Şimdi Ara

Pttcell faturalı Hayat Tarifeler ! (Zamlanmadan Göz At)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz ki dolar/euro kurlarının zamlanması her alanı etkiliyor, bende mobil alanda bir güzellik yapıp taahütü biten, ucuza bol internet arayanlara özel bu konuyu açıyorum. Bir daha böyle tarifeler bulunmayabilir, her geçen gün her tarifeye zam geliyor.

Detaylar ve tarifeler : https://www.pttcell.com.tr

Pttcell nedir? : Pttcell, PTT'nin Türk Telekom tarafından sağlanan mobil sanal ağ operatörüdür, altyapısı Türk Telekom (Avea) 2G/3G/4.5G üzerinden verilmektedir.

Nasıl Pttcell'li olurum? : En yakın PTT'ye giderek Pttcell'li olabilirsiniz.

----------------------------------------------------TARİFELER------------------------------------------------------

Pttcell Hayat Bronz Tarifesi : 4 GB internet, 750 dakika, 750 sms 28 TL !

--------------------------------------------------------------------------------------

Pttcell Hayat Gümüş Tarifesi : 8 GB internet, 750 dakika, 750 sms 35 TL !

--------------------------------------------------------------------------------------

Pttcell Hayat Altın Tarifesi : 12 GB internet, 750 dakika, 750 sms 42 TL !

-------------------------------------------------------------------------------------

Pttcell Hayat Platin Tarifesi : 18 GB internet, 1000 dakika, 1000 sms 50 TL !

-------------------------------------------------------------------------------------

Pttcell Hayat Elmas Tarifesi : 25 GB internet, 1000 dakika, 1000 sms 55 TL !

Sormak istediğiniz soruları konuya yazabilirsiniz. Detaylar ve her şey için : www.pttcell.com.tr

• Hocam ne zamana kadar geçerli bu kampanyalar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Sitesinde bulamadım,ama bu yılbaşı tahminimce tarifeler yenilenir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pttcell de sil süpür var mı?

• Turkcell iyi bir teklif yapmazsa bir müşteri kaybedecek 😃

• serdenboduroglu kullanıcısına yanıt
    Evet

Pttcell Turk Telekom'un bir hizmeti olduğundan dolayı,Turk Telekom Online İşlemler uygulamasından sil süpür yapabilirsiniz hocam.

Şuan en iyi düzgün faturalı tarifeler Pttcell'de,Turkcell'de de var ama fiyatlar hafif pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler.

Rica ederim hocam,daha başka operatörlerin güzel fırsatlarını paylaşmayı planlıyorum,konunun herkese görünmesi/hitap etmesi açısından,teşekkür olarak mesajları beğenip konuyu öne çıkarırsanız beni mutlu edersiniz,iyi akşamlar.

• Bu fiyatlara telsiz kullanim ucreti dahilmi

Ayriyeten bimcellden buna gecis yapinca 55 tl lik tarifeden yararlanabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 19 Kasım 2021; 1:53:52 >
  • Telsiz kullanım ücreti dahil değil hocam,bimcell'den geçiş içinde benim bildiğim ya Vodafone'dan ya da Turkcell'den geçiliyor. Ama @VatanSevdalısıBozkurt hocam yazabilirse bilgilendirir.

• Hiç bir avantajı olmayan soyguncu paketler , ama tek adam dayatmasının nimetleri bu.

Daha iyisini talep edeceğimize sürekli yaşam kalitemizden taviz veriyıruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 19 Kasım 2021; 6:46:52 >
  • Sil süpüre güvenmeyin bimcell deyim sğrekli 100 dk veriyor.İnternet verirse de en fazla 24 saatlik veriyor.

Pttcell faturalı Hayat Tarifeler ! (Zamlanmadan Göz At)www.sikayetvar.com
    Türk Telekom Sil Süpür Bimcell Abonelerine Negatif Ayrımcılık Yapması
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-sil-supur-bimcell-abonelerine-negatif-ayrimcilik-yapmasi

• Bimcell den geçiş var diğer oparatorlerden de geçiş yapılabilir . HAYAT TARİFELERİ 25 KASİM İTİBARİYLE KALKİYOR . yerine biraz daha pahalı YİLDİZ tarifeler geliyor

Geçmek isteyen ona göre düşünsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell faturalı tarifelerden birini kullanıyorum ve Sil Süpür'den bugüne kadar hiç dakika çıkmadı. Hep ya günlük ya haftalık GB hediye çıktı. Merak edenler için söylemiş olayım...

• wexxe W kullanıcısına yanıt

İstihbarat doğru ise; 30 GB 59₺, 40 GB 79₺ gibi tarifeler gelebilir

• Hayırlısı diyelim. Bekleyelim, görelim..

• Faturasız hatlar nasıldır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom Kamu tarifesindeyiz eşimle birlikte. Bimcell'e geçmeyi düşünüyorum açıkçası. 3-4gb internet, 500dk üstü her yöne ve kendi aramızda sınırsız konuşma yetiyor. Vodafone Simple XS/S, Bimcell Dost Küçük/Orta arasındaydım. PTTCell Bronz ve Gümüş güzel ama Bimcell daha ucuz gibi.

Başka tavsiye edebileceğiniz bir operatör/paket/tarife var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 19 Kasım 2021; 10:41:13 >
  • Tüh ya. Geçen hafta türk telekom faturalıya geçtim taahhütlü. 20 GB 55 TL. Şansa bak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.