Şimdi Ara

puan kırılması olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşm için soruyorum.arkadaşım bu sene sınavda istemediği bir bölüme yerleşti ve gitmeyi düşünmüyor bu sene tekrardan hazırlanacak.bu sene 50 puan aobp si vardı seneye girerse ne kadarlık puan kesintisi olacak.cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkrler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartilage

arkadaşlar bir arkadaşm için soruyorum.arkadaşım bu sene sınavda istemediği bir bölüme yerleşti ve gitmeyi düşünmüyor bu sene tekrardan hazırlanacak.bu sene 50 puan aobp si vardı seneye girerse ne kadarlık puan kesintisi olacak.cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkrler.

yarısı gider yani okuldan gelen 50 ise 25 gelir...
  • bölüm ve üniv ne
  • Klavuzda yazıyordu şimdi dönüp bakmadım ama puan kırılmamış şekilde 0.15le çarpılırken, puan kırılınca 0.06'yla çarpılıyordu aobp, yani yarıdan da az.
  • 0.075 ile çarpılır.yani TAM YARISI GELİR. 50 İSE 25 .
  • eski sistemde 64 alıyordu bu sene de 58 felan beklerken 50 geldi... biyoloji kazandı ama okumayacak..cevaplarınız için teşekkürler..
  • quote:

eski sistemde 64 alıyordu bu sene de 58 felan beklerken 50 geldi... biyoloji kazandı ama okumayacak..cevaplarınız için teşekkürler..

tamam da gideceğin üniversiteye kaydını yaptırmışmıydın ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 25 Ağustos 2010; 12:40:31 >
  • yok yaptırmayacak..
  • yerleştiğine göre yarı yarıya düşer.
  • quote:

yok yaptırmayacak..

o zaman puanı düşmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

yok yaptırmayacak..

o zaman puanı düşmez..

duser abi yanlıs bilgilendirmeyin....bir uniyi kazandıgı an yarı yarıya duser puanı kayıt yaptırıp yaptırmaması onemli deil
  • Açık öğretim dışında bir yere yerleştirilip kayıt yaptırmadıysa bir sonraki sene okuldan aldığı puan yarı yarıya düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda...

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

yok yaptırmayacak..

o zaman puanı düşmez..

duser abi yanlıs bilgilendirmeyin....bir uniyi kazandıgı an yarı yarıya duser puanı kayıt yaptırıp yaptırmaması onemli deil

pardon hocam ben yanlış biliyormuşum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.