Şimdi Ara

puanza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün rehberlik hocamla geçen sene sinava giren bir kac çocuğun netlerini yazdık siteye 6klik adami 9k falan gösterdi mesela yani eksik hesapliyor, moral olur söyliyim dedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen dogru benim siralamami da 10bin geri gosteriyordu

• geçen seneki netlerimi girdim 5 puan az gösterdi
  • tıpkısını hesaplayamaz zaten yaklaşık hesaplıyor, standart sapma diye bişey var
  • Bunu 500 kere söyledim ama tam istiyolar tam olursa yanlış olur bikere kafasından ekstra puan veriyodur.Doğru sıralamayı görmek istiyosanız geçen sene ki o çocukların puanlarını bulacak netler yazın tam puanları aynı olsun sıralama doğru çıkar.Adam doğrudan ösymden alıyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Bunu 500 kere söyledim ama tam istiyolar tam olursa yanlış olur bikere kafasından ekstra puan veriyodur.Doğru sıralamayı görmek istiyosanız geçen sene ki o çocukların puanlarını bulacak netler yazın tam puanları aynı olsun sıralama doğru çıkar.Adam doğrudan ösymden alıyor çünkü

aynen bunlara yaranılmıyor.
    Geçen yıl ki lys ve ygs netlerimi yazdıgımda 500 kisi falan oynadı puanzada çok yakın veriyor ama 2013 arkadaşlar kalkmışsınız burda 2014 ygsnizi yazıyosunuz dogru degıl bu diyosunuz nasıl olsun 2013 e göre o
  • quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

quote:

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Bunu 500 kere söyledim ama tam istiyolar tam olursa yanlış olur bikere kafasından ekstra puan veriyodur.Doğru sıralamayı görmek istiyosanız geçen sene ki o çocukların puanlarını bulacak netler yazın tam puanları aynı olsun sıralama doğru çıkar.Adam doğrudan ösymden alıyor çünkü

aynen bunlara yaranılmıyor.
    Geçen yıl ki lys ve ygs netlerimi yazdıgımda 500 kisi falan oynadı puanzada çok yakın veriyor ama 2013 arkadaşlar kalkmışsınız burda 2014 ygsnizi yazıyosunuz dogru degıl bu diyosunuz nasıl olsun 2013 e göre o

Adam geçen seneki adamın netlerini yazdık diyor azıcık kullanın şu beyninizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    MSÜ 2023 Sıralama Hesaplama
    2 yıl önce açıldı
    Sıralamalar
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni yormadigin için tesekkur ederim

• Bir de arkadaşlar şöyle bir açıklama yapayım,kimin netlerini girerseniz girin sıralaması gerçekten düşük geliyor,benim amacim puanzanim açığını bulmak falan değil,puanzaya bakıp moralini bozan arkadaslara moral vermek istedim sadece

• Bu site hatalı hesap yapıyor.
  • Bencede.
  • puanza bu aralarda triplerde
  • tüm denemelerimi puanza ya göre hesaplıyorum umarım yanlışlık yoktur.Şöyle bişey var olduğundan daha kötü gösteriyor ki bu da iyi bir şey bence :) olduğundan iyi gösterip rehavete kaptırmasın da birebir aynı olma ihtimali yok çünkü
  • Bu tarz başka bir site var mı sıralama hesaplayan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan95

Bu tarz başka bir site var mı sıralama hesaplayan?

Android markette birebir ygs lys var

• http://www.parlakbirgelecek.com/tr/puan-hesaplama sıralamanı görmen için facebook bağlaman gerekiyor
  • parlakbirgelecek i hiç sevmedim adamlar bunu bile paraya dökmüş :)
  • Tamamen saçma bi site ya, herşey yanlış sadece sıralama değil. Girin sorubak'tan hesaplayın, 3 puan eksik gösteriyor sadece aklınızda bulunsun.
  • berkeanil kullanıcısına yanıt
    Ya bende bu sene 77 binim. Geçen sene aynı netlerle 98 bin oluyormusum. Bu kadarmı uçtu ya YGS bu sene. Çok zor bu kadar fark etmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Orijinalden alıntı: emirhan95

Bu tarz başka bir site var mı sıralama hesaplayan?

Android markette birebir ygs lys var

O da puani fazla hesapliyor. Guvender netlerimi aynen yazdim ona. 8 puan fazla gosterdi gercek guvenderden. Ya guvender yanlis yada birebir ygs lys.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.