< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pttavm Şov Yapıyor Resmen 5 Litre TMO 92.50 (8. sayfa)
-
-
Kardeş bunların hepsi yağ siparişi mi, nasıl aldınız vallahi şaşırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben ödemeyi havale seçtim, Yapı Kredi bankasından.Ancak ıbanı girdikten sonra alıcı adı yazacak yer yok, nasıl yapabiliriz
ekşi sözlükarap yağı bol bulunca taşşaklarına sürermişhttps://eksisozluk.com/arap-yagi-bol-bulunca-tassaklarina-surermis--424059
-
Ese dosta akrabaya
Islem referansı no nedir
Ne alaka
-
IBAN girince otomatik çıkıyor zaten.
-
o kadar yağı alıp ne.. pardon nereye dolduracaksın
-
Kendi akrabalarima iş arkadaşlarıma aldim
İnsanlar didinip uğraşıp bir taneyi bile alamıyorken sorunuzdaki ".." noktalı kısmı hayal güçlerinin de etkisiyle zengin bir biçimde dolduracaktır hocam. Ah açgözlülük ah ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 9 Mart 2022; 10:21:35 >
ibrahim Haskoloğlutwitter“🔴#SONDAKİKA PUTİN, 31 ARALIK'A KADAR ÜRÜN VE HAMMADDELERİN RUSYA FEDERASYONU DIŞINA İHRACATINI YASAKLAMAYA KARAR VERDİ. (Bloomberg)”https://twitter.com/haskologlu/status/1501266359186952196
Umarım inşallah bir şekilde bunun dışında kalırız.
-
Bir tane yağ alalım dedik. Ücret kart haracamasında görünüyor ama ortada sipariş yok görünmüyor. Hata bende ne bulaşıyorsun ki böyle uyduruk şeylerle. Müşteri temsilcisi görünmüyor diyor bende onu soruyorum diyorum daha sonra kontrol edin diyor. Saçmalığa bak ya
5 Lt' lik teneke yorumunu boşa yazmadık...
vallahi bilemiyorum herkes 1 er tane alsa zaten hiç sorun olmayacak, bu tür olayları da yaşamayacağız ama neyse
-
Aynı kardeşim herkeste aynı sorun mail atın extreyle kullanıcı adınızı ilgileniriz diyorlar 10 gün sürermiş iade.
-
Kesinlikle öyle hocam.
-
Satışı kaldırıldı alımlar çoğalınca. Yeni fiyattan bugün yahut yarın tekrar gidecekmiş. 100+ küsur lira falandı unuttum tam rakamı. Melih Gökçek twitte öyle duyurduydu. XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X