Şimdi Ara

Puanlar Düşecek mi Yükselecek mi TARTIŞIYORUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkes fikrini dayanağıyla beraber söyleyip seviyeli bir şekilde tartışmaya girebilir.

Bence puanlar yükselecek arkadaşlar. Sebep: Matematik geometri kimya biyolojinin Çoğu sorusunun aşırı derecede basit olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DecidiousYorgunluk -- 23 Haziran 2014; 15:50:14 >

• Puanlar düşecek.Nedeni sınavlar kolay olmasına rağmen kimsenin yapamaması.Ygs oldukça kolaydı ama 2013 gibi oldukça zor bir seneye göre bile puanlar 10-15 geriledi.Sanırım 96 neslinde problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene sınavda kolay ve zor sorular vardır. Bu sene kolayları çok kolay, zorları biraz daha zor sormuşlar önceki yıllara göre. Bana kalırsa 50k-100k civarı puanlar yükselecek, 10k dan yukarısında puanlar düşecek.
  • Lys kolay olsa bile en fazla ygsdeki düşüşleri dengeler yani ya düşer ya da sabit kalır ben yükseliceğini düşünmüyorum . Bu arada düşersede geçen senelerdeki gibi 15 20 puanlık bi düşüş olmaz .

• 2014 zordu diyenlere.Up
  • Bence ilk 20k ya kadar puanlar düşer ama çok ütopik bir düşüş olmaz. Mesela geçen sene tıp 460 puanla kapattı ama bu sene 450-455 arası bi puanla kapatır bana göre

• Pek fark olacağını zannetmiyorum. Puanlar gene aynı şekilde gelir bana göre.
  • maks 5 puan düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lilyop kullanıcısına yanıt
    Guzel hortlardan biri,tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.