Şimdi Ara

Pubg icin sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pubgde gereksiz droplar anlık takılmalar akıcılık yok sistemim

İntel Pentium G4560 Soket 1151 3,5Ghz 3mb Önbellek 14nm İşlemci Bx80677G4560

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soke 1151 DDR4 2133Mhz VGA&amp:DVI Anakart

CORSAIR 8GB Value DDR4 2133Mhz CL15 Single Ram-CMV 8GX4M1A2133C15

WD3.5İnc 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64mb Harddisk

MSI GeForce GTX 1050 Tİ 4GB OC 4GB GDDR  128Bit Dx12 Ekran Kartı

Power Boost Vk-G1010B 500W Deluxe Serisi USB 3.0 Ga Ming Midtower Kasa

Sizce hangi parçalar değişmeli
    Monitorum 1366×720p uyumlu acaba ondanmı kaynaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tümü degişmeli monitör dahil hdd degiştirme diycem ama sistem satman gerektigi için hdd yide koyman lazım oraya

1. i7 al diyenler olucak 2.el mantıklı diyceksin ama 2.el i7 ler 1600 2500 arası degişiyor nerdeyse sıfır işlemci anakart parasına

2.sistemi sattıgında monitör dahil elinde olucak bütçe nedir

örnektir

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim

Açıkcası bilgisayardan fazla anlamıyorum aklımda monitörü 1080 p yapmak islemciyi ise 500-600TL civarı işlemci ile değiştirmekti

Benim sistemimin aynısı youtupta videosu var takılma yok kasma yok 45-50 fps bile akıcı

Bende 45-50 fpsde kasma hissi veriyor sebebi ne olabilir

• Carrryy kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan V-Sycn i kapatarak deneyebilir misiniz? Eger double buffer V-Sync aktif ise, gosterilen kare sayisi 60 in altina dustugunde ekrana gelen goruntu senkronize olmasi icin 30FPS ye duser. Bu da size ciddi oranda kasilma olarak geri doner. Siz ekranda 55FPS yazdigini bile gorseniz, sistem size tum goruntuleri gostermek icin 30FSP de isler o sahneyi.

Ozetle, bu kasilmalardan kurtulmak icin

1) V-Sync kapatarak yirtilma olmasini goze alarak oynayabilirsiniz. Kapatmak icin hem ekran kartinin kontrol panelinden hem oyun icinden kapatmayi unutmayin.
    2) V-Sync acik birakacaksaniz da ayarlari kisarak oyunun hicbir zaman 60fps altina dusmemesini saglamanizi oneririm.

Ilk asamada dedigim gibi V-Sync kapatip deneyin, eger sorun yasamazsaniz, herhangi bir parca degistirmenizi onermem. 500-600 lira ne yazik ki cok dusuk paralar artik sistem yenilemek icin. Bol bol para biriktirip guzel bir monitor alirsiniz belki.

Dun bu konuda izledigim bilgilendirici ama cok hizli ilerleyen bir video. Iyi seviye ingilizceniz varsa izlemenizi oneririm;
    Digital Foundryyoutube
    Tech Focus - V-Sync: What Is It - And Should You Use It?
    https://www.youtube.com/watch?v=seyAzw9zEoY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 13 Kasım 2018; 12:50:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrryy

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim

Açıkcası bilgisayardan fazla anlamıyorum aklımda monitörü 1080 p yapmak islemciyi ise 500-600TL civarı işlemci ile değiştirmekti

Benim sistemimin aynısı youtupta videosu var takılma yok kasma yok 45-50 fps bile akıcı

Bende 45-50 fpsde kasma hissi veriyor sebebi ne olabilir
    izlediginiz videonun güncelligi nedir pub g için tonlarca update geldi sizin izlediginiz videonun tarihi nedir

5 gün önce çekilmiş bir video
    DM4 INFORMATICA PC GAMERyoutube
    GTX 1050TI + PENTIUM G4560 - PUBG ALL MAPS BENCHMARK (TODOS OS MAPAS)
    https://www.youtube.com/watch?v=x_IedmCEbk4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 13 Kasım 2018; 13:9:35 >

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Benim izlediğim video 2017 tarihinde atılmış

Sizin attığınız videodaki fpsyi 720p de alabiliyorum 1080p de alamıyorum monitörüm 720p uyumlu 1080p alınca darboğaz oluyor olabilirmi videodaki arkadaşın ramı 2400mhz

ilgilendiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carrryy -- 13 Kasım 2018; 16:18:10 >
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

Dediklerinizi yapacağım

daha önce V-sycn kapatmıştım 70-80fps alıyordum ama 40 fps hissi vardı akıcı değildi

Yırtılma derken tam olarak anlıyamadım bulanıklılıkmı oluyor ekranı cevirirken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carrryy -- 13 Kasım 2018; 16:17:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carrryy kullanıcısına yanıt
    en.wikipedia.org
    Screen tearing - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Screen_tearing

Ornek goruntuyu gorebilirsiniz. Eger V-Sync acik kullanacaksaniz, ayarlarin 60 in altina dusmeyecegi sekilde ayarlanmasi gerekiyor.

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz adres gizlilik hatası veriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.