Şimdi Ara

PTT Yurtdışı Kargo - Kaç gündür niye gelmedi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gümrüğe Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    25/11/2014 13:16:14
    2.
    Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    25/11/2014 13:16:14
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    26/11/2014 14:34:20

durum nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlace -- 7 Aralık 2014; 13:07:36 >

• bu kargo gümrükten çıkmış mı? hala gümrükte mi? ben çıkmış olarak anladım ama o zaman hala niye ukim'de?
  • Torbaya eklendi diyorsa gümrükten geçmiş demektir. Yakında gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama 26 sından beri hiçbir değişiklik olmadı. Emin misiniz?
  • Gümrükte bilgisayar sistemleri komple gitmiş . 1 hafta daha hiçbişey beklemeyin çok birikim olmuş diye bir duyum aldım .

tiesto adlı üyeden alıntı :

şu anda UKIM in bilgisayar sistemi gçmüş durumda

bugun bana gelen yazı :

Sayın XXX
    İlgi : 2014-111863 Numaralı Info Başvurunuz,

Merkezimiz UKİM sistemlerinde yaşanan aksaklık dolayısıyla yurtiçi gümrüklü posta sevkleri bir süredir yapılamamakta olup, sorun çözülür çözülmez gönderiler ilgili adreslere sevk edilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. ptt.gov.tr'den takip etmeye devam edebilirsiniz.

Seninki gümrükten çıkmış olabilir ama sistem arızasından dolayı bekliyordur.

Buda benim ürünüm :

1.
    28/11/2014 16:03:20
    2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 8 Aralık 2014; 17:43:04 >

• Benimde 1 aralıkta geldi. Hala torbaya eklendi yazıyor. Beklicez başka çare yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    10/12/2014 08:02:49
    5.
    PTT İşyerinde Bekliyor - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)

bana ihbar gelmedi. gidip bunu almam mı gerekiyor?
  • Bugün ihbar geldi. Yalnız kutu küçük bir şeydi ve üzerinde "gift" yazıyordu. E niye bunlar beni gümrüğe çağırdıki? Gidince nasıl vergisi olmayan bir şey olduğunu kanıtlayacağım? Kargom açılıp, bakılacak, ardından vergiye tabii olup olmadığı mı anlaşılacak anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPlace

Bugün ihbar geldi. Yalnız kutu küçük bir şeydi ve üzerinde "gift" yazıyordu. E niye bunlar beni gümrüğe çağırdıki? Gidince nasıl vergisi olmayan bir şey olduğunu kanıtlayacağım? Kargom açılıp, bakılacak, ardından vergiye tabii olup olmadığı mı anlaşılacak anlamadım??

Aynı mesaj bendede çıkmış . Bugün gittim 4 tl ye yakın pul parası aldılar . 2 dakikada aldım çıktım.

1.
    2.
    3.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM)
    10/12/2014 10:51:11
    4.
    Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    15/12/2014 08:05:04
    5.
    PTT İşyerinde Bekliyor - ANKARA(ANKARA P.İ.M./GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGI)
    15/12/2014 14:02:16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 15 Aralık 2014; 17:58:54 >

• benim kargoda bu yazıyo ne demek aceba gerimi gönderildi batarya sipariş etmiştim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1912

benim kargoda bu yazıyo ne demek aceba gerimi gönderildi batarya sipariş etmiştim :(

galiba öyle olmuş karşim. geçmiş olsun. ben de alamadım kargomu. gümrükçüler sağ olsun yaktılar bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlace -- 18 Aralık 2014; 16:09:39 >

• yok hocam saolsun forumda kı arkadaslar el attı, bnm kargo hollandadaymıs ordan cıkış yapmıs ondan öyle yazıyormuş
  • Ebayden 3 farklı kullanıcıdan kılıf sipariş etmiştim sadece birisi takip numarası verdi şuan hiçbiri elime ulaşmadı, takip numarası verene baktığımda 4 gündür gümrükte görünüyor ne oldu acaba günlerdir pttde sorgulamadada hiçbir şey çıkmıyor işin garibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.