türk kullancıların verilerinin izlenmesi istemiyor. Reklamları bile buna göre yapıyorlar. Amaç bizi korumak konuyu başka yerlere çekme. Milli projelere köstek değil destek ol.

Hmm, demek ki karşılıklı inatlaşıyorsun beyin fukarası konusunda, öyle olsun beyin fukarası arkadaşım. Bence hiç gereği yok ama sen seviyorsan istemeyerek de olsa devam ederim.

Hadii geçelim diğer projeleri, konuşmayalım şimdi, 10 yıl sonra kaldığımız yerden devam ederiz konuşmaya. Cia izliyorrr, seni Cia'den koruyor, vay be. Helal olsun, ah öyle olsa, Ümit edelim. Cia benim peşimde mi?

Devlet, bizi Google, Facebook vb gibi reklam gösterimi yapan mecraların insanlara özel kişiselleştirilmiş reklam gösterimi yapmasından koruyacak öyle mi, tüm amaç bu. Kişiselleştirilmiş reklamlara maruz kalmayalım diye, Whatsapp yerine PTTmessenger.. Whatsapp'ın Facebook'un şu ana kadar ki zararlarından bahsedersen (gerçekten) bilgi sahibi oluruz. Zararlar derken, yozlaştırma, kültürel deformasyon, vakit kaybı gibi genel geçer zararlardan değil Whatsapp'ın bizim yazışmalarımıza erişebiliyor oluşunun vereceği zararlardan bahsetmeni istiyorum. Haa benim aklıma geldi bir tane, şimdi Whatsapp'ta gruplarda ABD hakkında kötü konuşmuşluğumuz var ufaktan, memur olamayız sanırım artık ABD'de.

Amaç bizi korumak değil, bizi kontrol altında tutmak! Masumca değil bu.

Cia senin gibi boş adamları izlemiyor elbette. Bu ülkenin tamamı senin gibi boş sanma.

Bende diyorum izlemiyor diye. Önce konuştuğun insana cevap veremediğin zaman "senin gibi boş insan" gibi yaftalarmalarda bulunmaktan vazgeç, fikrini içeren bir mesaj yaz. Fikir sun karşıdakine! Yukarıda kaç tane cümle, düşünce var, seninde olsun, cevabın olsun!

Seni beni izlemiyorlarsa, WhatsApp'tan vazgeçmeye gerek yok, sen dedin izlemiyorlar diye.

Ne laf anlamaz insansın. Aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım. Cia napsın seni. Bu ülkede önemli insanlarda var. Onları izliyor.

Senide reklam kampanyaları gibi şeyler için izliyorlar. Sen en iyisi adamları uğraştırma her bilgini direkt ilet , çıplak fotolarınıda yolla

O zaman bu uygulama önemli insanlar için yazılmış spesifik bir uygulama. Memur, öğretmen, öğrenci, işçinin kullanmasına gerek yok. Vekiller, siyasiler, milli projelerde çalışan müdendisler, rütbeli askerler için, şimdi anladım. Benim yazdığım gibi açık açık yazsan anlayacağım.

Tamam sen kullanma zorlayan yok. Muhtemelen bende kullanmam ama doğru yapılan bir işi takdir etmesini bilirim.

Nasıl bir işsizsen forumdan çıkmıyorsun. Anında cevap atıyorsun. Çık bi temiz hava al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Konuya girdim,linke bastım indirip bakalım diye.Yaptıkları site patlak.
    Ben sizin yapacağınız işi

• adamlar evinin garajında onca imkansızlıkta youtube yapsın, whatsapp yapsın sen koskoca devlet olarak çakma whatsapp yap

yorumlara katılıyorum. insanları fişlemek için üretilen bir yöntem. bir kere vatandaşın hayrına bişey yapsalar şaşacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Burada tek eleştirilmesi gereken şey programın ismi messenger olmamalıydı. Onun dışında destekliyorum.

messenger.ptt.gov.tr adresi bende açılmıyor niyeyse. İndirip test edemedim.

Açamazsın çükü bu kadar yoğunluğu kaldıracak bir '''YERLİ''' sunucumuz yok
  • Google Store da yok App Store da yok, web siteleri açılmıyor, kullandıkları isim ingilizce Messenger, Şaka gibi yav,
  • Kafayı mı yediniz ya kullanmayın kardeşim

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    yobazlar saldırmış hemen arkadaşa

şimdi mi milli olacağınız tuttu aveller..

keşke yunan kazansaydı diyen püsküllü'nün peşinden gidip bize milliyetçilik taslamayın sakın..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PTT diyor ki;
    "A aaa, gizli saklı ne konuşuyorsunuz siz Whatsapp'ta, gelin şurada konuşun da bizde bilelim"

Eskiden SMS atardınız, istediğimizde biz her şeyi okurduk, şimdi Whatsapp falan kullanıyorsunuz olmuyor böyle.

Beyin fukarası Whatsappı göremiyorlar mı sanıyorsun. Bi kere de olumlu yapıcı yorum yapın. Milli yerli ne varsa karşısınız. Marstan geldiniz herhalde

Aynı şekilde cevaplıyorum, sevgili beyin fukarası arkadaşım.

Whatsapp'ı göremiyorlar mı demişsin ya! Eee o zaman diğer devletler yerli yazılım PTT'yi göremeyecekler mi sanıyorsun? (Devletimiz Whatsapp yazışmalarına erişemiyor, eğer devletimiz whatsapp'a erişebiliyorsa PTT'nin de milli ve güvenli olması mümkün olamaz değil mi)

Beyin fukarası arkadaşım, keşke yediğimiz içtiğimiz baklagiller, etler yerli kalmaya devam edebilseydi.
    **2019'da yerli yolcu uçağının sözünü verdiler 3 yıl önce(2015de), hatta 7 yıl önce göklerde olan şu uçak(2011'de göklerdeymiş). Seneye birlikte uçalım, nereye gidelim, biletler benden.

Durduk yere beyin fukarası dedirtmeye ne gerek vardı şimdi kendine, niye böyle başladın ki yazacağın bir mesaja, beni de kendi seviyene çekiyorsun.

Beyin fukarası diyorum çünkü öylesin. Başka projeleri anlatma bana. Burda bi algı farkı var. Devlet talep edip , suç işlediysen whatsapptan verileri alabiliyor. Whatsapp istemezse vermez. Burdaki amaç farklı. Cia'in google'ın diğer firmaların Türk kullancıların verilerinin izlenmesi istemiyor. Reklamları bile buna göre yapıyorlar. Amaç bizi korumak konuyu başka yerlere çekme. Milli projelere köstek değil destek ol.

Hmm, demek ki karşılıklı inatlaşıyorsun beyin fukarası konusunda, öyle olsun beyin fukarası arkadaşım. Bence hiç gereği yok ama sen seviyorsan istemeyerek de olsa devam ederim.

Hadii geçelim diğer projeleri, konuşmayalım şimdi, 10 yıl sonra kaldığımız yerden devam ederiz konuşmaya. Cia izliyorrr, seni Cia'den koruyor, vay be. Helal olsun, ah öyle olsa, Ümit edelim. Cia benim peşimde mi?

Devlet, bizi Google, Facebook vb gibi reklam gösterimi yapan mecraların insanlara özel kişiselleştirilmiş reklam gösterimi yapmasından koruyacak öyle mi, tüm amaç bu. Kişiselleştirilmiş reklamlara maruz kalmayalım diye, Whatsapp yerine PTTmessenger.. Whatsapp'ın Facebook'un şu ana kadar ki zararlarından bahsedersen (gerçekten) bilgi sahibi oluruz. Zararlar derken, yozlaştırma, kültürel deformasyon, vakit kaybı gibi genel geçer zararlardan değil Whatsapp'ın bizim yazışmalarımıza erişebiliyor oluşunun vereceği zararlardan bahsetmeni istiyorum. Haa benim aklıma geldi bir tane, şimdi Whatsapp'ta gruplarda ABD hakkında kötü konuşmuşluğumuz var ufaktan, memur olamayız sanırım artık ABD'de.

Amaç bizi korumak değil, bizi kontrol altında tutmak! Masumca değil bu.

Cia senin gibi boş adamları izlemiyor elbette. Bu ülkenin tamamı senin gibi boş sanma.

Bende diyorum izlemiyor diye. Önce konuştuğun insana cevap veremediğin zaman "senin gibi boş insan" gibi yaftalarmalarda bulunmaktan vazgeç, fikrini içeren bir mesaj yaz. Fikir sun karşıdakine! Yukarıda kaç tane cümle, düşünce var, seninde olsun, cevabın olsun!

Seni beni izlemiyorlarsa, WhatsApp'tan vazgeçmeye gerek yok, sen dedin izlemiyorlar diye.

Ne laf anlamaz insansın. Aynı şeyleri tekrar tekrar mı yazayım. Cia napsın seni. Bu ülkede önemli insanlarda var. Onları izliyor.

Senide reklam kampanyaları gibi şeyler için izliyorlar. Sen en iyisi adamları uğraştırma her bilgini direkt ilet , çıplak fotolarınıda yolla

O zaman bu uygulama önemli insanlar için yazılmış spesifik bir uygulama. Memur, öğretmen, öğrenci, işçinin kullanmasına gerek yok. Vekiller, siyasiler, milli projelerde çalışan müdendisler, rütbeli askerler için, şimdi anladım. Benim yazdığım gibi açık açık yazsan anlayacağım.

Tamam sen kullanma zorlayan yok. Muhtemelen bende kullanmam ama doğru yapılan bir işi takdir etmesini bilirim.

Nasıl bir işsizsen forumdan çıkmıyorsun. Anında cevap atıyorsun. Çık bi temiz hava al

Bana cevap yazıyor ya, ne yazsam ki şimdi, anında cevap yazıyor ya, "dur bakalım, işsiz diyeyim ben şuna bi"

Arkadaşım laf sokarak mesajını bitiremene gerek yok.

Elimde telefon var, cevaplayan mesajı görüyorum, bakıyorum, bende yazıyorum mesajımı. (şu konuya yazdığım cevaplar sadece bana yazılan mesajlara cevaplardan oluşuyor, diğer arkadaşların bana yöneltilmiş mesajlarına da cevap vereyim diyecek kadar zaman ayırmam zaten.)

Doğru yapılanı doğru kullandığımız güzel günler umarım ki gelir, belki çocuklarımız görür. (misal, doğru yapılan bir taşıtı doğru da kullanmak gerekir, kazaya sebebiyet vermemek gerekir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran görüntüsüne göre talkbox yazıyor hongkong malı messenger TTelekomu yabancıya satan milli messenger mı yapar mili osmanlı tokadı yemeyin... bir apk bile olsa o işler öyle kolay değil...

Kimsede gidip screenshoottan doğru login ekranında yazanı kalkıp googlea yazmamış...

Bu insan profili kandırılabilir durumda....

sonra kandırıldık diye üzülmeyin.. zaten hiç milletimiz kandırıldık diye üzülmedi...

• Yani yabancı mı ? budamı gol değil be usta
  • Türkiye de kimse hele siyasi konularda sohbet etmek ya da Kız arkadaşıyla romantik sohbet için PTTmessenger falan kullanmaz.. diğer programlarda da yazdıklarımız tabi ki okunabilir ama o ülkelerde hukuk var.. sıkıysa deşifre etsinler özel yazışmanı yada gönderdiğin fotoğrafı.. Burada ise server başında nöbetçi arkadaş takibe aldığı ünlülerin haberlerini 2 saate dünyaya iletir.. ahlak yok, hukuk yok.. sonra güven bekle..

Bu bir paranoya ise evet ama durduk yerde oluşmadı değil mi? 15 yılda geldik bu hale.. neyine güveneceğim bunların. Üzerine para verseler telefonuma yüklemem

Haa bir de ülkem bir şey üretmiş hemen aşağılıyorlar edebiyatı var:) Yahu 15 yaşında çocuklar yazıyorlar bu programları artık.. PTT Messenger yazıldı diye bunu milli mesele haline getirmek bile ne kadar zavallı durumda olduğumuzu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre

hükümete olan kininiz sizi devlet düşmanı yapmış.
    her yapılan şeyi sırf kininizden dolayı kendinizce boykot etmeye çalışıyorsunuz.
    keşke dısarıdan kendi acizliğinizi görebilseniz yazık...

Kusura bakma hükümet devleti dingonun ahırı haline getirmeseydi şu an herkes burada tebrik ediyor olurdu.

Devletten bağımsız çalışan firma bunu yapsa neyse ama hükümetin her uygulaması insanda şüphe uyandırıyor artık

Bunun sebebi sürekli aldatan hükümettir, halk değil...

• WhatsApp’ın gizliliğine bile güven duymadığımdan yakın çevremi telegrama geçirdim. Bunlar da yerli whatsapp yaptık diyorlar. Devlet eliyle göz göre göre izlenemem

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

Pttnin yaptığı uygulama ile bilgilerimiz konuştuklarımız devlete gider diye endişelenen adamlar Amerikaya verdikleri bilgilerden rahatsız değil. Whatsapp gibi programları uyuşturucu satmak gibi yasa dışı işlerde kullanmıyorsanız sıkıntı yapmayın kapınızdan almazlar sizi. Bende whatsapp kullanıyorum. Amerika ulaşıyor tüm bilgilerime varsın ülkemde ulaşsın sıkıntı yok.

Güzel gelişme. Bu tarz alanlarda üretmeye başladık. Bip uygulamasının alternatifi olması güzel.

Amerika'da düşünce özgürlüğü var. Uç bir örnek olacak ama mesela Trump'a ana avrat sövsen bile seni kimse gelip evinden almıyor. Bizde ise düşünce ve ifade özgürlüğü kısıtlı.

bknz : düşünce özgürlüğü nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ptt messenger ‘Geliyoo’

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    telefonşardan pek anlamam ama en pahalısı o diye biliyorum
  • messenger , türkçemi acaba ? cok millymiş:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iMessage, Telegram, Signal, Whatsapp gibiler varken bu çöpü kim neden kullanır ?
  • gxhero kullanıcısına yanıt
    Dedi emperyalizm karşıtı olduğunu söylediği halde emperyalist haber kanallarından beslenerek "ne güzel solcu yayın yapıyorlar" diyerek uyutulduğunun farkında olmadan, "rüyasında bilgi sahibi olduğunu" zanneden yandaş vatandaş. Bilginin kendilerine güvenilerek teslim edildiği halde buna bile sahip çıkamayan bir zihniyetin ülkeyi yönetebileceğini zannederek hiç bir seçim zaferi olmadığı halde, ısrarla aynı kişiye/partiye oy vermeye devam eden ama karşısındakileri sürekli kazandığı halde "koyun" olmakla suçlayarak kendini tatmin eden yine aynı zihniyetteki "vah" vatandaş...

Milyonlarca TL'lık telefon masrafı yaptığı halde "bu hakkı verdiğiniz için suçlu sizsiniz" diyen ama yasal hakkı olduğu halde devletin yaptığı her harcamaya "kimin parasını harcıyorsun sen" diye hesap sormaya kalkan kapkara zihniyetli yandaş vatandaşların kendi cahilliği ile mutlu mesut yaşama çabalarını takdir ediyorum. Bunlar da insan, yazık...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.