Şimdi Ara

PTT yi ve Postacıları Başbakanlığa Şikayet Ediyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

özellikle aliexpress bangood gibi çinden Geç gelen kargolar
    postacıların laubali tavırları .apartmana düzensiz posta atmalar
    gümrükten kaynaklanan gecikmeler

• Diğer bölüme de aynısını yazdım ...

Takip kodsuz 150 ye yakın ürün aldım ve gelmeyen olmadı henüz... Bölgesel bir problem olabilir ... PTT memuruna bu düzenli gelişlerden dolayı hediye ürün vermek istedim fakat kabul etmedi... Bence genelleme de yapmamak lazım.

Kendi oturduğumuz Aile apartmanı olmasına rağmen birçok satıcı giriyor apartmana bu kişilerde almış olabilir. Bunları da düşünmek lazım.
  • Yıllar önce yaptığım şikayete gelen yanıt!

Yurtdışında gelen gönderiler kayıtlı ise mutlaka imza karşılığı tarafınıza veya adreste oturanlardan birisine teslim edilir. Kaytsız gönderiler ise; Posta mevzuatımız gereği bina ve apartman dairelerinde bina girişinde posta kutusu var ise posta kutusuna bırakılır binada posta kutusu bulunmuyor ise kayıtsız gönderiler bina girişinde ve iç tarafta uygun bir yere bırakılır.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:44:31 >
  • Banggood'dan akıllı saat aldım kendime ürün 15'inde yurtdışına sevk edildi. 19'unda istanbula geldi. Ne hikmetse 4 günde çinden gelen kargo 5 gündür istanbul ukim'de bekletiliyor. Hayır içini açıp bakmak bu kadar mı zor ? Bu ülkede hiç mi adam akıllı çalışan göremeyeceğiz bu devlet kurumlarında.

Edit : Bu mesajı yazarken baktım şimdide UKİM'den zimmet alındı diyor daha yeni sevk edicekler herhalde benim olduğum yere. 4 günde çinden gelen kargo 10 günde istanbuldan elime gelmiş olacak. Teşekkürler yeni Türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akiro -- 24 Aralık 2016; 0:44:42 >
  • 11.11 siparişi gelmedi hala ya
  • Ya hiç getirmese bari biz alsak geldiği şubeden o kadar.

3 kere aradım ulaşamadım ve

Kapayı çalfım kimse yoktu yalanı meşhur.

Kapının önüne bırakmış gitmil bir keresinde. Çocuklar parçalamış cihazı. Kablo 50 metre ilerde, kasa 20 metre geride.

Bi ara gittim aktarmaya benim paket yatıyo orda 4 gündür. Tamamen lakayıt. Anne ve babası memur olarak küçüklüğümü çoğunluğunu memuriyetin içinde geçtiği biri olarak. Bu ptt kargo Emekliliği bekleyen ve tevekkel tiplerle dolu boktan bi kurum.

Kısacası benim tespitim; Ptt nin kalitesi eşittir Türkiye'nin kalitesi
  • Edin edin yakında onuda bulamayacaksınız..

Not:ptt yi zerre sevmem lakin adamlar zaten yurtdışı alışverişi tamamen bitirmek istiyor görmüyor musunuz gümrük sınırı artacaktı aksine 75 eurodan 30 euroya düşürdüler, firmalar devlete baskı yaptığı için oldu bu.. Velhasıl bunlar iyi günler daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Aralık 2016; 0:50:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahaha dosyayı istanbulda afyonkarahisara göndermişler ne alakaysa :D oluyor böyle karışıklıklar.

gençler sakin olun velvele yaratmayın. merkez ptt adresini yazın oraya gelince gider alırsınız. valla ben merkezdekilerle akraba oldum resmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.