Şimdi Ara

PUANI SINIRDA OLANLAR/YENİ AÇILAN FAKÜLTELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, bu konuyu açmamın sebebi puanı istediği bölüme girmek için sınırda olanlar olarak birbirimize moral vermek ve tercihlerimizi, bölümlerimizi burada tartışmak.
    Öncelikle ben hukuk istiyorum ama şu an ne geleceğini bilmiyorum.
    YGS5 60K YGS3 30k
    LYS netlerim matematik 15-16 (hatırlamadığım sorular yüzünden)
    Coğrafya 17 d 5 y
    edebiyat ya 46 doğru 10 yanlış ya 45 doğru 11 yanlış ( bir türlü hatırlayamadığım bir soru var. )
    Bunlarla bana puanza edebiyatı 46 girince 33 bin, 45 girince 35 bin gösteriyor. Netlerimi iki, üç tane artırıyorum 27 bin falan gösteriyor. 27 bin civarı bir şey gelse havalara uçarım ama dediği gibi 35 bin gelse hukuka giremem hiçbir yerde.
    İşte böyle sınırdayım arkadaşlar, başka hiçbir şeye odaklanamıyorum. Sınav bitti diye rahatlamadım tam tersi stres tavan yaptı. Ailemin de bana fazla inancı olmadığını görüyorum, şimdiden özellerin yüzde elli burslularına bakıyorlar, bu durum beni daha fazla üzüyor.
    Forumda böyle bir başlık görmedim. Siz de böyle sınırdaysanız gelin paylaşın, konuşalım.

Ayrıca bu sene yeni açılacak hukuk fakülteleri var mı? Araştırdım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Belki oradan girebiliriz :/

• Ayni durumdayiz. Benimde 30klarda gosteriyor sinirdayim bende yani. Ne guzel sinav bitti rahatim dedim stres tekrar basladi. Ailem destegini esirgemiyor sagolsunlar ama insan endise ediyor. Hayirlisi olsun hakkimizda.

Yeni acilan psikoloji fakulteleri var bide kontenjanlari artirilmis. Hukukta bazi universitelerin azaltilirken bazilari artilirmis bazilari sabit duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lasenhayirdiir kullanıcısına yanıt
    Sanırım yeni açılan hukuk fakültesi yok.
    Psikoloji istemiyorum ama hukuk olmazsa oraya gideceğim. Ağrı, Bingöl... Ne varsa yazarım. Yeter ki özel okul olmasın.
    Evet stres çok fazla. Gerçi puanza falan olduğundan hep daha düşük gösteriyor. YGS'de 60k'dayım ama beni 120 bin gösteriyor neredeyse ygs'de.
    Çok sınırdayız gerçekten.......
  • Adjor A kullanıcısına yanıt
    hangi şehirde yaşıyorsunuz?
  • Yeni açılan yerleri bilmek için sınav sonuçları açıklandıktan sonra yayınlanacak üniversite rehberinde olucak.

• Ygs5 96k mat 20-2 veya 19-2 geo 4-3(hatırlamıyorum 7-3 de olabilir) edb 43-11 ya da 44-10 coğ 18-6 obp 89 erzurum hukuk gelirse havalara uçucam ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Fibromiyalji

Ygs5 96k mat 20-2 veya 19-2 geo 4-3(hatırlamıyorum 7-3 de olabilir) edb 43-11 ya da 44-10 coğ 18-6 obp 89 erzurum hukuk gelirse havalara uçucam ben de

Benzer durumdayız. Puanza falan kaç gösteriyor sıralamanızı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir ama her yere giderim.
    Puanzada yazdığımda ygsyi 160bin gösteriyor lysde de en kötü ihtimalleri yazdığımda 41bin yapıyor tm3

• ygs 1 140 bin

lys mat:27-9
    geo:10-6

fizik:13-10
    kimya:18-6
    biyo:15-5

83-84 bin olmam lazım istediğim okul 91 binle aldı.Başka alternatifim de yok olmassa
  • Fibromiyalji kullanıcısına yanıt
    Bana 35 bin diyor en düşük netlerle puanza ama başka siteler 40 binden aşağı gösteriyor. Hepsi takılıyor kafasına göre. Gösterdiğinden yüksek alacağımız kesin ama ne kadar yüksek alırız hiç kestiremiyorum :/
  • En düşük sorubak gösteriyo oraya girmeyin stress daha da artıyor

• aynı durumdayım . sonuçlar açıklansa da sıralamayı görsem diye bekleyişteyim.
  • Valla benim sıralamama bakacak cesaretim yok. 30 binden aşağı gelirse biterim ben. Bu ikinci senem. YGS'den sonra gaza geldim, bütün sülaleme, arkadaşlarıma, komşularıma kadar tek hedefimin hukuk olduğunu söyledim. Şimdi arayan arayana, soran sorana.
    Bir de insanların hukuk kazanırsan sana şu hediyeyi alırım, şunu yaparım vaatleri yok mu, o daha da strese sokuyor insanı.
    Ben sonuçlar açıklandığında ilk kimseye söylemeyeceğim, hemen gireceğim, elimle kapatacağım sayfayı, TM3 yerleştirme kısmında yazan sıralamanın ilk hanesine bakacağım, 2 ile başlıyorsa derin bir nefes alırım ama yok 3 ile başlıyorsa o sıralama.... Çok korkuyorum :/
    Az önce ösym sitesi yavaş açılıyor diye bugün açıklanmayacağını bildiğim halde elim ayağım titredi, hala titriyor. Bu kadar stresli olan bir ben miyim? :/
    aynen tek hedef hukuk dedik .
    hediyede iphone 6 ya kadar çıktı
  • ower03 kullanıcısına yanıt
    Oha, bu kadar olur. Bana da iphone 6 diyorlar ahkaldmnal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adjor

Valla benim sıralamama bakacak cesaretim yok. 30 binden aşağı gelirse biterim ben. Bu ikinci senem. YGS'den sonra gaza geldim, bütün sülaleme, arkadaşlarıma, komşularıma kadar tek hedefimin hukuk olduğunu söyledim. Şimdi arayan arayana, soran sorana.
    Bir de insanların hukuk kazanırsan sana şu hediyeyi alırım, şunu yaparım vaatleri yok mu, o daha da strese sokuyor insanı.
    Ben sonuçlar açıklandığında ilk kimseye söylemeyeceğim, hemen gireceğim, elimle kapatacağım sayfayı, TM3 yerleştirme kısmında yazan sıralamanın ilk hanesine bakacağım, 2 ile başlıyorsa derin bir nefes alırım ama yok 3 ile başlıyorsa o sıralama.... Çok korkuyorum :/
    Az önce ösym sitesi yavaş açılıyor diye bugün açıklanmayacağını bildiğim halde elim ayağım titredi, hala titriyor. Bu kadar stresli olan bir ben miyim? :/

bende varım benimde 2.yılım ve ben ygsden sonra bıraktığım için çok büyük baskı hissediyorum

• Marmara Hukuk İÖ hedefliyorum sınırdayım.
  • Ulan evde takoz laptop var diyorum babama 10k larda olsam bişiler yaparmısın. Ne yapcam diyo bende çalışmıyorum 30k oluyorum laptopu elimden almakla tehdit ediyor çok garip millet 20k için iphone 6. Bu arada fenciyim tmden netlerimi girince 20k oluyorum xd. Tercih etmicem raad olun 26edb 19coğ 26 mat 11 geo ygs 1 31k ygs 5mi 6mı ne de 25k
  • 26 edebiyatınla çok korkuttun gerçekten bizi.
    Benim ailem 20binin 30binin hesabını yapmıyor. İdealim olan hukuku kazanıp kazanmadığıma bakıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.