Şimdi Ara

Puanlar düşecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler tv başından soruları okuyup yorum atanlara bakmayın türkçe ve coğrafya ikilemde bırakan sorularla doluydu bi de bu sene sürpriz dinimiz vardı felsefe sorsalar fulleyecek adamlar dinden mutlaka 1 yanlış yaptılar
    coğrafyanında bilgi isteyen ve ikilemde bırakan soruları olunca + türkçede keza öyle dil bilgisi 1 tık daha fazlaydı geçen seneye göre tmden puanlar düşecek
    genel olarakta matın düşünme becerisi isteyen soruları çoğu kişiyi çuvallattı buda genel puanlarda mutlaka 3-5 puanlık düşüşe sebep olacak
    birde liseler arasında kat sayı farkı kaltığı için ordan 3-4 puan düşecek buna kimse hayır diyemez herhalde
    totalde 10 puanlık bu şekilde oynayabilir birde işsiz sayısna bakılmaksızın açılan yeni fakulteler bölümler var her bölümden mutlaka bişeyler açıldı burdanda 3-4-5 er puanlık bi düşür olabilir bölümüne göre nette aratın hangi bölümden ne kadar açılmış

bu durumda en az 7-8 en fazla 12-14 puanlık bir düşüş olacak diyorum

• polyanna detected
  • puan her zaman duser cikar onemli olan siralama
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

puan her zaman duser cikar onemli olan siralama

yav şu sıralamacılarda damlamasa olmayacak biliyoruz canım tabiki önemli olan sıralama bak ne diyorum açılan bölümler vs e tabi sıralamalarda puanlarla orantılı oynayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloverfield24

quote:

yav şu sıralamacılarda damlamasa olmayacak biliyoruz canım tabiki önemli olan sıralama bak ne diyorum açılan bölümler vs e tabi sıralamalarda puanlarla orantılı oynayacak

dostum 2011de 305 puanla aln bir yer siralamasi 180 bin 2012 ayni yer puan 253 siralama 183 bin dusun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cloverfield24

quote:

dostum 2011de 305 puanla aln bir yer siralamasi 180 bin 2012 ayni yer puan 253 siralama 183 bin dusun

normalde o 50 puan farkına 3binden daha fazla oynaması gerek bundan bahsediyorum işte aynı puanı alsa 183bin yerine 150bin olurdu yani puanlar düşmüş oluyor

• 120 bin olan sıralama geçen sene 107 bine çıktı.O değişiyor yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 25 Mart 2013; 13:37:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONTENJAN DOLAR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bi bitmediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

Bi bitmediniz

+1327
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackLisT.

polyanna detected

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

Bi bitmediniz

puanla kazandi bu arkadas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.