Böyle bir konuya ihtiyacımız vardı. YGS'nin zorluğu, LYS 1 Matematik/Geometrinin zorluğu ve LYS 2 Feninin kolaylığını düşündüğünüzde puanların ne kadar etkileneceğini düşünüyorsunuz ? Saygı duyduğum çok tecrübeli bir öğretmenim 3 4 net civarında puanlar oynar dedi. Sizin görüşünüz nedir ?
LYS-2 öncesi ben de ortalama 3 puan gibi sıralamada olumlu yönde etki eder diye düşünüyordum puanım 2011 sıralamsına göre 1,5k öne taşımıştı beni bu da yaklaşık 3-3,5 puana denk geliyordu
quote:
Orijinalden alıntı: trigonex
LYS-2 öncesi ben de ortalama 3 puan gibi sıralamada olumlu yönde etki eder diye düşünüyordum puanım 2011 sıralamsına göre 1,5k öne taşımıştı beni bu da yaklaşık 3-3,5 puana denk geliyordu
YGS'de çok bariz düşüş var, umarım LYS'lerde de böyle olur sen boun inşaat ben de odtü bilgisayar giderim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Amcaoglu
quote:
Orijinalden alıntı: trigonex
YGS'de çok bariz düşüş var, umarım LYS'lerde de böyle olur sen boun inşaat ben de odtü bilgisayar giderim ;)
inşallah amcaoğlu :)
yoğarı
yoğarı önemli konu !!!
normal denemede biyolojiden 2 soru yapıyordum 2'side yanlış çıkıyordu netim eksilere düşüyordu . LYS'de biyolojiden 17 soru yaptım , mantıksal çıkarım ve şıkları eleyerek . şaşkınım biraz .