Şimdi Ara

pubg giriş ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pubg giriş ekranında loading yazısında kalıyor . Çözümünüz var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PUBG Giriş Ekranı Sorunu

PUBG oyununda giriş ekranında takılma sorunu, yaygın bir sorundur ve kullanıcıların oyunu oynamasını engelleyebilir. Bu sorun birçok farklı nedene bağlı olabilir, bunlar şunları içerir:

• Yavaş internet bağlantısı: Zayıf bir internet bağlantısı, oyunun başlatılmasını engelleyebilir ve giriş ekranında takılmasına neden olabilir.
    • Eski sürücü: Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması, grafiksel sorunlara ve oyundaki takılmalara yol açabilir.
    • Yüklü olmayan oyun dosyaları: Oyunun bazı dosyaları eksik veya bozuk olabilir.
    • Uyumluluk sorunları: Oyunun işletim sisteminiz veya donanımınızla uyumsuzluğu, giriş ekranında takılmalara neden olabilir.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı: Güvenlik duvarları veya antivirüs yazılımları, oyunun internet sunucularına bağlanmasını engelleyebilir.

Sorunu Giderme Adımları:

• İnternet bağlantını kontrol et: İnternet hızını test et ve gerekirse bağlantını sıfırla.
    • Ekran kartı sürücülerini güncelle: En son sürücüleri üreticinin web sitesinden indir ve yükle.
    • Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula: Steam istemcisini aç, "Kütüphane" sekmesine git, PUBG'yi sağ tıkla ve "Özellikler"i seç. "Yerel Dosyalar" sekmesine git ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıkla.
    • Oyunu yeniden yükle: Oyunu kaldır ve ardından resmi web sitesinden yeniden yükle.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımını devre dışı bırak: Oyunu başlatmadan önce güvenlik duvarını veya antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırak ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.

Bu adımları takip etmek, PUBG giriş ekranında takılma sorununu çözmenize yardımcı olabilir. Sorun devam ediyorsa, PUBG'nin resmi destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyundan çıktığında görev yöneticisinde BEService.exe açık görünüyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim koymuştum fakat resim koyulmamış , sorun Bluehole animasyonunda sonra sol üstte sarı loading çıkacağına beyaz loading geliyor ve fps değerleri gözükmüyor . Bu sorunu da çok saçma bir yöntemle çözdüm . Bunu yabancı forumlarda da yaşayanlar ve kimsenin çözüm yazdığını görmedim çıldırmak üzereyken şansa böyle bir çözüm buldum. Pubg'yi kısayoldan açıyordum onun yerine önce steame girip ordan oyuna sağ tıklayıp başlat dedim sorun çözüldü . Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlar bu başlıktan yararlanırlar.

TEşekkürler cevap için bu arada :)
  • hizliresim.com
    a - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/8dVz3Q
  • Merhabalar, Sorun;
    -Arkada oyuna engel olabilecek "BattleEye" securiyty'den çıkaracak bir program açık olabilir.
    -Oyunun sistem dosyalarını yeniden steam'den taratınız.
    -TAM game destek bölümünden türkçe destek alabilirsiniz.
  • Çözüm bulundumu bendede aynı sorun varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Oyundan çıktığında görev yöneticisinde BEService.exe açık görünüyor mu?

konu biraz hortlanmış gibi olucak ancak aynı sorunu ben yaşıyorum şuan ve BEService.exe açık görünüyor, onu kapattığımda oyunda kapanıyor.

benim asıl sorunum oyuna girerken değil öldükten sonra lobiye dön dediğimde dönmüyor, her seferinde görev yöneticisinden oyunu kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum.

dosya doğrulama yaptım, kullanıcı dosyalarını sıfırlamayı denedim, oyunu sildim temiz kurulum yaptım yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Oyundan çıktığında görev yöneticisinde BEService.exe açık görünüyor mu?

konu biraz hortlanmış gibi olucak ancak aynı sorunu ben yaşıyorum şuan ve BEService.exe açık görünüyor, onu kapattığımda oyunda kapanıyor.

benim asıl sorunum oyuna girerken değil öldükten sonra lobiye dön dediğimde dönmüyor, her seferinde görev yöneticisinden oyunu kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum.

dosya doğrulama yaptım, kullanıcı dosyalarını sıfırlamayı denedim, oyunu sildim temiz kurulum yaptım yine aynı.

BEService battleye, kapatırsanız anticheat sistemini kapatırsınız oyun da kendini kapatır. Driver sorunu olabilir belki, windows kaynaklı olduğu kesin gibi sizde.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Win 10 kullanıyorum 1607 sürüm cidden can sıkıcı her seferinde oyunu kapatıp yeniden açmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Win 10 kullanıyorum 1607 sürüm cidden can sıkıcı her seferinde oyunu kapatıp yeniden açmak

1709 bende. Günceller misiniz?
  • quote:

quote:

1709 bende. Günceller misiniz?

hocam ben bilerek güncellememiştim baya sorun yaşayan varmış falan diye, güncelleyeyim mi dersin büyük bi güncelleme çünkü o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 12 Ocak 2018; 13:30:23 >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten de sistemsel bir sorunmuş sanırım, 1703 sürümüne yükselttim şuan sorunsuz oynayabiliyorum, teşekkürler
  • quote:

Windows sürümünü yazmak iyi bir hareketti, yoksa çözülmezdi muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.